De ce am decis sa ma alatur noii echipe a lui Mititelu

Cei 8000 de oameni prezenti pe stadionul Ion Oblemenco marti seara la cel mai important meci disputat de noua echipa a lui Mititelu de la infiintarea din 2017 – si poate meciul numarul unu disputat de o echipa finantata de familia lui Adrian din ultimii 6 ani – m-au convins sa ma alatur emotional si financiar noului proiect fotbalistic din Balta Craiovitei. Intentionez sa-mi cumpar carnet de membru fidel, abonament la meciurile de la Severin plus deschidere de a sponsoriza echipa cu o conditie : Adrian Mititelu sa raspunda la citeva intrebari in direct la TV (un post de televiziune va prelua aceasta emisiune si o va difuza live, in prime time), dar conectat la un detector de minciuni adus in acea emisiune de un specialist in domeniu de peste Ocean. Intrebarile mele sint urmatoarele :

 1. Ati oferit recompense financiare liderilor Peluzei Sud ca sa fiti sigur ca aceasta grupare ramine alaturi de orice echipa pe care o veti infiinta ?
 2. Ati oferit vreodata sume de bani sau alte avantaje materiale ziaristilor de la Gazeta Sporturilor ?
 3. Ati oferit vreodata sume de bani sau alte materiale financiare altor ziaristi sportivi din presa centrala ?
 4. Ati aparut in citeva emisiuni ale postului Realitatea TV in care ati facut declaratii dure despre proiectul de renastere a Stiintei care va exclude pe dumneavoastra. Ati oferit avantaje materiale acelui post TV sau angajatilor de acolo pentru a va gazdui opiniile ?
 5. Cu cit ati contribuit la campania electorala a lui Traian Basescu (PD pe atunci) la alegerile prezidentiale ?
 6. Cu cit/ce ati contribuit la campania electorala a lui Mircea Geoana (PSD) ?
 7. Cu cit/ce ati contribuit la campania electorala a Olgutei Vasilescu (PSD) ?
 8. Ati oferit vreodata avantaje materiale direct sau prin intermediari unor judecatori si procurori ?
 9. Ati oferit vreodata mita unor functionari publici pentru facilitarea unor afaceri ?
 10. Primaria Craiova v-a oferit 500.000 de Euro din bani publici pe vremea primarului Solomon. Ne puteti arata documente justificative despre cheltuirea banilor publici dati fostului club pe care il patronati atunci ?
 11. Echipa Craiovei de liga 1 foloseste legal brandul, stema si imnul Universitatii Craiova. Noile U Cluj, Rapid, Ripensia, Otelul, Farul, FC Arges, UTA, Petrolul etc, si-au cistigat legitimitatea folosind si ele stemele si brandurile istorice, exact ca echipa Craiovei de liga 1. Unde este palmaresul acestor cluburi – la societatile vechi (in faliment de ani buni), sau la cluburile noi ?
 12. Stema cu leul a Universitatii Craiova, stema din anii 80, este la echipa Craiovei de liga 1. Dumneavoastra ati propus tot felul de variante ale acestei steme in ultimii ani (16 variante – fotografia din acest articol prezinta toate aceste variante) – dar nu pe cea originala, pe care nu ati avut-o niciodata. Aveti vreun acord scris de la autorii stemei originale din anii 80, care sa va permita sa le folositi creatia ?
 13. Noile echipe U Cluj, FC Arges, Rapid, ASU Poli Timisoara, UTA, Otelul, Farul au fost ori sint finantate din bani publici. De ce nu declarati public ca aceste echipe sint echipe de partid si/sau de primarii ?
 14. Daca fosta echipa a dumneavoastra a primit 500.000 de Euro de la fostul primar Solomon, este corect sa spunem ca echipa falimentata a fost echipa de partid si echipa primariei ?
 15. In afara de fosta echipa a dumneavoastra care a falimentat, mai stiti vreun club sportiv din Dolj care a participat oficial (pe site-ul clubului) la campaniile electorale ale PSD in ultimii 30 de ani ?
