Mititelu a pierdut definitiv marca și nu poate folosi numele UNIVERSITATEA

ICCJ a anulat marca deținută ilegal de Mititelu.

Se spune că minciuna are picioare scurte iar uneori prostia îi mai pune și piedică. Cam aşa fu’ și cu procesul ce tocmai s-a terminat la ICCJ pe care Mititelu l-a pierdut dar de fapt l-a câştigat, că vorba aia își aduse aminte că de fapt numele de Universitatea oricum nu putea să îl folosească datorită unei legi date în 2004 prin care societăţile comerciale nu pot purta numele unor instituții publice. Cu alte cuvinte Mititelu mai pierde un proces (deja am pierdut șirul) din care tot el iese învingător, parol! Probabil că întâiul fiu al satului Booveni, comuna Drănic, uitase de legea respectivă atunci când a ÎNCEPUT respectivul proces cu Clubul Sportiv Universitatea Craiova pentru că puțină lume știe că respectivul proces a fost intentat chiar de către Mărin Mititelu nu de către clubul sportiv de drept public Universitatea Craiova.

Contrar tuturor evidențelor subliniate de către motivările sentiințelor date de Tribunalul București și Curtea de Apel București minciuna ridicolă încropită la repezeală de către Mititelu și anume că procesul respectiv viza doar numele de Universitatea şi nu marca sau stema au prins repede la publicul neinformat. Adevărul este că procesul respectiv a vizat exact mărcile Fotbal Club Universitatea Craiova (nr. 040335) și FC Universitatea Craiova (nr. 120455) pe o parte şi marca Clubul Sportiv Universitatea Craiova (nr. 115523) pe de altă parte. Mărcile Fotbal Club Universitatea Craiova (nr. 040335) și FC Universitatea Craiova (nr. 120455) au fost anulate de către Tribunalul București instanța motivând că FC U (Fotbal Club U Craiova SA) a înregistrat marca Fotbal Club Universitatea Craiova (nr. 040335) în anul 1999 cu REA CREDINŢĂ, același lucru făcându-l și familia Mititelu cu marca FC Universitatea Craiova (nr. 120455). Această decizie a Tribunalului a fost confirmată și de Curtea de Apel şi de Înalta Curte de Casație și Justiţie acum câteva zile.

Deci practic asta s-a judecat la ICCJ, lovitura pentru Mititelu este una devastatoare. Deşi încearcă să o ardă nonșalant, latifundiarul din Booveni a primit o lovitură groaznică deoarece acesta își țesuse o plasă de minciuni ce avea în centru fix marca Fotbal Club Universitatea Craiova (nr. de înregistrare la OSIM 040335). Vă prezentăm mai jos un document postat chiar de Mititelu, este actul constitutiv al FC U. În realitate valoarea acestui act este zero barat însă cel care i-a dat enorm de multă importanță este chiar Ajică. El îl tot flutura pe feisbuc de zor încercând să justifice o continuitate fictivă între FC U și clona familiei Mititelu din liga a 4-a.

În acest act constitutiv al FC U la punctul 15, intitulat Dizolvare, scrie negru pe alb:

Titularii mărcii înregistrate la OSIM sub nr. 040335 pot constitui, în condiţiile legii, altă persoană juridică, în vederea asigurării continuităţii sportive a clubului.

Deci în caz de dizolvare a clubului cine poate să constituie o nouă persoană juridică care să asigure continuitatea sportivă? Păi titularii mărcii respective, marca este practic epicentrul, în esenţă, miezul din dodoașcă. Partea amuzantă este că respectiva marcă tocmai a fost ANULATĂ definitiv și irevocabil de ICCJ. Practic și teoretic, conform actului constitutiv redactat de Mititelu însuși, continuitatea sportivă a clubului FC U este imposibil de realizat din moment ce marca cu numărul 040335 este în acest moment NULĂ, nu mai există.

Mititelu și-a construit pânza de minciuni în jurul unei mărci care a fost anulată de către TREI instanțe în mod consecutiv. Podul de minciuni pe care Mititelu a încercat să realizeze o legătură, evident fictivă, între FC U și viitoarea sa echipă a fost spulberat de decizia ICCJ. Dar nu-i nimic, probabil Ajică nu o să se lase păgubaş și o să facă altul și mai frumos, că doar nu o să lase adevărul să strice o minciună frumoasă.

Concluzii

– „Clubul Sportiv Universitatea Craiova este continuatorul Clubului Sportiv din 1948“;

– „Fotbal Club U Craiova SA şi intervenienţii Mititelu nu pot invoca cum că ar fi continuatori ai Clubului Sportiv Universitatea Craiova înfiinţat în 1948“;

– „Fotbal Club U Craiova SA nu a primit dreptul de folosire a sintagmei Universitatea Craiova şi nici drepturi asupa însemnelor şi culorilor Clubului“;

– „Fotbal Club U Craiova SA este cea care a înregistrat cu rea credinţă marca Universitatea Craiova, cesionată ulterior intervenienţilor Mititelu, care au înregistrat cu rea credinţă marca FC Universitatea Craiova, fiind îndeplinite condiţiile pentru anularea acestora. Intervenienţii cunoşteau faptul că denumirea Universitatea Craiova nu le aparţine şi nu sunt continuatorii Clubului Sportiv şi nici ai Fotbal Club Universitatea Craiova, desprinsă din Clubul Sportiv“.

Related posts

4 Thoughts to “Mititelu a pierdut definitiv marca și nu poate folosi numele UNIVERSITATEA”

 1. Maximus

  Scaparea legala si definitiva de Boovean este un mare pas inainte! Clubul trebuie sa actioneze viguros pentru a se asigura ca interlopul nu utilizeaza in continuare leul gras, leul slab, nici un leu, exact ca la el in buzunare!:) Nici culorile echipei, nici un nume conex, gen U Craiova 1948!! Exacu cum s-a intamplat si la Steaua, Ciobqnul a fost nevoit sa inventeze FC FCSB. In orice tara normala nu poti induce publicul in eroare, folosind un nume asemanator, gen Adibas in loc de Adidas. Asa ca nici Booveanul nu poate utiliza U Craiova 1948, pentru o echipa sateasca infiintata in 2017!! Aici vrem sa vedem vigoare si actiune din partea clubului! Exact ca la Steaua!

 2. Stiinta Pentacampeon

  Afara cu impostorul de pe stadionul Aripile! Nu plateste chiria si este lasat sa-si expuna clona, un adevarat Circ al Foamei si al cretinismului solemn, ca sa-l citam pe marele Romanescu!!

  In urma hotararei justitiei, cine il lasa pe Boovean sa-si expuna ilegal clona si insemnele devine partas la ilegalitate! Stiinta este libera, sa uitam de groparul impostor! Daune pentru utilizarea ilegala a brandului. exact ca la Steaua! Sa se termine acest circ! Hai Stiinta! Sa luam al 5lea titlu in acest sezon!!

 3. Radio Erevan

  Stimate redactie, titlul este total gresit!! Cum putea Booveanul sa piarda ceva ce nu a avut niciodata??? Asta se poate numai la Radio Erevan!! Sa spunem lucrurilor pe nume: impostorul incercase sa fure un bun public, intocmai ca nen-so Jiji! Si justitia i-a dat o palma cu „chiciorul”, de i s-a transformat leul cel gras intr-un boovean costeliv!!

 4. dorin

  Bine punctat. Titlul e pentru desteptarea celor adormiti !

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.