Cristi Neamţu este acasă !

DSC_0024

Foto: gds.ro

Potrivit Gazetei de sud, membrii Sezione Ultra au fost prezenţi la cimitirul Sinasca pentru comemorarea lui Cristi Neamţu, au mers apoi acasă la mama portarului, Ioana Cioboată şi i-au oferit un fular alb-albastru.

DSC_0020

Foto: gds.ro

„Vă mulţumesc copii că nu l-aţi uitat pe Cristi”, a spus femeia cu ochii în lacrimi, după care le-a arătat suporterilor tabloul cu Cristi Neamţu pe care l-a recuperat de la Peluza Sud „Cristi Neamţu” când s-a demolat stadionul „Ion Oblemenco”. „Tabloul este în sufragerie, unde era camera lui Cristi. Am zis că să nu se certe membrii celor două galerii care să îl ia, să îl ţin aici, acasă”, a mai spus Ioana Cioboată.

Suporterii au venit la mormântul lui Cristi Neamţu

Foto: gds.ro

Suporterii au venit la mormântul lui Cristi Neamţu

14 ani fără Cristi

Goalkeeperul craiovean a decedat în timpul unui cantonament efectuat de Ştiinţa în Cipru, la data de 20 februarie 2002.

În timpul antrenamentului de la la Larnaca, Cristi Neamţu s-a ciocnit într-un duel la minge cu colegul său Marius Şuleap, intrând imediat în comă profundă. A fost transportat de urgenţă la un spital din Nicosia, unde a fost diagnosticat cu fractură de mandibulă şi hemoragie cranio-cerebrală.

După şase zile de comă, medicii de la spitalul amintit au anunţat decesul fotbalistului.

Veritabil simbol al devotamentului faţă de Universitatea Craiova, Cristi Neamţu a rămas în memoria suporterilor, care, la rându-le, dovedesc că nu îl uită.

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.