 16. Pe vremea fostei echipe a dumneavoastra, ati cerut exclusivitate la inchirierea stadionului, plus chirie de un Euro. Este corect ca echipa Craiovei de liga 1 sa beneficieze de aceleasi conditii, sau dumneavoastra doriti ca firmele si echipele dumneavoastra sa beneficieze de tratament preferential ?
 17. Care este datoria cumulata la buget a firmelor pe care le-ati detinut/le detineti direct sau prin intermediari ?
 18. De ce nu ati reclamat la TAS dezafilierea din 2011 asa cum era normal si cel mai rapid ? Un proces la TAS judecat in regim de urgenta se poate incheia intr-o luna; un proces in civil va dura ani buni.
 19. Ati batut/agresat fizic ziaristii incomozi ?
 20. Ati batut/agresat fizic fotbalistii incomozi ?
 21. Ati platit vreodata arbitri sau alti oficial din fotbal, dincolo de baremurile oficiale ?
 22. Ati platit pentru mutarea noii echipe a dumneavoastra intr-o serie mult mai usoara de liga 3, ca sa fiti siguri ca va promova ?
 23. Unde e adevaratul Rapid Bucuresti – in liga 2, sau in sertarul fostului finantator Moraru ?
 24. Unde este adevaratul Petrolul Ploiesti – in liga 2, sau in sertarul fostului finantator Capra ?
 25. Unde este adevaratul FC Arges – in liga 2, sau in sertarul fostului finantator Penescu ?
 26. Fanii echipelor U Cluj, Rapid, Ripensia, Otelul, Farul, FC Arges, UTA, Petrolul au ales in exclusivitate sa se alature unor noi proiecte fotbalistice de renastere care nu includeau fostii finantatori ai echipelor decedate, ca la Craiova ligii 1. Pentru ca au ales asa ceva, aceste galerii sint vindute ?
 27. In Italia noile Napoli si Fiorentina au beneficiat de wild carduri, cum a beneficiat si Craiova ligii 1. De ce nu declarati public ca Napoli si Fiorentia sint echipe ilegale si imorale ?
 28. De ce ati incercat sa clonati stema Stiintei la OSIM atunci cind Gigi Netoiu era finantator ?
 29. Ati platit vreodata lideri de galerie sau ziaristi pentru a facilita alungarea altor finantatori din Banie, cu scopul de a prelua complet controlul asupra echipei fanion a Craiovei ?
 30. Ati fost implicat in retrogradarea fostei echipe din anul 2005 ?
 31. Aveti protectie din partea unor judecatori si procurori ?
 32. Daca aveti protectie (vezi intrebarea de mai sus), protectia este mentinuta cu avantaje financiare sau/si cu delatiuni/turnatorii ?
 33. Ati oferit avantaje financiare unor functionari publici pentru a putea folosi Balta Craiovitei ca zona construibila ?
 34. Dinel Staicu v-a invatat sa infiintati firme cu nume apropiate (Fotbal Club U Craiova SA, FC U Craiova SA) cu scopul de a produce confuzie in rindul publicului, a functionarilor publici si a angajatilor LPF/FRF ?

O emisiune in direct la TV in care Adrian Mititelu are curajul sa raspunda la aceste intrebari conectat la un detector de minciuni va convinge o tara intreaga, inclusiv pe mine, ca tot ceea ce am auzit de la proprietarul noii echipe de fotbal din Craiova este adevarat. Atunci voi fi gata sa ma alatur aceste noi echipe, financiar si emotional. Ca fiecare cetatean roman, Mititelu beneficiaza de prezumtia de nevinovatie si intrebarile de mai sus nu il acuza in nici un fel. Intrebarile de mai sus au rolul de a clarifica dubiile unora ca mine, in ceea ce-l priveste pe finantatorul noii echipe de liga 3 din Craiova. Mititelu este singurul personaj din fotbalul romanesc care pretinde ca are onoare, cinste si verticalitate. Raspunzind la aceste intrebari si dovedind ca n-are nimic de ascuns sub supravegherea detectorului de minciuni, proprietarul Baltii Craiovitei isi valideaza acest brand unic de integritate.

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.