Cerem primariei Craiova sa aprobe imediat cererea lui Mititelu in ceea ce priveste folosirea stadionului „Ion Oblemenco” !

Craiova-maxima.ro este de acord cu cererea si conditiile domnului Mititelu Adrian in ceea ce priveste folosirea stadionului „Ion Oblemenco”. Cerem primariei si consiliului local sa aprobe in regim de urgenta un nou contract de inchiriere a stadionului, care sa respecte strict conditiile acestui domn.

Aceste conditii, propuse de catre domnul Mititelu si trimise in scris primariei Craiovei, sint :

  • contract pe termen nelimitat; chiria lunară de 1 (unu) EURO; garantarea prin contract ca chiriașul nu mai plătește altă taxă sau impozit; suportarea de către Consiliul Local a utilităților (apă, canal, curent), precum și paza de noapte;
  • acest contract de inchiriere asigura folosirea in EXCLUSIVITATE a stadionului de catre Fotbal Club Universitatea Craiova (adica nici o alta echipa din Craiova sau din tara nu poate evolua pe stadion);
  • asumarea de către Consiliul Local a obligației ca primăria să asigure o zi pe săptămână personal din cadrul regiilor pe care le administrează pentru întreținerea și curățenia stadionului.

Aceste conditii puse in scris negru pe alb de catre Mititelu si trimise primariei Craiova, au fost publicate in ziarul sau personal si de catre alte site-uri sportive :
https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/stadion-nou-in-banie-in-maxim-3-ani-vezi-aici-ce-propune-stiinta-pentru-a-reveni-in-craiova-6555539

Marca Fotbal Club Universitatea Craiova, marca OSIM 155342, apartine Clubului Sportiv Universitatea Craiova pina la data de 25.01.2028, conform informatiilor de pe pe site-ul OSIM (www.osim.ro). Deci Fotbal Club Universitatea Craiova din cererea lui Mititelu se refera la echipa Craiovei de liga 1, singura echipa care foloseste legal acest brand. In prezent, echipa Craiovei de liga 1 plateste o chirie aberanta pentru folosirea stadionului, cele mai dure conditii de inchiriere pentru o echipa de fotbal din Romania : 10.000 de Euro pe meci, plus 10 % din incasari; ca o comparatie, Chindia Tirgoviste plateste 2900 de Euro pe meci pentru inchirierea stadionului din Ploiesti. Daca exista doua meciuri acasa intr-o luna, Stiinta plateste 20.000 de Euro plus procente din incasari. Sintem de acord cu propunerea domnului Mititelu ca noua chirie sa fie de 1 Euro pe luna (adica de 20.000 de ori mai mica), plus contract pe termen nelimitat si folosire EXCLUSIVA a stadionului de catre singura echipa din lume care foloseste legal brandul „Fotbal Club Universitatea Craiova” – adica echipa Craiovei de liga 1.

In concluzie – sintem de acord cu cererea si conditiile cerute de Mititelu (conditiile si cererea sint aici :
https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/stadion-nou-in-banie-in-maxim-3-ani-vezi-aici-ce-propune-stiinta-pentru-a-reveni-in-craiova-6555539 ) si cerem aprobarea in regim de urgenta a noului contract de inchiriere pentru stadion.

P.S. 1 Unii intreaba ce diferente exista intre Covid 19 si Universitatea Craiova. Noi zicem ca exista cel putin o diferenta : e posibil ca in actuala pandemie, familia Mititelu sa ia Covidul (desi nu-i dorim asta). Dar familia Mititelu nu a luat, nu are si nu va lua niciodata Universitatea Craiova.

