Ce bucurie – Universitatea – Dinamo: 3-0

La finalul partidei din etapa a 15-a, Universitatea – Dinamo, câştigată categoric de noi cu scorul de 3-0, Gheorghiță Geolgău s-a bucurat atât pentru victorie, dar şi pentru evoluţia remarcabilă a doi jucători, Nicușor Bancu (autorul golului 3) și Andrei Ivan, jucători pe care fostul mare fotbalist al Craiovei i-a adus la Universitatea.

”Sunt fericit pentru Știința, dar și pentru copiii mei, Bancu și Ivan. De mult n-am mai simțit o asemenea bucurie, nici nu mai știu de când n-am bătut Dinamo cu un scor atât de mare, cred că de pe vremea noastră, a maximilor. Sunt mulți tineri cu mare potențial în curtea Craiovei, și la prima echipă, și la cele de juniori. Suntem pe un drum bun și, în ritmul acesta, cred că vom trăi să ne vedem visul împlinit: nașterea unei noi Craiova Maxima.”

Emil Săndoi:

”Am făcut o partidă foarte bună azi, îi felicit pe băieți pentru atitudine și modul în care au continuat să domine adversarul și după ce au înscris. Am trecut peste acea linie care ne obsedează, suntem pe loc de playoff. Nu-mi aduc aminte de ultima victorie la trei goluri cu Dinamo, dar nici nu mai contează câte goluri a fost, ci că s-a întâmplat. O victorie cu Dinamo este ceea ce își doresc toți oltenii, an de an. Ivan este la ora actuală unul dintre cei mai buni fotbaliști din Liga I, cred că poate să facă pasul spre o echipă mare din Europa.”

Felix Grigore:

”Atmosfera este excelentă în vestiar, am sărbătorit împreună, tot staff-ul, această victorie. Mergem la Giurgiu cu un moral excelent și cred că avem o șansă bună acolo, ținând cont de absențele care se anunță la Astra. Cu 4 puncte din următoarele două meciuri, cu Astra și Târgu Mureș, ne vom consolida poziția de playoff.”

Statistica partidei o vedeţi AICI !

bawab_2 bucurie

Related posts

One Thought to “Ce bucurie – Universitatea – Dinamo: 3-0”

  1. Maximus

    Cu un conducator dibaci, nu cu un agronom grobian, luam titlul! Asa, ne vom multumi cu victorii izolate, cu. un lot macelarit si interdictie la transferuri! Cu zdrobirea potailor purecoase, putem considera campionatul incheiat, restul partidelor vor fi pregatitoare pentru noul sezon! Stiinta e renascuta, iar certificatul de nastere a fast parafat cu trei goluri impotriva echipei militiei! Cu aceasta victorie si cu un imn cantat de tot stadionul, s-a confirmat ca FC Booveni e doar o echipa de sertar, o creatie bolnava a unui interlop perdant! Hai Stiinta!

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.