Adevaruri jenante la Stiinta suntem noi!

Motivele pentru care sinteti sclavi in genunchi in fata lui mititelu. Despre cum fanii Timisoarei, ai Argesului si Stelei va dau voua lectii de demnitate si nesupunere in fata interlopilor  si despre cum un mititel scrie adevarul despre celebra asociatie.

– Pentru ca aberati pe internet ca Stiinta nu poate renaste fara mititelu. De patru ani stati in genunchi in fata mititelului si ii validati minciunile. Fraierilor – fanii Timisoarei si Argesului nu au asteptat sa primeasca permisiune de la interlopi sa-si faca echipe. Fanii Timisoarei si-au facut echipa fara Iancu sau Zambon – s-au aliat doar cu unitatea de invatamint superior din Timisoara. La Pitesti, fanii de acolo nu au asteptat ca Penescu sa-i tina de mina – au construit o echipa fara Penescu, de la zero. Voi nu puteti face un pas fara Mititelu – asta spune totul despre caracterul si curajul vostru ! Ati fost si sinteti doar turma unui interlop.

Suporterii Stelei au parasit SRL-ul becaliot FCSB pentru simplul motiv ca acel club, cu continuitate sportiva cu tot, nu detine stema originala a Stelei din anii 80. Pentru galeria Stelei identitatea e acolo unde este stema originala – campionatele castigate de Becali in ultimii 12 ani nu conteaza. Voi nu va stiti simbolurile si istoria; voi va duceti spre orice SRL infiintat de interlopul mititel. Voi sinteti mititei, nu fanii Universtatii Craiova.

Pentru ca asociatia voastra are manifestări de sectă. Asta nu o spunem noi, o spune pe blogul său Cornel Borina, unul dintre membrii asociaţiei care totusi ştie sa scrie:

„Răspuns la comunicatul ASS („Asociația Știința Suntem noi”)
mai 16, 2014 Vladut-Adrian-Cornel Borina 

Asociația care pozează în salvatoarea Universității Craiova (FC) a dat un comunicat azi în care anunță că a început negocierile pentru preluarea clubului.

Având în vedere că asociația este opera lui Mititelu și a avut grijă să înlăture pe oricine era incomod, înseamnă că au fost „negocieri” între Mititelu și … Mititelu.

Mă amuză cât de buni sunt anumiți oameni la a face propagandă, la a manipula copii creduli. Trebuie doar să pronunți cuvântul „transparență”.
Cât am fost eu pe acolo numai transparență nu era. Ba chiar, când încercam să forțez pentru a face transparență, eram repede mustrat și înjurat de tio-ul de aur (maroniu) Costi-Cătălin-Tibi.

Și cum să fie transparență când aproape nimeni nu știe cine sunt cu adevărat membrii fondatori ai ASSN?
Nici măcar eu nu îi știu decât pe cei cu care am intrat în contact. Mi-e greu să cred că nu au apărut alții de vreme ce toți cei rămași trăiau în țări străine (sau cel puțin așa mi-au spus mie).

Cei care mai apar pe Facebook și te înjură dacă nu îl vorbești de bine pe Mititelu, se ascund sub nume generice gen „Ultras Știința” sau „Fcu Craiova”.

Asta da transparență…”

Pentru ca vorbiti de preluarea clubului, cind clubul idolului vostru Fotbal Club U Craiova (infiintat in 2002 si disparut in 2014) este in FALIMENT. Lichidatorul judiciar vinde toate bunurile acelei societati la licitatie – Mititelu nu mai are nici o treaba cu acel club decedat. Si atunci care club vreti voi sa preluati ? Orice clona facuta de mititelu ? Faceti asta pentru ca aveti mentalitate de sclav – va duceti acolo unde va spune mititelu.

P.S. Stiti ce declara idolul vostru mititel anul trecut in presa ? „Dacă vor folosi sigla cu leul, vor fi încătușați în secunda doi!” – asta declara mititelul.

Ca tot ceea ce a profetit mititelul in ultimii 10 ani, si asta s-a dovedit un mare fâs!

Related posts

One Thought to “Adevaruri jenante la Stiinta suntem noi!”

  1. […] craiova-maxima.ro mi-a dedicat aproape un articol întreg, copiind mesajul în care spuneam că negocierile dintre ASSn și Mititelu sunt de fapt între […]

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.