Bâjbâind dupa un punct, Stiința – FCSB 1-2

Universitatea Craiova a capotat, la Severin, în fața FCSB

Sâmbătă seara Universitatea Craiova a capotat, la Severin, în fața FCSB-ului becaliot scor 1-2, goluri marcate de către Zlatinski minutul 33, respectiv Pintilii ’23 si Enache ’79. Chiar dacă a beneficiat de două lovituri de la 11 metrii, în minutul 10 și minutul 33, alb-albaștrii au reușit să înscrie doar o singură dată în poarta bucureștenilor. Surprinzător pentru toata lumea antrenorul echipei domnul Gigi Mulțescu a ales sa îi lase pe banca de rezerve și pe Mateiu și pe Madson preferându-l în locul lor pe fundașul central Popov. Deasemenea Gustavo, jucator eminamente ofensiv, nu a prins lotul el neaflându-se nici măcar pe banca.

Universitatea Craiova a început jocul în formula:

Calancea – Dimitrov, Kelic, Acka, Briceag – Popov, Zlatinski – Bancu, Baluta, Rocha – Ivan;

au mai intrat pe parcurs Robert Petre si bosniacul Fajic.

Declaratii dupa meci

Dupa meci Gigi Multescu a declarat:

„Puteam obţine mai mult şi meritam mai mult, mai ales după prima repriză, când am dominat şi am avut trei patru ocazii. Am primit un gol stupid, de la distanţă, cu un şut care putea fi parat. Un gol contrar cursului jocului. O echipă cu experienţă şi calitate înscrie şi astfel. În repriza a doua, la fel, acelaşi scenariu. Am primit al doilea gol stupid, printre picioarele portarului. Meritam mai mult, dar am primit două goluri stupide. Putea să fie 1-0 şi să se joace altfel. Să ne închidem, ei să se descopere. Păcat că nu am putut materializa momentele bune.”

După meciul din seara aceasta Universitatea îsi complică serios situația în ceea ce privește accederea în playofful Ligii 1. Dacă Dinamo caștigă luni împotriva moldovenilor de la FC Botoșani se apropie de alb-albaștrii la doar 5 puncte cu doua etape rămase de jucat.

Etapa viitoare Universitatea Craiova va juca în capitală chiar împotriva lui Dinamo, meciul anunțandu-se unul de foc pentru ambele echipe.

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.