Aroganti, perdanti, figuranti. Demisia, domnule clovn Papura !

Aroganti, perdanti, figuranti :

Marcel Popescu (omul cu arogantele pe la TV inainte de meciuri)

Papura (nici scouter, nici antrenor)

Pigliacelli

Martic

Dielna

Acka

Vatajelu

Bancu

Cicaldau

Qaka

Cosic

Barbut

Mihaila

Koljic

Alex Popescu

Pentru prima data in istorie, finala Cupei Romaniei se va disputa la Craiova. La 24 de ore de la acest anunt, arogantii, figurantii si perdantii de mai sus, platiti foarte bine dar degeaba, si-au batut joc de aceasta sansa istorica. Una dintre marile umilinte ale Craiovei fotbalistice. O echipa penibila, condusa de un personaj in trening si mai penibil, s-a facut de ris in fata penultimei clasate din liga 1. Nimeni nu poate spera la mai mult cu circari de genul Acka si Papura. Daca ar avea onoare, Corneliu Papura si-ar da demisia din rolul sau la club. Nimeni nu se apuca de antrenorat in liga 1 la aproape 50 de ani. Universitatea Craiova are nevoie de un antrenor de clasa. Ajunge cu experimentele ! 

P.S.1 Din respect pentru fani, sugeram clubului sa suspende conferintele de presa dinaintea meciurilor. Logoreea aroganta nu-si are rostul. Daca baietii astia care poarta (aiurea) tricourile alb albastre ar avea o farima de respect pentru oamenii care platesc ca sa-i vada la stadion, ar inceta sa mai declare timpenii inainte si dupa meciuri. Macar pina la sfirsitul campionatului asta. Nimeni nu are nevoie de vorbele lor impiedicate.

P.S.2 Oricine poate vedea organizarea de joc penibila a acestei echipe – doar Papura si cei care-l gireaza par ca nu vad adevarul evident. Noi am scris in detaliu despre penibilul fotbal propus de baietii astia :
https://craiova-maxima.ro/adevarul-dur-de-ce-s-a-pierdut-meciul-cu-cfr-cluj/

Cind anul trecut altii umblau prin China dupa Dan Petrescu, ai nostri actionari isi pierdeau mintile si umblau dupa debutantul Papi. Moda antrenorilor de doi lei se poarta la Craiova si la FCSB. Daca romanii vor o echipa cit de cit in stare sa nu se faca de ris in Europa, o pot admira pe CFR Cluj. Pentru circuri caraghioase, dar platite cu multe milioane de Euro, liga 1 se lauda cu Craiova si FCSB.

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.