Aici este CRAIOVA !

Aici este Craiova !

Dupa aproape trei sezoane in care nu am reusit alte performante in afara de o promovare si un 3-0 cu echipa securitatii, cei care conduc destinele Universitatii Craiova sunt inca datori la capitolul realizari, iar perspectivele pentru noul sezon nu sunt nici pe aproape conforme promisiunilor din 2013.

La capitolul obiective propuse trebuia sa ne batem la campionat si sa avem deja acontata cel putin Cupa Ligii. In realitate, ne zbatem cu succes intr-o mediocritate tipica booveana. Cu prezentul loc in clasament, ce ofenseaza orgoliul oricarui pasionat de fotbal din Banie, cu eliminari rusinoase din cupe, cu unele jocuri in care echipa a prestat orice mai putin fotbal, cu o interdictie la transferuri autoprovocata, cu juniori in tricourile rivalelor, cu fotbalisti si antrenori izgoniti si inlocuiti cu imitatii ieftine, cu o situatie juridica a clubuluiv inca incerta, toate sunt elemente ce vin sa probeze faptul ca multe nu s-au schimbat fata de fostul regim.

Cu toate acestea, in loc sa vedem reactii de frustrare, de revolta, de schimbare fata de mediocritatea la care ne-am intors, Craiova fotbalistica este tot mai aproape de un rigor mortis autentic.
Unde a disparut pasiunea, unde a disparut atitudinea si, cel mai important, unde a disparut dorinta de a fi cel mai bun?

AICI ESTE OLTENIA!!! AICI ESTE CRAIOVA!!!

Aici s-a aprins focul ce ne mistuie inimile de fiecare data cand vedem alb-albastru. De fiecare data cand auzim acordurile cantecelor lui Tudor Gheorghe. De fiecare data cand ridicam privirea spre statuia lui Mihai Viteazu si il vedem pe Amza al nostru cum ne cheama la lupta.

Sa afirmi ca o noua retrogradare nu mai reprezinta o drama este cea mai mare jignire posibila pentru suporterii Universitatii Craiova. Nici fostul urzurpator al Stiintei nu a afirmat vreodata asa ceva. Bai fariseilor, o clasare in play-out este o drama pentru Stiinta. O noua retrogradare ar insemna condamnarea la moarte si executia unui mit.

Nu ati inteles si invatat nimic din trecut. Prima retrogradare a fost cea mai mare jignire adusa vreodata acestui club. A doua retrogradare ne-a indus o coma de doi ani din care cu greu ne-am ridicat. A treia retrogradare, la care vreti sa deveniti partasi prin articolele voastre mizere, ar fi ultima lovitura pentru starea de spirit care a unit mai multe suflete decat o vor face vreodata fituicile voastre manipulatoare si comandate de „impotentii financiari” care ne conduc clubul.

Ce nu veti intelege nici voi si nici papusarii ce va ghideaza penitele este ca Universitatea Craiova a fost creata pentru a fi cea mai buna, pentru a invinge sisteme, pentru a distruge jocuri de culise si pentru a reda oamenilor din Oltenia orgoliul din care s-a nascut aceasta zona.

Sa va fie rusine ca incercati sa mutati vina pe suporteri, pe cei tarati fara vina in razboiul intereselor celor care s-au perindat la conducerea clubului din 1994 si pana in prezent. Nu fanii poarta culpa pentru actualele derapaje de la club sau pentru lipsa de reactie a conducerii in fata trepadusilor care, prin diversele laturi aruncate in media, ne-au murdarit constant blazonul. Dimpotriva, tocmai pasivitatea voastra in apararea simbolului in care credem a indepartat lumea. Iar aroganta folosita atat de des cand va arogati premii necuvenite, acordate tocmai prin aportul nostru (managerul anului), nu va permite asumarea greselilor facute.

