Circul lui Mititelu pe Oblemenco : bilete gratis, branduri furate pentru inselarea publicului, gratuitati la salina si presa aservita

Mititeii si organul de presa oficial al boovenilor, Gazeta Sporturilor, sint gata sa sarbatoreasca prezenta circului familiei pe stadionul Ion Oblemenco. Craiova-maxima.ro a prezentat in trecut motivele morale si legale pentru care acest circ trist nu ar fi trebuit sa-si intinda corturile pe stadionul orasului (poate citesc acest articol si angajatii clubului Universitatea Craiova, ca tot apar prin presa cu invitatii adresate boovenilor sa vina la stadion – se aude domnu’ Cirtu ?):

Ca de obicei, Ioanitoaia & GSP considera ca noul SRL al familiei ar trebui sa se prezinte pe noul stadion. Noi speram ca articolul de mai sus aduce clarificarile necesare in aceasta privinta; cam care este limita umilintelor aduse de familia Mititelu orasului Craiova si limita datoriile firmelor sale la bugetul local, limite la care nea Ovidiu ar fi si el de acord ca folosirea unui bun public pentru imaginea acestei familii nu mai este OK ?

Ca tot noua echipa a lui Mititelu joaca cu noua U Cluj in cupa Romaniei : la Cluj echipa privata CFR joaca pe stadionul propriu; echipa orasului U Cluj – girata de comunitatea locala, avind si participarea institutiilor de invatamint superior din oras, brandul U Cluj este al comunitatii, oferit clubului in mod gratuit – joaca pe stadionul orasului ! La Craiova, unica echipa care are acordul Universitatii din Craiova si care foloseste in mod legal brandul Universitatea Craiova – aflat in proprietatea clubului sportiv de drept public Universitatea Craiova – este echipa Craiovei de liga 1. Numai intr-o tara de nebuni pot juca pe un stadion echipa care detine brandul istoric plus o clona care ii fura acest brand si ii copiaza fara rusine elementele de identitate. Daca miine un nebun infiinteaza echipa AS FC Inter Milano, credeti ca aceasta clona va putea juca pe acelasi stadion cu Inter Milano ? In ce magazine poti vedea marfuri Adidas si Abibas ?

Mititeii sint disperati sa aduca oameni miine la stadion prin orice mijloace – ca sa demonstreze tarii ca secta lui Mititelu rezista pe metereze impotriva logicii, gramaticii si deciziilor justitiei. Fostele echipe de rangul 2 ale Craiovei aveau un public numeros : Electroputere Craiova stringea pina la 10-15.000 de spectatori, iar Extensiv Craiova avea 8000 de oameni in tribune la meciurile importante. Gaz Metan CFR Craiova a avut vreo 6000 de oameni in tribunele vechiului stadion Oblemenco, la un meci de cupa Romaniei disputat in anul 2010. Poate noua echipa a familiei Mititelu sa ajunga la acest nivel ?

Hai la salina gratis daca te duci la stadion sa vezi meciul noii echipe a familiei

Promotia anului in lumea boovenilor – vii la salina gratuit daca te duci la festivalul lui Mititelu de pe stadionul orasului :

Unul dintre booveni (Adrian Neata) incearca o scamatorie – vrea sa vina la salina cu mai multe bilete, ca sa beneficieze de o gratuitate acumulata. Geniu, tata ! Seful turmei de booveni, Gogoasa – zis si Andrei Preda, se prinde ca treaba cu gratuitatile nu trebuie facuta publica, probabil pentru a nu se strica imaginea de martir al fotbalului romanesc facuta booveanului, imagine creata cu atita truda de GSP (sa traiti nea Ovidiu) :

Branduri furate pentru pacalirea publicului de fotbal

Nimeni nu mai stie cite SRL-uri a facut Mititelu, cite echipe a infiintat, cite clone ale stemei cu leul a fabricat, si care sint numele legale ale acestor firme din fotbal. Craiova-maxima.ro a scris un articol unic in presa sportiva din Romania, articol care inventaria multele clone ale stemei cu leul inventate de insusi chelul din Booveni :

Actuala firma a familiei bagata in fotbal in 2017 se numeste in acte U Craiova 1948 SA. Doar site-ul FRF are curaj sa scrie numele adevarat al echipei familiei. Presa tot foloseste numele FCU Craiova, ca sa induca ideea – falsa ! – ca noua echipa a familiei e de fapt cea veche. Decedata si falimentata. Marca OSIM „ucraiova1948” apartine cu acte in regula de Universitatea Craiova, echipa Craiovei de liga 1. Asadar, numele legal al noii clone a familiei copiaza o marca aflata in proprietatea altui club.

Pe afisul meciului de Cupa, vizibil in fotografia de mai sus cu gratuitatile la salina, booveanul foloseste numele FC Universitatea Craiova pentru noul sau SRL. Inca un furt nerusinat, facut pentru a pacali publicul amator de fotbal ! Marca „FC Universitatea Craiova” apartine clubului sportiv de drept public Universitatea Craiova. Practic Mititelu fura un brand public pentru beneficiul firmei sale. Care e definitia legala a acestei golanii ? Sa ne asteptam ca in viitor booveanul sa-si numeasca SRL-ul Real Madrid sau Barcelona ? Daca acum fura brandul FC Universitatea Craiova, miine ar putea fura si brandurile Real si Barca, cine stie ?

