Cupa Romaniei : Universitatea Craiova joaca cu urmasa fostei echipe a lui Mititelu !

Conform tragerii la sorti de la sediul FRF, Universitatea Craiova debuteaza in Cupa Romaniei in acest sezon impotriva echipei CSM Resita – un proiect fotbalistic recent de revigorare a Milanului din Banat (numele de alint al echipei care l-a format pe Cristi Chivu). Asa cum Craiova-maxima.ro a scris in exclusivitate, vechiul club CSM Resita a fost de fapt fostul club al familiei Mititelu, dezafiliat legal in anul 2011 si falimentat in anul 2014 !

Fotbal Club U Craiova a fuzionat in anul 2004 cu CSM Resita – fapt ignorat cu buna stiinta de presa aservita lui Mititelu (GSP). Motivul e simplu – recunoasterea publica a acestei fuziuni ar distruge complet minciunile lui Mititelu despre FCU Craiova ca facind parte din istoria Stiintei; practic fostul FCU Craiova a fost o struto-camila, un SRL infiintat in anul 2002 de catre militianul tepar Dinel Staicu, care a fuzionat cu CSM Resita in anul 2004, a fost trecut in anul 2005 la familia Mititelu in curte, si falimentat in 2014 dupa ce a fost folosit pe postul de prostituata politica pro PSD a sportului romanesc.

Teparii Craiovei fotbalistice au distrus in acei ani nu doar fotbalul Baniei, ci si simbolul Resitei. In prezent clica booveana si argatii credinciosi din Peluza Sud pretind ca noua echipa a familiei, infiintata in anul 2017, e de fapt urmasa celei vechi. Pai daca e asa, inseamna ca e si urmasa echipei CSM Resita. Fotbalul romanesc ar avea acum doua echipe CSM Resita – una in liga 2, cu sediul in Resita, si alta in liga 3, detinuta de Mititelu, care joaca la Severin 🙂

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.