CAMPIONII

În Bănie sunt toți CAMPIONII! Așa spune un cantec drag nouă oltenilor. Băieții lui Mogoșanu au salvat un sezon nici prea-prea nici foarte-foarte făcut de echipa mare. Puștii U17 au adus dupa o pauză mult, mult, prea mare titlul în Bănie.

Ei sunt CAMPIONII din Bănie: Andrei BoboneteRăzvan Nițuică, Raul Constantinescu (cpt.), Sorin Sima, Hristos Vadasis (80 Riccardo Vladulescu) – Vladimir Screciu, Marian Șerban (55 Andrei Dobre) – Valentin Mihăilă (68 Calu), Marius Albăstroiu (50 Angel Ciutică), Alexandru Gîrbiță (57 Valentin Tîrș) – Viorel Zbona. Antrenor: Daniel Mogoșanu

Acești copii au reușit sa rupa un blestem lung de peste 20 de ani. Prea mult timp Bănia, sufletul fotbalistic al României, nu a contat in lupta pentru titlu chiar si la nivel juvenil. După atât amar de vreme la Craiova se cânta iar CAMPIONII, CAMPIONII, OLE-OLE-OLE!

Trofeul a fost câștigat dupa un meci cu rivala tradițională Dinamo deci este cu atat mai special pentru suporterii alb-albaștrii. În teren diferența intre cele doua echipe a fost mult mai clară decat a arătat-o scorul final (3-2), leuții efectiv zburdând pe teren, înodându-le picioarele câinilor. Practic Dinamo a marcat la singurele ocazii clare avute asta în timp ce Știința pe lânga cele trei goluri a mai avut o grămadă de ocazii de a marca plus un gol anulat și o bară.

Golurile alb-albaștrilor au fost marcate de catre Mihăilă minutul 18, Geafer (autogol) minutul 28 și Ciutică minutul 61. Valentin Mihăilă a fost desemnat cel mai bun jucator al finalei iar portarul Bobonete a primit distincția de cel mai bun goalkeeper.

Clasamentul final al campionatului Under 17 pe țară arata în felul următor:

  1. Universitatea Craiova
  2. Dinamo București
  3. UTA Arad
  4. Ardealul Cluj

De menționat că Viitorul lui Hagi, echipă ce a jucat in aceeași serie ca și noi nu a prins un loc în primele patru echipe la nivel de țară terminând seria pe locul 3 în spatele Științei si a lui Dinamo.

 

Felicitari copii!

(sursa pozei: csuc.ro)

UNIVERSITATEA CRAIOVA CAMPIOANA U17 2017!
Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.