Craioveanu confirmă interesul Barcelonei pentru Ivan

Fostul internaţional Gheorghe Craioveanu a confirmat, pentru presa catalană, că FC Barcelona intenționează să-l coopteze pe Andrei Ivan, atacantul formației CS Universitatea Craiova, anunţă Gazeta de Sud.
„Am vorbit cu Gerard, antrenorul filialei Barcelonei. Dosarul lui Ivan e pe biroul său şi crede că este un fotbalist interesant pentru viitorul clubului. Este un jucător care se potriveşte foarte bine stilului Barcei, deoarece ştie să joace unu contra unu şi este foarte rapid”, a declarat Craioveanu, pentru cotidianul catalan Sport, citat de Digi Sport.
Directorul de imagine al CSU consideră că Ivan poate fi un jucător foarte util pentru echipa a doua a clubului FC Barcelona şi că are șanse în viitor să prindă chiar şi prima echipă: „Dacă va lucra la nivel combinativ ar putea fi un fotbalist important pentru ei. Acum este doar un băiat, este un jucător foarte bun şi are un mare viitor în faţă pentru că va învăţa, cu siguranţă”, a adăugat Craioveanu.
FC Barcelona a făcut CS Universităţii Craiova o ofertă de împrumut până la 30 iunie, cu opţiune de cumpărare a lui Andrei Ivan, în schimbul sumei de 4 milioane euro, mai scrie ziarul din capitala Cataloniei, adugând că „mai multe cluburi din Premier League se interesează de el, însă Andrei vrea să joace la Barca”.

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.