Aici e palmaresul Craiovei !

„Corupţia, în sens larg, reprezintă folosirea abuzivă a puterii încredinţate, în scopul satisfacerii unor interese personale sau de grup”
(https://www.transparency.org.ro/files/File/GCR.pdf)

Domnul redactor sef de la ziarul corupt GSP mai arunca inca o data cu laturi in renasterea Stiintei fara mititel. Fostul ziar comunist Sportul – care foloseste numele unui ziar interbelic, Gazeta Sporturilor, fara legatura cu ziarul Sportul – scuipa inca o data acolo unde Ilie Balaci aplauda anul trecut. Ca ziarul comunist Sportul isi aroga marca si „palmaresul” Gazetei Sporturilor nu e de mirare – eroul GSP Mititelu face aceleasi scamatorii de vreo 14 ani. Nu mai amintim ca renasterea Universitatii Craiova e tratata brutal si jignitor de catre GSP, in contrast cu alte renasteri de club : Napoli, Fiorentina, UTA, FC Arges, Poli Iasi etc.

Vrem sa le amintim coruptilor lui Mititelu de la GSP ca in procesul marcii Universitatea Craiova s-a decis definitiv si irevocabil ca fostul club al booveanului, FCU – infiintat in anul 2002 si aruncat din fotbal in anul 2011 – nu a fost continuatorul clubului fondat in 1948. Adica acel club n-are nici o treaba cu Universitatea Craiova. Aceeasi instanta a decis ca actualul club sportiv Universitatea Craiova este continuatorul clubului fondat in anul 1948. Mai clar de atit nu se poate !

GSP a creat o poveste cu dezafilieri abuzive negasite de nici o instanta de judecata cu decizii definitive (!!!) vreme de 8 ani si a inventat o victima, Mititelu, care de fapt dadea tepe angajatilor fostului sau club. De ce alti impostori din fotbal – Capra (Ploiesti), Penescu (Pitesti), Moraru (Rapid) etc. – nu sint sustinuti de GSP, asta e treaba de DNA. Boovenismul e o religie inventata de GSP. Crestinismul are ca piloni fundamentali ai credintei crucificarea si reinvierea lui Isus. GSP a inventat o poveste de crucificare a unui interlop care-l tepuise de fapt pe Piturca cu 7 milioane de Euro, si a luptat ani buni ca sa-l reinvie. Daca 1000 de oameni din Craiova cred ca Mititelu e Isus Hristos asta nu inseamna ca trebuie sa-i punem poza prin biserici.

Cum bine spunea Gheorghe Dinica intr-unul din rolurile lui memorabile : „Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana”. Mina intinsa a lui Mititelu a avut povestea inventata de GSP – cu neobositul corupt Ioanitoaia scriind vreme de 8 ani ca s-au comis ilegalitati, desi nici o decizie definitiva in tribunale civile sau sportive n-a gasit asa ceva. Si nici alea 300 de milioane n-au fost date chelului impostor sustinut de GSP.

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.