P.S. 2 Sa presupunem ca ar exista in Romania si ziaristi care-si fac munca onest, se documenteaza si nu exista doar pentru a servi interlopii si mititeii. Pentru acesti ziaristi – avem un mesaj : marcile Universitatea Craiova, Clubul Sportiv Universitatea Craiova, Fotbal Club Universitatea Craiova, FC Universitatea Craiova, Stiinta Craiova, ucraiova1948, U Craiova 1948 Club Sportiv sint in folosinta unica si legala a Craiovei de liga 1 (se poate cerceta site-ul OSIM pentru asta). Stemele istorice ale Stiintei si imnul echipei sint si ele tot la Craiova ligii 1. Simbolurile Stiintei istorice sint la Craiova ligii 1 – situatia este identica cu renascutele fara interlopii gropari Petrolul, UTA, U Cluj, Farul, Otelul, Rapid, FC Arges (diferenta fata de Craiova este ca factiuni ale galeriilor acestor echipe istorice nu au ramas in slujba fostilor patroni gropari, precum Peluza Sud / PUZ). Iar daca vreun fan oltean este interesat de echipe care au inceput din liga 4, si au ceva traditie si istorie, variantele Jiul Podari si Tractorul Cetate sint de luat in seama. Ziaristilor onesti din Romania le spunem ca singurul brand aflat in posesia familiei Mititelu se numeste „FCU 1948” (inventie a familiei de prin 2016) – marca OSIM numarul 148944 (www.osim.ro), un desen clonat cu care nici macar Aditza Mititelu JR nu a jucat pe tricou, ca sa nu mai vorbim de legendele Stiintei.

P.S. 3 Daca miine o mie de nebuni din Craiova incep sa creada ca domnul Mititelu Adrian, om de prefaceri fotbalistice dubioase si meneger de brenduri familiale Abibas, e un actor de clasa mondiala, ce facem : oferim scena Teatrului National (construit din bani publici) familiei boovene ca sa puna in scena piese de teatru ? „Bataia hoardelor boovene e rupta din (pa)rai” – piesa de improvizatie fizica si analfabeta cu Mititelu si Gogoasa in rolurile principale, iar in rolurile secundare pietonii pasnici care nu cotizeaza la noua firma fotbalistica 2017 a familiei ?

Schizofrenia este „caracterizata de simptome precum halucinatiile, delirurile si iluziile” (
https://doc.ro/sanatate/Schizofrenia-cauze-simptome-si-tratament ). Studiile stiintifice prezic o incidenta a schizofreniei intre 0.3 si 0.7 % (
https://www.nimh.nih.gov/health/statistics/schizophrenia.shtml). La o populatie de 300.000 de locuitori, Craiova ar putea avea intre 900 si 2100 de persoane cu aceasta boala psihica. Intre 900 si 2100 de craioveni ar putea avea halucinatii, deliruri si iluzii. Precum ca Mititelu e Stiinta sau ca Mititelu e un actor talentat. Sau ca mititelul insusi e a doua reincarnare a lui Isus Hristos pe Pamint. Si atunci ce facem – il pictam pe boovean in biserici ? Il lasam pe scena Teatrului National ? Sau pe stadionul orasului ? Evident – nu sugeram ca fanii mititelului (o mostra a ceea ce sint :
https://www.facebook.com/sUpportersUCV/photos/a.178064882799464/606726996599915/?type=3&theater) sufera de schizofrenie, si fac ceea ce fac pentru ca au halucinatii, deliruri si iluzii. Unii o fac de fapt pentru bani. Se aude Daniel Vlad (Prosport), Gogoasa si Blondu ?

Related posts

One Thought to “Cerem primariei Craiova sa aprobe imediat cererea lui Mititelu in ceea ce priveste folosirea stadionului „Ion Oblemenco” !”

  1. Amarad Trincka

    sa joci pe un teren de fotbal saptamanal,frecand gazonul in toate directiile,jumulindu-l si batandu-l cu crampoanele, este inadmisibil din punct de vedere biotehnic,numindu-se chiar bataie de joc. Si daca echipa patronata de dl. Mititelu cauta stadion mai aproape de Craiova,in Gorj sunt destule stadioane pentru pretentiile domniei sale,lasand gazonul de pe stadionul Ion Oblemenco,sa aibe o saptamana intre meciuri de odihna si refacere.

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.