Boicotati Gazeta Sporturilor – ziarul banditesc anti Universitatea Craiova !

Gazeta Sporturilor – gazeta mititelului. Si a celorlalti interlopi din sport

Gazeta Sporturilor este un organ de presa fara legatura cu sportul.  Nurii unei parasute de fotbalist, timpeniile lui Gigi Becali, chilotii Prodancei, filozofarile de bideu ale lui Ioanitoaia, ori propaganda isterica pro Mititelu sint atractiile ziarului pus pe roate de catre justitiarul Tolontan. Cumva circarul Tolontan este interesat de politica manifestantilor din Piata Victoriei ori de jongleriile de milioane de Euro din gala Bute, dar fraudele de zeci de milioane de Euro din fotbal marca FCSB sau Dinamo sint in general ignorate. Actualele FCSB si Dinamo 1948 sint constructii de data recenta, care au aparut in fotbal peste noapte, prin fraudarea statului roman cu sume enorme. Becali si-a facut un club nou in liga 1 prin 2003, in vreme ce fosta societate, Asociatia Fotbal Club Steaua Bucuresti, a fost lasata sa falimenteze, cu obligatii fiscale neplatite de multe milioane de Euro (mai exact – 12 milioane de dolari conform Digisport : https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/evaluatorul-arestat-ar-fi-fost-in-spatele-lichidarii-afc-steaua-ce-s-ar-fi-intamplat-cand-a-preluat-becali-clubul-218712).

Actuala Dinamo 1948 din liga 1 e o alta societate noua (fondata in 2001), in vreme ce fostul club al ciinilor are datorii uriase la bugetul de stat (https://supervizor.ro/dinamo-asociatia-lui-nicolae-badea-are-datorii-de-50-milioane-lei-si-este-de-peste-7-ani-in-insolventa-fiscul-poate-cerere-trecerea-la-faliment-dar-nu-vrea-sau-nu-i-se-permite-si-dinamo-1948/).  Unde sint justitiarii GSP sa ne spuna cine plateste aceste fraude de zeci de milioane de Euro marca FCSB si Dinamo, si in ce tara din lume se fac cluburi peste noapte in liga 1 care detin „palmarese” dar care lasa datoriile uriase catre fraierii platitori de taxe ? Cine face puscarie pentru ca aceste datorii uriase nu sint platite, desi existe recomandari clare ale FIFA in aceasta privinta ?

De faptul ca GSP ridica nerusinarea la grad de politica editoriala prin promovarea analfabetului mititel nu trebuie sa mai amintim. O tara intreaga vede asta. Orice prostie a mititelului, orice fitil, minciuna sau aberatie este preluata cu religiozitate de catre angajatii GSP. Preluarea timpeniilor unui analfabet din Booveni nu este presa, este prostitutie.

Minciunile grotesti ale GSP despre renasterea Universitatii Craiova

Campania furibunda a GSP pro Mititelu si anti Universitatea Craiova este undeva intre tragic si dezgustator.  Citeva dintre marile minciuni si manipulari ale GSP anti Universitatea Craiova sint descrise in continuare :

  • Neparticiparea Stiintei in editia 2015-2016 a EL a fost pusa de GSP pe seama faptului ca UEFA nu recunostea renasterea Universitatii Craiova ca fiind legitima; asta a fost o minciuna halucinanta – de fapt UEFA a interzis participarea Craiovei pentru simplul motiv ca nu respecta una dintre regulile forului european de afiliere la federatia nationala : nu avea 3 ani consecutivi de afiliere la FRF. Care cluburi nu ar putea participa in cupele europene in sezonul 2019-2020 pentru ca nu au 3 ani consecutivi de afiliere la FRF ? Noile Petrolul, Rapid, U Cluj ori Otelul – daca ar fi cistigat Cupa Romaniei in acest an, sa se califice pentru preliminariile EL. Nici noua clona a lui Mititelu, infiintata in 2017, nu poate participa in competitiile UEFA pentru ca are doar vreo 6 luni de afiliere la FRF, nu 3 ani. Nici noile Napoli, Parma ori Fiorentina nu ar fi putut participa in competiile UEFA imediat dupa renastere din aceleasi motive.
  • O alta minciuna a GSP a pretins ca renasterea Stiintei ar fi primit bani de la bugetul primariei Craiova. Nici un leu al primariei Craiova nu a fost trimis la club – si asta se putea verifica usor daca GSP dorea sa faca jurnalism, si nu prostitutie pro Mititelu. De fapt singurul club de fotbal finantat direct cu bani publici a fost precedentul club al lui Mititelu, disparut prin faliment in 2014. Fostul primar al Craiovei Solomon a finantat cu sute de mii de Euro din bani publici acea societate a lui Mititelu, decedata in anul 2014 : https://www.gds.ro/Actualitate/2009-09-28/Primarul+Solomon%2C+finantatorul+lui+Mititelu/
  • Coordonarea intre manipularile lui Mititelu si prostiile debitate de GSP a atins de multe ori cote tragi-comice. Argatii booveanului arunca pe piata multe minciuni, preluate apoi de GSP drept stiri de presa (pe gratis sau nu ?). Sclavii booveni pretind ca stema cu leul de tricourile Stiintei ar fi falsa pentru ca include cuvintul „Craiova” si nu „Universitatea Craiova” – minciuna penibila promovata de GSP pe post de adevar. Orice ziarist care se respecta putea verifica faptul ca stema cu leul introdusa in 1983 pe tricourile Craiova Maxima includea doar cuvintul „Craiova”. Echipa istorica Universitatea Craiova a purtat pe tricouri doar stema cu leul acum imprimata pe echipamentul de joc al echipei Craiovei de liga 1.

