Bomba zilei – Mititelu invins definitiv: UEFA, LPF si FRF recunosc unica Universitatea Craiova in liga 1 ! GSP isi bate joc de Stiinta, de ce clubul tace ?

Dupa ani de lupte grele, impostorul din Booveni a fost invins. Unica Universitatea Craiova este LEGAL in liga 1 !

Pe site-ul LPF (Liga Profesionista de Fotbal din Romania), www.lpf.ro, oricine poate vedea ca numele Craiovei de liga 1 este “Universitatea Craiova”.

In ceea ce priveste FRF, articolul 7 din ROAF prevede acum ca orice club din Romania poate participa in competitii cu numele din marca OSIM (https://www.frf.ro/wp-content/uploads/file/Pdf/ROAF%2017%20iulie%202018%20CU%20200718.pdf) :

Cluburile pot solicita, cu respectarea procedurii prevazute la art. 4 al prezentului regulament, participarea in competitiile organizate de FRF/LPF sub denumirea unei marci detinute de catre clubul respectiv. Este interzisa utilizarea unei marci in scop de reclama si/sau publicitate pentru un sponsor sau partener comercial al clubului respectiv. De asemenea, este interzisa utilizarea unei marci care are in componenta sa denumirea unei alte localitati decat cea in care clubul isi are sediul social. Respingerea solicitarii unui club de a activa in competitii sub denumirea unei marci, alta decat numele persoanei juridice – membru afiliat al FRF determină participarea în competitii a membrului afiliat respectiv sub denumirea cu care persoana juridica este inscrisa in registrele publice (Registrul Comertului, in cazul societatilor pe actiuni, Registrul Asociatiilor, in cazul cluburilor organizate ca persoane juridice fara scop patrimonial), Comisia de Disciplina si Etica urmand a dispune sanctionarea clubului a carui solicitare a fost respinsa cu o penalitate in cuantum de 5.000 de lei.”

ROAF include aceasta noua prevedere incepind din 17 iulie 2018.

Deja clubul Fotbal Club R Bucuresti a primit astazi o confirmare oficiala de la FRF ca poate participa in competitii cu numele din marca OSIM “Fotbal Club Rapid”. Desi unii fani asteapta un comunicat similar pe tema Craiovei, probabil ca acel comunicat nu va veni dintr-un motiv simplu : liga 3 (unde evolueaza echipa bucuresteana) este organizata de catre FRF, in timp ce liga 1 este organizata de catre LPF. Iar LPF deja foloseste denumirea „Universitatea Craiova” pe site-ul oficial. In orice caz, noul articol din ROAF ofera o baza legala cluburilor din Romania sa foloseasca numele de brand (numele din marca OSIM) in competitie, si nu doar numele societatii comerciale.

Clubul Craiovei de liga 1 are in folosinta legala urmatoarele marci OSIM :

Stiinta Craiova (marca OSIM 103332)

Clubul Sportiv Universitatea Craiova (marca OSIM 115523)

Universitatea Craiova (marca OSIM 155728)

Fotbal Club Universitatea Craiova (marca OSIM 155342)

FC Universitatea Craiova (marca OSIM 155343)

Campioana unei mari iubiri (marca OSIM 103315)

Practic clubul Craiovei de liga 1 poate participa in competitii fie cu numele din marcile OSIM de mai sus, fie cu numele societatii comerciale : U Craiova 1948 Club Sportiv. Din informatiile de pe site-ul LPF se pare ca s-a optat pentru denumirea curata si frumoasa “Universitatea Craiova”.

Familia Mititelu nu are nici un drept legal la folosinta brandului  (FC) Universitatea Craiova prin decizia definitiva a ICCJ – deci unica Universitatea Craiova e in liga 1 !

Si UEFA foloseste numele „Universitatea Craiova” pentru clubul Craiovei de liga 1 !

Batalia pentru „echipa adevarata” s-a incheiat si la UEFA. Ultimile reglementari LPF si FRF au fost deja adoptate de catre UEFA. Acest print screen de pe site-ul UEFA inainte de meciul tur cu Leipzig prezinta clar si frumos numele unicei Universitatea Craiova in Europa League :

GSP isi bate joc de Stiinta ! De ce clubul tace ?

De citeva zile, GSP a decis sa prezinte numele Stiintei drept “CSU Craiova”. Practic GSP a decis, cu de la sine putere, sa ignore numele de brand (Universitatea Craiova) folosit deja de LPF ori numele actual al societatii comerciale. Atacul golanesc al GSP la adresa Stiintei trebuie sanctionat prompt de catre club. De ce Universitatea Craiova nu a luat nici o masura la adresa GSP pina acum ?

Si satelitul Stiintei trebuie sa participle in competitii cu numele „Universitatea Craiova 2”

Sugeram conducatorilor Stiintei sa ceara FRF ca si satelitul echipei din liga 3 sa fie inscris in competitie cu numele din marca OSIM – adica „Universitatea Craiova 2”.  Dorim ca la meciul de liga 3 care se va juca in aceasta toamna jucatorii noii clone a lui Mititelu sa vada si pe foaia de joc ca evolueaza impotriva Universitatii Craiova.

 

P.S.  Recomandam fanilor Stiintei sa trimita acest articol sefilor GSP : Ovidiu Ioanitoaia, Catalin Tolontan si Catalin Tepelin.

P.S. 2  Mititeilor care se tot agita pe tema laturilor aruncate de boovean pe tema palmaresului le spunem sa studieze comunicatul dat de catre Universitatea Craiova in aceasta saptamina pe site-ul oficial. Pina la urma, ca in cazurile Napoli, Fiorentina, Parma, Rapid, Petrolul, Otelul, Ripensia, U Cluj, FC Arges etc. – entitatile sportive care preiau brandurile istorice continua traditia cluburilor decedate. Brandul istoric al Stiintei este la clubul Craiovei de liga 1. Decizia ICCJ din septembrie 2017, instanta suprema din Romania, este clara in a preciza ca UNICA grupare sportiva continutoare a clubului fondat la 1948 este clubul sportiv de drept public Universitatea Craiova :

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.