💥EXPLOZIV💥Cum a încercat Mititelu să cloneze Universitatea Craiova !

Prima încercare a lui Mititelu de clonare a Universitatii  – 2001

Unul dintre cei mai respectați ziariști craioveni, Bogdan Grosereanu (Gazeta de Sud), critic fervent al clasei politice locale, a dezvăluit prima încercare de clonare a Universitatii Craiova de către Mititelu, în anul 2001 !  Da, de atunci Mititelu visa să creeze un nou club de fotbal-clonă în paralel cu echipa deținută la acea vreme de Nețoiu, pe care să o „vopsească” drept adevarata echipă pentru suporterii creduli. Sigla pe care booveanul ar fi încercat sa o înregistreze la OSIM a fost penibilă:

craiova1

Poveste acestei  mărci penibile, prima încercare a familiei Mititelu să pună ghearele pe fotbalul Craiovei, este spusă de ziaristul Grosereanu aici.

“La începutul lui 2001, Adrian Mititelu era un obscur afacerist, învăţăcel al lui Dinel Staicu. Nu înfiinţase încă ziarul Ediţie Specială şi visa să devină patron al Universităţii Craiova. Pe atunci, avea planuri mari. Nu îşi închipuia că în 10 ani avea să intre în istorie ca groparul fotbalulu craiovean. Din acea perioadă, avem o încercare a lui Mititelu de a crea o clonă a echipei de fotbal a oraşului. Solicitarea făcută către OSIM, prin Craiu Iovan SRL, a fost însă respinsă. Astăzi, nu ne rămâne decât să admirăm această siglă naivă, făcută de un om netalentat la desen. În imagine, se voia un leuşor, cu o sabie şi o minge de fotbal. Ce a ieşit puteţi vedea şi dumneavoastră.”

Deci, când Mititelu încerca să cloneze echipa, nu era nici o problema, Știinta nu mai era una – puteau să fie si două. Când CS Universitatea Craiova a inițiat renașterea Universității, Știinta trebuia să fie musai una, aia a lui Mititelu (lăsam la o parte faptul ca până și brandul Știinta Craiova apartine clubului de fotbal al Craiovei).

O nouă încercare de furt de brand a familiei Mititelu – 2014

Cum clanul Mititelu a încercat să “securizeze” mărcile și stemele Universitatii Craiova, poate fi un studiu de caz pentru cei care doresc să se specializeze în furtul de proprietate intelectuală. Unul dintre cele mai penibile furturi ale familiei Mititelu este încercarea de stemă din anul 2014. Spunem ca este un furt pentru că, acel desen a fost creat în 1983 pentru clubul sportiv Universitatea Craiova, de către doi arhitecti craioveni. E o nebunie să crezi că poți lua un desen produs de autori în 1983 și să pretinzi că aparține copiilor tăi, 20 de ani mai târzu !

Imaginile de mai jos prezintaă stema originală cu leul a Universitatii Craiova – cea pe care nici un patron nu a deținut-o în ultimii 20 de ani, pentru ca brandul Știintei nu a fost vreodată cedat cuiva – și clona penibilă produsă de Mititelu :

craiova2

craiova3

Craiova-maxima propune o nouă clonă pentru familia Mititelu

Probabil ca Muzeul Luvru va fi dat in judecata de Mititelu pentru urmatoarea marcă a familiei boovene – orice desen/pictură de notorietate intră în proprietatea familiei dacă se adaugă sintagma “Leii din Banie”  😈

craiova4

Related posts

3 Thoughts to “💥EXPLOZIV💥Cum a încercat Mititelu să cloneze Universitatea Craiova !”

  1. max

    Un analfabet ajuns la oras,un impostor care ajunge la pucarie curind..Bunurile transferate de brutar pe numele familiei se executa si ele..Cu nasu si Corleone voir face un petit champ la Alecsandri,in turn la periculosi!Puscarie usoara,RIP brutar nenorocit!

  2. max

    La P U S C A R IE ..scuze,tastatura e batrina…ca si mine bosorog de Obedeanu ….hahaha!

  3. […] 5. Imagine, identitate si relatia cu media. As putea sa scriu o carte despre erorile catastrofale de imagine al clubului in ultimii 8 ani. Pur si simplu oamenii nu se pricep si nu isi dau seama ca nu se pricep. Pune nene pe pagina de facebook a clubului in loc de fotografia principala urmatorul text care listeaza elementele cheie ale identitatii Stiintei, toate in folosinta legala si exclusiva a echipei proaspat cistigatoare a Cupei Romaniei : „5 (cinci branduri istorice : Stiinta Craiova, Clubul Sportiv Universitatea Craiova, FC Universitatea Craiova, Fotbal Club Universitatea Craiova, Universitatea Craiova), 2 (doua steme istorice – cea in dungi si cea cu leul), 1 (singurul imn al echipei)”. Innebuneste-i pe cei din mass media cu 5-2-1.  Repeta tot timpul cele 5 branduri istorice pe care doar Stiinta le poate folosi, majoritatea microbistilor din Romania nu stiu asta ! Educa presa, educa microbistii. Tipa la TV ca echipa foloseste stema cu leul a Craiovei Maxima – nu desene de acum 3 luni ale booveanului. Tipa naibii tot timpul ca echipele noi ale Romaniei – Ripensia, U Cluj, Rapid, Petrolul, U Cluj, FC Arges, UTA, Farul, Otelul etc. – continua traditia echipelor vechi pentru ca folosesc marcile istorice, la fel ca echipa renascuta Universitatea Craiova. Ai avut 8 ani sa spui ca fosta echipa a mititelului era de fapt o corcitura fuzionata cu CSM Resita (https://craiova-maxima.ro/fosta-grupare-fotbalistica-fcu-a-lui-mititelu-dezafiliata-in-2011-ar-detine-de-fapt-palmaresul-echipei-csm-resita-in-urma-unei-fuziuni-de-cluburi/). E halucintat ca trebuie sa va invat eu pe voi, cei de la club, platiti cu bani frumosi sa faceti asta ! Spune naibii ca o echipa noua o continua pe aia veche doar daca foloseste aceeasi marca / acelasi brand. V-am facut eu treaba si am scris acum 5 ani ca prima incercare de furt si clonare a Universitatii Craiova a fost facuta de mititel in anul 2001 – de ce nu ati impanzit Romania cu aceasta poveste reala ? Chelul puscarias a fost obsedat sa rupa o bucatica din Stiinta pentru copiii copiilor copiilor lui tatuati vreme de doua decenii: https://craiova-maxima.ro/%F0%9F%92%A5exploziv%F0%9F%92%A5cum-a-incercat-mititelu-sa-cloneze-univers… […]

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.