Am pierdut și amicalul cu FC Ufa. „Rezervele“ au câștigat cu Schwarz !

CS Universitatea Craiova a pierdut și cel de-al treilea joc amical important disputat în cadrul cantonamentului din Austria. După 2-4 cu ȚSKA Sofia și 0-1 cu Ludogorets Razgrad, trupa lui Devis Mangia s-a înclinat sâmbătă seară, cu 2-1 (1-1), în fața rușilor de la FC Ufa. Alb-albaștrii au marcat prin Alex Mateiu, care a pus latul la o pasă a lui Alex Băluță (41). Golurile rușilor au fost marcate în minutele 43, prin Safronidi, și 58, prin Sukhov.

Antrenorul Craiovei, Devis Mangia, a început meciul cu următorul unsprezece: Mitrovic – Dimitrov, Barthe, Kelic, Briceag – Mateiu, Screciu – Băluță, Gustavo, Bancu – Ivan. Pe parcurs au mai intrat: Enache, Mateiu și Bîrzan.

De menționat faptul că în prima parte a zilei de sâmbătă, „rezervele“ au susținut un amical cu SC Schwarz, o echipă din liga a treia austriacă pe care oltenii au învins-o cu 5-0.  Golurile au fost înscrise de Jurj, Popov, Hreniuc, Burlacu și Alex Popescu.

Iencsi a plecat la Călărași

Numit secund în această vară pentru faptul că știa limba italiană și era și antrenor cu licență pro, Adrian Iencsi a decis să dea curs ofertei venite de la Dunărea Călărași și să devină principal în Liga a II-a.
Vezi ce a declarat Iencsi la plecarea de la Craiova pe Gazeta de Sud !Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.