DIGISPORT recidivează şi continuă să mintă

Digisport trebuie să răspundă la tribunal pentru minciunile publicate pe 27 iunie 2016.

Primul organ de presă care calcă în străchini după comunicatul Universităţii Craiova. La tribunal acum, cu Mititelu de gât !

Deşi Universitatea Craiova a precizat că nu exista nicio legătură între SRL-urile falimentare ale lui Mititelu şi clubul de legendă al Băniei, Digisport continuă campania de minciuni la câteva ore de  la comunicatul oficial al clubului :

digisport_27iunie

Aşa cum se poate observa din captura de mai sus, impostorul Mititelu este numit “patronul Universităţii” – o aberaţie completă, fără legătură cu realitatea! Adrian Mititelu este fostul patron al clubului Fotbal Club U Craiova. Iar Fotbal Club U Craiova SA nu are nici o legatura cu Universitatea Craiova.  Ca să nu mai amintim de ofensa adusa instituţiei de învăţământ din Craiova, Digisport a preluat (copy+paste, e mai comod nu?!) un text scris de un analfabet evident, plin de greşeli gramaticale, în care a alaturat, ironia sorţii, numele unei universităţi:

digisport_27iunie_2

 

Ce minciuni mai spune Mititelu pe 27 iunie 2016

Ca umare a comunicatului clubului, booveanul trimite un comunicat dement, precum Hitler în buncărele Berlinului spre sfârşitul celui de al doilea razboi mondial. Un judecător care are altă părere decât analfabetul boovean este numit corupt, deşi acuzatorul mititel nu are nici o dovada în acest sens. Nu ştim ca face CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII în această situaţie, mai ales că acest personaj nu este la prima acuzaţie de acest fel la adresa unui judecător, dar Mititelu foloseşte aceleaşi bombe de presă cu rahat – unicul brand al familiei Mititelu pe care nicio instanţă din lumea nu îl poate anula.

Mititelu mai spune ca procesul mărcii nu are nici o treaba cu palmaresul. Îi prezentăm mincinosului ce scria Editie Speciala (cunoscut mai ales sub numele de Ediţia Spaţială) “ziarul” personal, pe 1 martie 2015 :

editie_palmares

Aşa cum noi am mai scris recent, palmaresul era parte din marca pentru Mititelu doar înainte ca acesta să piardă marca, după ce a pierdut-o, zice că de fapt palmaresul nu mai e parte din marcă. Ziariştii sportivi nu au raţiune, ei ştiu doar copy+paste ! E o generaţie care se respectă, dacă au fost luate doctorate cu copy+paste şi s-au evaporat ani grei de puşcărie după acelaşi principiu, de ce ar mai conta deotologia profesionala într-o ţară unde doar analfabeţii ies în faţă ?

Booveanul în luptă cu Google şi cu gramatica

Toate minciunile lui Mititelu pot fi demontate uşor cu ajutorul site-urilor de căutare pe internet. Nu ar fi greu pentru un ziarist de sport care verifică o informaţie din cel puţin 3 surse. Booveanul acuză manevre politice şi spune ceva de propaganda PSD în comunicatul personal din 27 iunie 2016. Boovene, cine este în fotografia de mai jos, folosită în campania electorala a lui Mircea Geoană ?

captura_geoana

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.