Uitati-va in jur sa vedeti cum ne zbatem in mediocritate! Cum antrenorul e o carpa! Cum managerul ridica din umeri si arata catre patronul papusar pentru deciziile proaste! Cum jucatorii sunt blazati si incapabili sa se motiveze!

Nu mai cautati vinovatii in alte locuri in afara celui din loja centrala. Craiova merita fotbal! Patronul ei actual dovedeste ca nu merita Stiinta. Universitatea noastra este o starea de spirit mult prea mare, pe care nici milioane de euro si nici influentele politice nu o pot manipula in interesul celor care, trecator, ii conduc destinele.
Pentru ca Stiinta nu poate fi stapanita de prefacuti, de ipocriti, de fanfaroni duplicitari. Au incercat atatia inaintea voastra si istoria le-a dat mereu peste nas.
Oltenia, Craiova, Stiinta nu mai au rabdare cu cei care nu le arata respectul cuvenit!

AICI ESTE OLTENIA!!! AICI ESTE CRAIOVA!!! ACEASTA ESTE STIINTA!!!

Daca nu poti respecta asta, daca esti incapabil sa ne redai gloria, fa-ti bagajele, vinde ce ai de vandut si pleaca! Si ia-ti dupa tine si toata cohorta de slugi. Oricum te vor trada la primul ciolan aruncat de la o masa mai imbelsugata.
Cat despre noi, despre cei care am fost mereu alaturi de Stiinta, noi vom fi tot aici, tot pentru echipa noastra, tot pentru sentimentul caruia i-am daruit tot si fara de care nu am mai fi la fel.

PENTRU CA AICI ESTE OLTENIA, CRAIOVA, IAR PASIUNEA NOASTRA SE CHEAMA UNIVERSITATEA!!!
Nu ne multumim cu putin, nu vrem doar sa existam, nu ne place sa fim pe locul doi, pentru ca nu ne-a placut niciodata sa fim primii care pierd!!!

IN INIMA NOASTRA NU EXISTA O A DOUA VARIANTA! EXISTA DOAR STIINTA, MEREU INVINGATOARE!!!

P.S.: Sa fie clar si sa inteleaga toti detractorii acestui club de legenda, Universitatea Craiova, echipa noastra, nu va avea niciodata ceva in comun cu vreun personaj cu valente infractionale si nici nu se va putea confunda cu vreun circar ori cu familia sa. Pentru noi Stiinta s-a nascut in 1948, exista in prezent si va dainui etern, indiferent de propaganda si manipularile voastre ieftine.

Fără categorie

Related posts

5 Thoughts to “Aici este CRAIOVA !”

 1. […] o bună parte, aproximativ 28%, vin și la meciuri, la unele) craiova-maxima.ro a apărut articolul ”AICI ESTE CRAIOVA!”. Scris așa, cu majuscule și cu semn de exclamare. Le mulțumim prietenilor de la craiova-maxima […]

 2. max

  Bravo fratele meu,te admir si sustin!Idiotzii mititei,analfabetii brutarului fac spume si bat o palma la organ doar asa pot avea satisfactie …Bravo!Forzza STIINTA,forzza OLGUTA …VA IUBIM!

 3. df

  O fi Craiova aici, dar nu joaca nimic. O echipa de 2 lei. Joaca mai prost decat Petrolul.

 4. go vulpe

  of! of! cu buget 2 lei, cu conducere mediocra, cu antrenor slab, doamne sa nu retrogadam!!!

 5. Maximus

  Excelent articol! Felicitari!

  In alta ordine de idei, sa demascam uzurpatorii renasterii Stiintei, dupa dezastrul interlopului Booveanul! Urziceanul Felix, zis si Gropar2, a delapidat clubul, finantatorii si alienat suporterii!! Sluga sa Andrei Martzog interzice orice comentariu anti Gropar2 si pro Stiinta, pe site-ul fariseu maximasport! Boicotati-l fratilor, fara trafic pentru Felix si Martzoaga!:)

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.