Circul “palmaresului” : ca de obicei, Mititelu este disperat si minte. FRF deja a decis ca familia Mititelu si firmele sale nu detin palmaresul Stiintei pina in 1994 ! Palmaresul Stiintei este parte din marca – ca la UTA, Petrolul, U Cluj, Otelul si FC Arges

Mititelu este disperat si minte

Cind booveanul vorbeste, situatia este ca in celebrul banc de la Radio Erevan :

Radio Ereven anunta initial ca un cetatean a cistigat o masina la loterie. A doua zi, Radio Erevan comunica “Stirea de ieri cu cetateanul care a cistigat o masina la loterie e in principiu adevarata, cu doua precizari. Nu e vorba de o masina, ci de o bicicleta. Si nu a cistigat-o, ci i s-a furat”.

Cam asa sint toate nebuniile communicate de mititel : baloane de sapun care nu inseamna nimic. Doar disperarea unui personaj care are un singur obiectiv : sa distruga renasterea Universitatii Craiova, renastere care s-a facut fara interlopul gropar, ca peste tot in Romania si in lume.

Familia Mititelu n-are nici o treaba cu istoria Stiintei si nici cu procesul de la Timisoara

Fostul club al lui Mititelu – cel dezafiliat legal in 2011, Fotbal Club U Craiova SA, este in faliment. Aceasta societate este controlata de lichidatorul judiciar. Creditorii acestui club – Victor Piturca, Euro Expo SRL, ANAF, primaria Craiova etc. –  vor decide ce vor face cu patrimoniul aceste societati. Procesul de la Timisoara este intre aceasta societate falimentata si clubul sportiv de drept public Universitatea Craiova. Familia Mititelu si noua clona inscrisa anul trecut in liga 4 nu au nici o treaba cu acest proces.

Echipele renascute Rapid, Otelul Galati, Petrolul, Universitatea Cluj, UTA , FC Arges detin marcile respective, si inclusiv palmaresele cluburilor istorice

Echipa Craiovei de liga 1 detine cu acte in regula marcile Universitatea Craiova, Stiinta Craiova, stema originala cu leul purtata de Craiova Maxima in anii 80 si imnul echipei. Toate echipele renascute in ultimii ani in Romania – Rapid, Otelul Galati, Petrolul, Universitatea Cluj, UTA , FC Arges, Ripensia Timisoara etc. – se considera drept proprietare de palmares prin detinerea/cumpararea marcilor acelor echipe istorice. Academia Rapid a cumparat cu peste 400.000 de Euro doar marca Rapid Bucuresti, si considera ca marca include palmaresul. O situatia similara este si la celelalte echipe renascute : toate au marcile cluburilor istorice si toate considera ca marcile includ si palmaresele istorice. La Ploiesti, noua Petrolul nu a cumparat vreun palmares de la fosta FC Petrolul, acum in faliment; noua Petrolul a obtinut de la primaria Ploiesti marca „Petrolul Ploiesti” care se considera a include si palmaresul. Peste tot, noile cluburi au obtinut doar marcile istorice respective, considerindu-se ca marcile includ palmaresele cluburilor falimentate.  La Rapid, nimeni nu pretinde ca familia Moraru ar detine vreun palmares; la Pitesti, Penescu nu detine vreun palmares; la Galati, familia Adamaescu nu detine un palmares in sertar. Peste tot in Romania practica este ca marca include palmaresul. Daca aberatiile lui Mititelu ar fi adevarate, asta inseamna ca noile Rapid, Otelul Galati, Petrolul, Universitatea Cluj, UTA , FC Arges, Ripensia Timisoara nu au nici un palmares. Cine indrazneste sa se duca la galeria Petrolului si sa comunice aberatia lui Mititelu precum ca noua Petrolul e o clona fara palmares ? Si ca de fapt palmaresul e in sertar la fostul patron Dan Capra ? Evident ca teoria mititelului e aberanta.

FRF s-a pronuntat in 2013 in ceea ce priveste palmaresul Craiovei

FRF, forum suprem al fotbalului romanesc, s-a pronuntat in 2013 in ceea ce priveste palmaresul Universitatii Craiova – singura pozitie oficiala a FRF pe aceasta tema. Comunicatul oficial al FRF scrie clar ca analfabetul din Booveni nu are nici o treaba cu istoria Stiintei pina in 1994 :

Justitia deja a decis in 2015 ca SRL-urile lui Mititelu n-au nici o treaba cu Universitatea Craiova si nu detin palmaresul Stiintei

Tribunalul Bucuresti a decis in 2015 ca familia Mititelu nu are nici o treaba cu istoria Stiintei :

Firmele lui Mititelu nu sint continuatoare ale clubului Universitatea Craiova, fondat in 1948 :

Instanta decide clar ca actualul club sportiv Universitatea Craiova este continuatorul clubului fondat in 1948 – iar asta inseamna si detinatorul istoriei si palmaresului :

 

P.S. 1 Una dintre bombele acestui proces al palmaresului Stiintei este dezafilierea definitiva si legala a fostului club boovean Fotbal Club U Craiova SA in anul 2014, prin decizie a ICCJ. Cum fosta societate a lui Mititelu a fost alungata definitiv si irevocabil din fotbal, ce fel de palmares ar mai putea detine, daca booveanul pretinde ca palmaresul inseamna participarea in competitie si afilierea la FRF ?  Afilierea la FRF a disparut, continuitatea sportiva a disparut, participarea in competitii a disparut vreme de ani buni – e aberant sa credem ca vreun SRL al familiei Mititelu ar putea pretinde si detine vreun palmares.

P.S. 2 Noua clona a lui Mititelu se numeste, in acte, U Craiova 1948 SA. Asteptam momentul in care conducerea clubului Universitatea Craiova va actiona in justitie firma booveanului si o va obliga sa-si schimbe numele, asa cum Talpan l-a obligat pe Becali sa o faca.  Clubul U Craiova 1948 SA al familiei Mititelu nu exista in baza de date a UEFA in ceea ce priveste vreun palmares.

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.