Presa aservita face jocurile familiei cu ajutorul angajatilor lui Mititelu

Nu mai vorbim despre reclama desantata facuta de GSP lui Mititelu. O tara intreaga vede asta. Practic GSP l-a tinut in viata pe acest gropar al Craiovei si a inventat povestea acestui „martir” semi-analfabet, poveste desfiintata de catre toate instantele civile si sportive. Acum se baga subtilitati de manipulare in presa – pentru ca golaniile pro boovean de la GSP dadeau la ochi. Brusc, in ultima vreme, au inceput sa apara articole mobilizatoare in Prosport despre SRL-ul familiei, articole semnate de Daniel Vlad. Acest personaj de joasa speta obisnuia sa faca reclama boovenilor in publicatia Fanatik. Acum Vlad este angajat la ziarul familiei Mititelu Editie.ro – nu mai mimeaza ziaristica la Fanatik – si tocmai si-a facut intrarea pentru manipularea publicului de la Prosport. Jegul absolut in „presa sportiva” din Romania: angajatii lui Mititelu fac manipulare pro boovean in ziarele centrale.

Se dau bilete gratis catre angajatii Termo Craiova ?

Desi s-au vindut citeva mii de bilete la circul familiei pe bune (familia Mititelu chiar are citeva mii de saraci cu duhul si nu numai care ii cred toate prostiile), pentru alte mii de bilete se pare ca s-ar face scamatorii de imagine. Craiova-maxima.ro a primit destule semnale despre cum se face mobilizarea mititeilor la stadion. Ca la Cintarea Romaniei de pe vremea impuscatului. De exemplu ni s-a spus ca un tovaras din anturajul familiei ar fi dat bilete gratis la meci pentru angajatii de la Termo Craiova ! Deocamdata nu publicam numele acestui personaj – desi ni s-au oferit toate detaliile „promotiei” care s-ar fi facut la Termo. Este clar ca se fac golanii cu bilete de catre booveni – pe Eventim se vad blocuri perfecte de bilete deja „achizitionate”. In realitate, pe orice stadion din lume, mai exista 1-2-3 locuri libere in orice bloc de locuri; nu pot fi toate vindute de cum s-au pus la vinzare online !

Alta gogomanie este ca familia chelului a decis, in buna traditie a groparilor Dinel (militianul) – Netoiu (securistul) – Mititelu (brutarul), sa nu vinda bilete la Peluza Nord – le e frica sa nu apara acolo fanii Universitatii Craiova ? La meciurile de acasa ale Stiintei se vind bilete in orice zona a stadionului, nu exista zone interzise ca la circul familiei.

Scrieti pe pagina facebook Craiova-maxima ce stiti despre actiunea de imagine a familiei Mititelu, gazduita de stadionul orasului

Asteptam pe pagina de facebook alte marturii si experiente despre defilarea familiei de pe stadion. Sintem curiosi sa aflam si detalii despre subtraturile politice ale afacerii – fiind stiut ca anumiti consilieri locali fac jocurile familiei in ceea ce priveste prezenta la stadion a circului boovean. Ciudat totusi – acesti consilieri nu prea se agita cind e vorba despre datoriile uriase ale firmelor familiei la bugetul local. Pai daca mititelul are 10.000 de Euro sa plateasca chiria la stadion, de ce nu da banii astia in contul datoriilor uriase ale firmelor sale la bugetul local ?

P.S1. Nea Ovidiu de la GSP, avem si noi un mesaj pentru dumneata, ca poate esti om batrin si fara tinere de minte (mesaj dintr-o decizie definitiva si irevocabila a justitiei). Si daca tot o arunci pe aia cu wild cardul Craiovei de liga 2, apropo, de ce nu faci scandal si pe tema wild cardului in liga 3 primit de noua Napoli de la federatia italiana ? Nu e comanda pentru subiectul asta ? Daca ai dileme despre acel wild card oferit Craiovei, e corect sa pui acesta intrebare celor care au votat acel wild card in Adunarea Generala a FRF. Adica TOATE cluburile din Romania – pentru ca n-a fost nici un vot impotriva atunci ! Stiinta renascuta a revenit in fotbalul profesionist acolo unde i s-a spus ca trebuie sa fie. De catre Adunarea generala a FRF – prin vot democratic. Adica ceea ce tocmai mata cam uiti tot timpul sa scrii. N-o fi comanda nici pe subiectul asta, al votului democratic ?

P.S2. Universitatea Craiova are peste 6000 de abonamente vindute. Adica de vreo 12 ori mai multe decit a avut fosta echipa a familiei. Nu o spunem noi, a spus-o insusi booveanul. Capisci, nea Ovidiu ? Pe final, avem alta intrebare pentru nea booveanul de la GSP : exista doua echipe din Dolj in liga 3, echipe finantate de catre fosti gropari ai Baniei fotbalistice. In afara de circul nou boovean (a nu se confunda cu circul vechi boovean, ala falimentat in anul 2014), exista si Tractorul Cetate – echipa finantata si de catre Gigi Netoiu. De ce GSP-ul nu scrie nimic despre Tractorul Cetate – si se concentreaza cu disperare doar pe noul SRL boovean ? Nu se face comanda nici pentru subiectul asta ?

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm