Acte bomba in exclusivitate : in anul 2011 Mititelu a provocat cu buna stiinta dezafilierea si decesul fostului club FCU !

8 ani ani de minciuni boovene in cazul dezafilierii, propagate de Mititelu, galeria lui personala (Peluza Sud) si ziaristii corupti* de la GSP

De 8 ani anturajul lui Mititelu – booveanul insusi, membrii familiei sale, aservitii din Peluza Sud si ziaristii corupti de la GSP – au creat o poveste falsa depre o dezafiliere „ilegala si abuziva”, pusa la cale de „omul rau” Victor Piturca. Adevarul este mult mai simplu : Mititelu a refuzat sa-si plateasca datoriile contractuale catre Piturca; litigiul a ajuns la FRF – care a dat dreptate fostului selectioner. In loc sa faca apel la aceasta decizie la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv), asa cum precizeaza regulamentele FRF, Mititelu a decis sa mute acest litigiu in tribunalele civile – cum asta a insemnat incalcarea regulilor FRF, dezafilierea fostului SRL boovean a venit firesc. Dupa procese nenumarate si bani multi cheltuiti de platitorii de taxe din Romania in numele lui Mititelu (DNA este platita din banii nostri) – concluziile sint clare : nici o decizie definitiva a instantelor civile nu a descoperit vreo ilegalitate sau abuz, nimeni nu a fost gasit vinovat, fostul FCU nu a fost repus in drepturi la FRF, toate despagubirile aberante cerute de boovean au fost respinse de catre justitia din Romania definitiv si irevocabil. Practic instantele din Romania au decis ca toata povestea dezafilierii „ilegale” a fost o minciuna pusa la cale de Mititelu si GSP (in special de catre aservitul boovean Ioanitoaia). In plus Mititelu a pierdut in civil si procesul datoriei catre Piturca – adica instanta a decis ca booveanul datora acei bani lui Piti – prin contractul semnat intre cele doua parti.

Victor Piturca a dorit sa salveze fostul club FCU ! In ianuarie 2011, Piturca l-a avertizat public pe Mititelu ca litigiile club-antrenor nu se judeca in civil, ci doar de catre instantele sportive

Marele maestru al minciunii si manipularii din Booveni arunca vina in orice situatie catre altii. In cazul dezafilierii, desi el a semnat contractul cu Piti si tot el l-a dat afara aiurea pe fostul selectioner, vina a fost aruncata catre Mircea Sandu, Dumitru Dragomir si Piti. Prin decizie definitiva a justitiei, fostii capi ai LPF si FRF au fost declarati nevinovati. In ceea ce-l priveste pe Piturca, justitia a decis definitiv si irevocabil ca Mititelu ii datora acei bani – neplatiti nici pina astazi :
https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-2/piturca-a-castigat-procesul-cu-mititelu-si-trebuie-sa-primeasca-7-milioane-de-euro-12354712

Desi Piturca a fost umilit si tepuit de catre Mititelu, cel mai important selectioner din Romania ultimilor 20 de ani a dorit sa salveze fostul club FCU de la dezafiliere si distrugere. Intr-un interviu public din ianuarie 2011, cu 6 luni inainte de dezafiliere, Piturca il avertiza clar pe boovean ca doar instantele sportive pot judeca litigiile dintre antrenori si antrenori.

La minutul 6 si 50 de secunde pe acest material video, Piti preciza pe 15 ianuarie 2011 ca nu instantele civile judeca litigiile din fotbal, ci doar instantele sportive :
https://www.youtube.com/watch?v=xuyQIof86uM

De ce Mititelu a decis sa ignore regulamentele FRF si avertismentul lui Piturca si sa se duca in civil si nu la TAS, stiind ca asta inseamna dezafilierea automata ? Cei care ar pretinde ca booveanul nu stia de toate aceastea vor avea o surpriza mare in acest articol. Mititelu se judecase cu un alt fost antrenor al clubului disparut FCU, Nicolo Napoli, la TAS – si nu in civil ! Acest proces la TAS s-a finalizat in anul 2010, cu un an inainte de dezafilierea din 2011. In premiera in presa din Romania va prezentam documentele TAS in cazul litigiului FCU – Napoli, in care italianul reclama, ca si Piturca, faptul ca a fost inselat financiar de catre fostul club al lui Mititelu.

