Bomba dezafilierii FCU Craiova

Senzațional: bomba dezafilierii FCU – Mititelu minte judecătorii de la Curtea de Apel ?

Bomba dezafilierii FCU Craiova. Cu o zi înaintea unui nou termen la Curtea de Apel în procesul dezafilierii FCU, Mititelu încearcă să convingă opinia publică de faptul ca nu a dat în judecată FRF – deci nu ar fi încalcat statutul FRF. Incă o dată booveanul coafează realitatea după bunul plac.

Craiova-Maxima.ro readuce în atentia publicului un material exploziv publicat pe 1 noiembrie 2011, în care se arată cum Mititelu a păcălit instanțele, FRF și DNA în cazul dezafilierii FCU:

Articolul din Gazeta de Sud demonstrează că Mititelu a dat în judecată FRF – deci booveanul a incălcat statutul FRF:

Evident că FRF a fost citată în calitate de pârât în cele două dosare şi a somat Fotbal Club U Craiova să renunţe la litigii pentru că riscă dezafilierea.

Articolul din GDS denunță încă o farsă de proporții a lui Mititelu – booveanul a dat în judecată FRF, dar a uitat să semneze actul prin care FRF era data în judecată !

Practic, instanţa spune că în dosarul înregistrat pe 15 iulie 2011 (cu cinci zile înainte de dezafiliere) existau cereri de suspendare şi anulare a deciziilor FRF, dar acestea nu erau semnate! Potrivit art. 133 din Codul de Procedură Civilă, „cererea de chemare în judecată care nu cuprinde numele reclamantului sau al pârâtului, obiectul ei sau semnătura, va fi declarată nulă. Lipsa semnăturii se poate totuşi împlini în tot cursul judecării“.

Adrian Mititelu a dat în judecată FRF, FRF a dezafiliat FCU, iar câteva luni mai târziu acțiunea de dare in judecată a fost declarată nulă pentru ca lipsea o semnatură. A fost totul o regie de proporții a booveanului, ca să forțeze dezafilierea, știind că justiția va declara darea în judecată nulă mai tîrziu (lipsa semnaturii) și va avea motiv să se ducă la DNA.

Cum a ajuns Mititelu latifundiar de Craiova

In acest context a câștigat Mititelu în primă instanță despăgubirile de 220 milioane de euro de la FRF. Folosind acest tip de scheme și chichițe avocățești a ajuns Mititelu dintr-un obscur chelner, un mare latifundiar de terenuri în Craiova.

Acest articol din Gazeta de Sud este cu adevarat bomba dezafilierii FCU ! Sperăm ca presa și instanțele civile vor prezenta adevărul dezafilierii și nu manipulările nesfârșite ale celui care a distrus fotbalul craiovean.Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.