GSP anti Universitatea Craiova – situatie unica in lume

Ceea ce face GSP impotriva renasterii Stiintei este unic in lume, si fara legatura cu bunul simt si decenta jurnalistica. Echipa Craiovei de liga 1, unica grupare care foloseste legal brandurile Stiinta Craiova si Universitatea Craiova, participa in liga 1 sub numele de brand Universitatea Craiova. Site-ul LPF, https://www.lpf.ro/cluburi/u-craiova-1948-cs/9, atesta acest fapt. Societatea comerciala de liga 1 poarte numele U Craiova 1948 Club Sportiv SA. Si totusi GSP refuza sa foloseasca numele de brand sau de societate comerciala pentru Craiova, in favorea denumirii „CSU Craiova”. O tactica murdara, halucinanta si nemaintilnita in lume. Numele complet al celor de la Inter Milano este : INTERNAZIONALE FOOTBALL CLUB S.P.A. Cine si-ar putea inchipui ca un ziar din Italia ar numi acesta echipa nu „Inter”, ci IFC Milano ori IFCSPA Milano ? Sa refuzi a prezenta echipa Craiovei cu numele de brand sau cu numele de societeta comerciala e un abuz dezgustator de imagine facut de GSP – caz unic in lume.

Stiinta, tratata in mod banditesc; noile UTA, FC Arges, Iasi ori Rapid tratate cu alta moneda

Renasterea Stiintei este tratata de catre GSP intr-o maniera nerusinata si discriminatorie, in timp ce alte renasteri de club in Romania sint tratate corect :

  • Actuala UTA din liga 2 este de fapt UTA Batrina Doamna, club nou infiintat in anul 2013, in timp ce fosta FC UTA era in liga 2 ! Brandul istoric a ajuns atunci la noua grupare, si UTA Batrina Doamna a devenit pentru toata lumea UTA. Fostul club cu continuitatea sportiva, FC UTA, a disparut in anul 2014 prin faliment.  GSP nu-si bate joc de gruparea aradeana numind-o UTABD ori clona fara palmares. Evident ca nimeni nu a acordat formal vreun palmares noii grupari aradene – dar ca la mai toate cluburile renascute in Romania, brandul include istoria si palmaresul (cazuri indentice : Rapid, Farul, U Cluj, Otelul, Petrolul etc.).
  • Actuala FC Arges din liga 2 este de fapt SCM Pitesti, echipa finantata de primaria Pitesti, care a preluat brandul FC Arges. GSP nu prezinta aceasta echipa drept SCM Pitesti – ci foloseste numele de brand FC Arges.
  • Actuala echipa din Iasi apare la LPF drept „CSM Politehnica Iasi”. GSP foloseste numele istoric Poli Iasi pentru acest club. Actualul club din Iasi a aparut in 2010 prin mutarea echipei Tricolorul Breaza (echipa de liga 2) la Iasi. GSP nu-si bate joc de clubul iesean numindu-l TB Iasi (Tricolorul Breaza Iasi) ori CSMP Iasi, ci foloseste numele fostei echipe istorice Poli Iasi, disparuta in 2010.
  • Noul Rapid este fosta echipa Academia Rapid, care a preluat brandul FC Rapid. Exista alte echipe care se pretind continuatoare ale echipei istorice Rapid – AFC Rapid in liga 4 si  ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului din liga 5. Pentru GSP, echipa Rapid de liga 3 este Rapidul; aceasta echipa nu este prezentata cu numele vechi Academia Rapid de catre GSP.

Practic toate cluburile renascute in Romania sint tratate de catre GSP cu decenta si respect, indiferent de cum au aparut, in ce liga au reinceput competitia, si daca au fost finantate de catre primarii sau nu. Toate aceste cluburi sint branduite de catre GSP cu numele istorice, cu o singura exceptie – Universitatea Craiova.

Sugestie pentru fanii si angajatii clubului : boicot total si ignorare a ziarului miselesc GSP

Tot ceea ce inseamna atitudinea GSP fata de renasterea Universitatii Craiova, singurul club din lume care foloseste legal brandul Stiintei, merita doar un boicot total din partea fanilor si clubului. Nu mai intrati pe site-ul ziarului, nu mai postati comentarii, nu mai cumparati acest ziar – mizeria si prostitutia jurnalistica trebuie boicotate total.

Sugeram clubului sa propuna la LPF ca GSP sa nu mai primeasca acreditare la nici un meci de liga 1 din campionatul viitor. Daca un organ de presa refuza sa numeasca un club de liga 1 cu numele acceptat de LPF, toate cluburile de liga 1 ar trebui sa fie obligate sa nu mai dea acreditari acestui ziar.  Jignirea unui club inseamna jignirea ligii 1, cu daunele de imagine si financiare provocate acestei competitii private.

 

P.S. Craiova-maxima.ro a intrat in posesia unor deovezi explozive, care demonstreaza cum echipa GSP sterge comentariile anti Mititelu postate pe site-ul ziarului, si permite doar aparitia unor comentarii pro Mititelu. Comentariile sterse de catre GSP nu erau obscene sau jignitoare, ci doar precizau ca omul din Booveni nu detine brandul, imnul si stema cu leul din anii ’80 a Stiintei.

Related posts

One Thought to “Boicotati Gazeta Sporturilor – ziarul banditesc anti Universitatea Craiova !”

  1. […] de fani Craiova Maxima indeamna suporterii sa boicoteze GSP pentru ca foloseste denumirea CSU in articole, printre […]

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.