Nicolo Napoli, tepuit la bani de catre Mititelu, la fel ca Piturca ! Litigiul cu Napoli s-a judecat la TAS, si nu in civil in Romania

In iulie 2010, cu un an inainte de dezafilierea fostului club boovean FCU, Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) se pronunta in cazul unui alt litigiu dintre SRL-ul familiei Mititelu si un alt fost antrenor tepuit – Nicolo Napoli in acel caz. Craiova-maxima.ro a intrat in posesia documentatiei TAS din acel proces. Numarul dosarului si data judecatii sint vizibile mai jos, preluate direct din documentul TAS :

Practic inca din anul 2010, Mititelu si acolitii sai stiau ca litigiile cu antrenori trebuie decise doar de catre instantele sportive. FCU se judeca cu Nicolo Napoli la TAS si nu in civil. Decizia TAS in cazul Napoli – FCU includea si precizari din regulamentele fotbalistice din Romania. TAS retinea citeva paragrafe din acordul FRF-LPF in ceea ce priveste rezolvarea litigiilor din fotbal :

Practic in aceste paragrafe evidentiate de catre TAS in iulie 2010 se spune ca litigiile dintre antrenori si cluburi in Romania se rezolva EXCLUSIV de catre instantele sportive. Daca o parte in litigiu este nemultumita de deciziile instantelor sportive din Romania, acea parte poate apela decizia initiala la TAS. Si nu in civil ! Nimeni nu a obligat familia Mititelu sa faca fotbal profesionist, caz in care regulamentele FRF si LPF sint litera de lege. Oricine poate sa atinga mingea de fotbal cu mina in parc; dar daca un jucator de cimp atinge mingea cu mina in timpul unui meci de fotbal, arbitrul va sanctiona cu hent aceasta infractiune. A face fotbal inseamna a respecta legile si regulamentele acestui sport. Nicolo Napoli a cistigat la TAS procesul cu fostul SRL al familiei Mititelu. Si Piti si Napoli au cistigat litigiile cu booveanul din Banie. Desi TAS i-a comunicat lui Mititelu in iulie 2010 ca doar instantele sportive judeca disputele dintre cluburi si antrenori, desi Victor Piturca a comunicat acelasi mesaj public catre boovean in ianuarie 2011 – totusi cancerul fotbalului Baniei a decis sa mute litigiul cu Piti in civil (pierdut si acolo, dupa ce pierduse si la comisiile FRF) premeditind dezafilierea legala a fostului sau club. Care om normal la cap isi distruge afacerea cu buna stiinta in acest mod ?

In loc de epilog: Mititelu si GSP au mintit o tara intreaga vreme de 8 ani. GSP a fabricat un martir fals care a incercat sa se imbogateasca din banii FRF si LPF, profitind de iubirea oamenilor de rind pentru Stiinta

Daca Mititelu se ducea la TAS in 2011 sa finalizeze procesul cu antrenorul pagubit Piturca, probabil ca o decizie definitiva s-ar fi dat in citeva luni. Si atunci de ce s-a dus in civil unde se stia ca procesul va dura multi ani, iar SRL-ul sau va fi cu siguranta dezafiliat ? La TAS Mititelu trebuia sa se duca pe banii lui; procesele lui in civil, pierdute TOATE, s-au judecat pe banii nostri. A decis booveanul sa sacrifice fostul FCU & iubirea fanilor pentru culorile alb-albastre, si sa riste totul pe cartea despagubirilor aberante de sute de milioane de Euro cerute de la FRF si LPF ? De ce institutiile statului – DNA – s-au pus in slujba lui Mititelu intr-un proces pierdut lamentabil de catre Directia Nationala Anticoruptie ? Ce treaba avea DNA-ul cu dezafilierea legala a unui membru dintr-o asociatia privata, neguvernamentala ? Se va baga DNA-ul asmutit de GSP si Mititelu si in cazuri de faulturi si henturi pe terenul de joc ?

Totul e istorie acum. Istorie trista si scirbita, dar istorie. „Justice for Craiova” a fost doar fatada unei actiuni de imagine in slujba celei mai mari escrocherii din istoria sportului mondial – prin care un interlop a incercat sa se imbogateasca cu sute de milioane de Euro profitind de dragostea oamenilor pentru Universitatea Craiova, si benficiind de sprijinul total al organizatiei de presa GSP, organ de presa corupt si ignorat acum de catre fanii Stiintei libere de boovean.

