Boovenii in deruta : Tractorul Cetate este unica si adevarata Stiinta !

Campioana judetului Dolj la fotbal, Tractorul Cetate, se pregateste sa joace barajul pentru accederea in liga 3. Aceasta echipa ar beneficia de finantare din partea lui Gigi Netoiu, fost proprietar al Craiovei fotbalistice. Practic judetul Dolj propune doua echipe finantate de fosti patroni ai Craiovei fotbalistice : una de liga 4, finantata de Netoiu, si una de liga 3, finantata de Mititelu. Adeptii booveanului cred in continuitatea in patron – dar ce vor face acum cind exista de fapt doua cluburi finantate de fosti patroni ai Craiovei ? Daca orice SRL infiintat peste noapte de un fost patron al Craiovei este adevarata Stiinta, ce facem acum cu doua cluburi finantate de doi fosti proprietari de fotbal alb-albastru ?

Exista multe asemanari intre cluburile de acum finantate de Netoiu si Mititelu – si dilema mititeilor nu e simpla:

 1. Ambele cluburi nu pot folosi brandul Universitatea Craiova, imnul echipei si stema cu leul purtata pe tricouri de Craiova Maxima (stema cu leul a Craiovei Maxima nu a fost niciodata in posesia fostilor patroni; aceasta stema este acum pe tricourile Universitatii Craiova, echipa de liga 1).
 2. Ambele echipe folosesc clone ori modificari penibile ale stemei cu leul introdusa in anul anul 1983. Fotografia din acest articol prezinta stema echipei Tractorul Cetate – nu e gluma ! ( https://ro-ro.facebook.com/A-C-S-Tractorul-Cetate-214371228762339/ )
 3. Ambele echipe sint finantate de fosti gropari/patroni ai Craiovei fotbalistice.
 4. Ambele echipe nu beneficiaza de sprijinul fostelor glorii ale Stiintei.
 5. Ambii finantatori s-au declarat in trecut fani ai echipelor bucurestene : Netoiu era dinamovist; Mititelu facea lobby ca FCSB sa ia campionatul.
 6. Netoiu a trimis jucatori la Dinamo; Mititelu a trimis jucatori la FCSB.
 7. Ambele echipe nu au nici o legatura cu clubul fondat in anul 1948 si nici cu fostul club craiovean falimentat in anul 2014 (conform deciziei definitive a ICCJ din anul 2017, actualul club sportiv Universitatea Craiova este continuatorul clubului fondat in anul 1948).

Si daca exista atitea asemanari intre cele doua cluburi doljene, atunci care e adevarata Stiinta ? Noi zicem ca Tractorul Cetate e adevarata Stiinta pentru ca :

 1. Tractorul Cetate are mai multa traditie si istorie in fotbal in comparatie cu noul club al lui Mititelu. Acest club a intrat in fotbal in anul 2017; Tractorul juca in liga 4 in campionatul 2015-2016 :
  https://www.frf-ajf.ro/dolj/echipe/acs-tractorul-cetate-3460.html/competitii/competitia-3577
 2. Netoiu nu a retrogradat Craiova din liga 1.
 3. Netoiu nu a falimentat Craiova.
 4. Netoiu nu a folosit fosta echipa in campanii electorale.

Related posts

3 Thoughts to “Boovenii in deruta : Tractorul Cetate este unica si adevarata Stiinta !”

 1. Dorin

  Hmm
  Aceleasi stereotipuri cu mitititelu…

  1. Bobby

   Ti-am spus acum citiva ani – cind ziceai ca e terminat – ca mititelu va fi bine mersi si in 10 ani. Din pacate asa este. Sa vezi nebunie cind isi aduce noua echipa in Banie. O sa bage intrare libera la SRL-ul familiei doar ca sa caroteze echipa Craiovei.

 2. […] ralia fanii Stiintei in jurul unei cauze drepte. Gaseste un tip dezghetat, inteligent si cu umor (https://craiova-maxima.ro/boovenii-in-deruta-tractorul-cetate-este-unica-si-adevarata-stiinta/) sa fie purtator de cuvint al […]

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.