Ca multe alte farse romanesti – psihoza teroristilor din decembrie 1989, mineriadele – adevarul a iesit la iveala dupa ani buni si in cazul inscenarii de dezafiliere booveana. Un analfabet ticalos a dorit sa traga o teapa Romaniei. Dar sistemul il protejeaza in continuare pe interlop. In vreme ce voi, fanii de rind ai Craiovei, va descurcati cum puteti, ticalosul chel ride satisfacut cu buzunarele pline, si isi urmeaza in continuare planul dement de distrugere a Stiintei libere de boovean. Complicii lui sint sectantii booveni – bieti sclavi ai unei psihoze regizate cu perfidie, oameni care au curaj se se uite in oglinda dupa ce pun in fiecare zi o piatra de temelie la noua creatie tembela a familiei demente.

P.S. Cum ziarul corupt GSP minte si in prezent, fara rusine, pe tema dezafilierii

Cind poate, sau cind ar putea exista vreo comanda de presa, GSP il mai baga in seama pe Mititelu si ii citeaza timpeniile cu religiozitate. Un ziar cinstit ar putea include urletele lui Mititelu pe tema dezafilierii „ilegale”, dar ar insera de fiecare data si deciziile definitive ale justitiei care nu au gasit nici un vinovat, nici o ilegalitate, si au respins toate cererile de despagubiri. Dar GSP nu face asta – pentru ca misiunea acestui organ mizerabil de presa nu este de a prezenta publicului adevarul, ci de a populariza inventiile booveanului. Ca si cum GSP ar fi in slujba lui Mititelu si nu in slujba adevarului 🙂 🙂 🙂

*” Corupţia, în sens larg, reprezintă folosirea abuzivă a puterii încredinţate, în scopul satisfacerii unor interese personale sau de grup. ” (https://www.transparency.org.ro/files/File/GCR.pdf )

Related posts

5 Thoughts to “Acte bomba in exclusivitate : in anul 2011 Mititelu a provocat cu buna stiinta dezafilierea si decesul fostului club FCU !”

 1. ISPAS STEFAN

  Mințiți cu nerușinare!
  Intoxicați lumea cu minciuni.
  La dosarul dezafilieri exista un document depus de Mititelu, prin care instanta a precizat ca lpf și frf au fost citate ca părți, alături de piti, dintr-o eroare a grefierului.
  Adevărul pe care-l știți și voi este acela pe care l-a precizat printr-o sentința Curtea de Apel Craiova, ulterior fiind consfințit printr-o decizie definitiva și irevocabila de catre Curtea de Apel Timișoara:
  cs u NU EXISTA ÎN PERIOADA ÎN CARE S-A FORMAT PALMARESUL ECHIPEI ISTORICE UNIVERSITATEA CRAIOVA.
  Știința este una singura și aceea nu e cs litera u!

  1. Bobby

   Astea-s fanteziile tale. Tu crezi in povestile lui mititelu, mincinos in serie. Sa fii sanatos ! Daca mititelu chiar voaia sa faca fotbal, se ducea la TAS. Dar nu s-a dus – pentru ca voia sa faca sute de milioane. Daca iti plac deciziile instantelor de judecata, cum mai e cu decizia din procesul brandului Universitatea Craiova, in care ICCJ a decis negru pe alb ca FOSTA echipa a familiei Mititelu nu era continuatoarea clubului fondat in 1948 ? Decizia asta nu-ti place ? 🙂

 2. Roberto Rodrigo Carvajal Osorio

  Măi Bobby a lu Olguța! După ce scri numai prostii mai și inventezi… am să-ți dau o mică lecție: PELUZA SUD nu este galeria personală a lui Mititelu suntem galeria ȘTIINȚEI adevăratei Universitatea Craiova, singura CRAIOVA MAXIMA. Pe noi nu ne interesează patronii ci clubul, culorile, istoria…
  Așa că te rog când mai scri ceva informeazăte!!

  1. Bobby

   Care club, care culori, care istorie ? Noua firma a familiei mititelu a intrat in fotbal in 2017. Aia veche a murit in 2014. Fanii U Cluj, Rapid, Petrolul, Napoli, Fiorentina etc. sint cu echipele refondate care au brandul istoric, sau fac ce faceti voi – argatii NOII echipe infiintate recent de FOSTUL gropar ? De ce nu sinteti aproape de Tractorul Cetate, alta echipa NOUA finantata de Netoiu, alt fost GROPAR la fel ca mititelu ?

   1. Mircea

    Le-ai dat perversa ca pe Targu Ocna :)))

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.