Dovezi explozive: Mititelu a încercat să fure identitatea Universitătii Craiova !

Hoțul care strigă “Hoții !”

Lumea fotbalului aude de ani buni țipetele de precupeață ale lui Mititelu:

Săriți ! Să vina DNA ! Unii vor să-mi fure clubul !”.

De parcă patronul lui Liverpool sau Inter Milano ar țipa așa ceva, vreodată. Nimeni nu are cum să fure o echipă vreodată, dacă acea echipă are toată documentația în regulă. Adică documente clare pentru brand, imn și palmares.

Oricine poate să falimenteze o echipă însă dacă patronul sau patronii nu se pricep să facă afaceri – pentru ca acestea sunt regulile lumii capitaliste. Dacă un patron de club semnează un contract, să zicem cu un antrenor, iar acel patron nu are bani să platească acel contract, va fi posibil ca acel club să falimenteze.

Orice societate comericală falimentează în capitalism dacă nu își plătește datoriile. Iar dupa faliment sau dispariția din competiție pe orice motiv, cluburile de fotbal renasc cu alți patroni. Așa funcționează lumea capitalistă (vezi Napoli, Fiorentina, UTA, U Cluj, Oțelul Galați, Petrolul etc.) – iar manipularile lui Mititelu via DNA pe aceste teme doar indică inadaptare la lumea reală și/sau favoruri făcute turnătorilor.

Insă primul “patron” din fotbalul craiovean care a dorit să fure identitatea Universitătii Craiova este Adrian Mititelu. Asta s-a întâmplat în anul 2001, pe când Nețoiu patrona clubul fanion al Băniei. Deși pe stadionul Ion Oblemenco evolua o echipă în alb-albastru care reprezenta Craiova în prima ligă, Mititelu a încercat să cloneze acea echipă. Astfel, familia Mititelu a dorit să înregistreze la OSIM o clonă hidoasă a brandului Universității Craiova, stema cu leul purtată pe tricori pentru prima dată de Craiova Maxima în anii 80.

Pe 1 martie 2001, când Bănia avea o echipă de prima liga jucând pe Ion Oblemenco, familia Mititelu a încercat să cloneze Universitatea Craiova. Încercare a fost respinsă de OSIM, după cum se vede din documentul prezentat mai sus.

Cum a fost demascată familia Mititelu pentru încercarea de furt a brandului Craiovei

Incercarea de clonare a brandului Universității Craiova a fost făcută pe numele unei firme a cărei identitate nu spune nimic la prima vedere.

Ziaristul craiovean Bogdan Groșereanu a scris în trecut (vezi articolul aici) că firma Craiu Iovan SRL ar fi fost controlată de către familia Mititelu.

Craiova-Maxima.ro este în masură azi să demonstreze legatura dintre familia Mititelu și această firmă fantomă.

Pe alte marci depuse la OSIM de către clanul Mititelu în ultimii ani, în încercarea disperată de a pune mâna pe istoria și brandul clubului sportiv Universitatea Craiova, brand construit cu investiții uriașe din banul public începând cu anul 1948, apare aceeași adresă pentru solicitant, adresă la care firma Craiu Iovan SRL ar funcționa !

Dovada indubitabilă este însă mai jos ! Vedeți adresa copiilor lui Mititelu, pe una dintre mărcile OSIM la care clanul boovean poftea în 2012,  la 11 ani de la prima încercare de furt a brandului Universitatii Craiova, din 2001. Adresa copiilor booveanului este aceeași cu adresa firmei Craiu Iovan SRL: strada frații Buzești, 33, Craiova, Dolj.

Craiova-Maxima.ro prezintă dovezi explozive care demască familia Mititelu pentru încercarea penibilă de clonare și furt a brandului Universității. Această încercare s-a făcut în condițiile în care Craiova avea atunci o echipă de liga 1 !

Știința e numai una. Dar asta doar dacă Mititelu e patron

Manipularea impostorului Mititelu din Booveni este ușor de demascat, dacă cineva chiar dorește să afle adevărul. Amintim aici că penibila presă bucureșteană citează religios inepțiile și minciunile booveanului, deși orice afirmație făcută de către Mititelu poate fi demontată cu ușurință, dacă cei ce se numesc ziariști chiar și-ar face treaba.

Armata de zgomote a Mititelului a fabricat tot felul de lozinci manipulatoare, care de care mai penibile. Una dintre lozinci a fost “Știinta e numai una”. Evident, cum familia Mititelu a încercat să mai facă o Știința în anul 2001, lozinca trebuie înțeleasă precum “Știinta e numai una, dar asta doar dacă Mititelu e stapân!” Dacă altul are Știința, Mititelu poate să mai facă fară probleme o altă echipă, care de fapt va fi tot timpul echipa adevarată. Pentru că „Mititelu trebuie să fie Universitatea Craiova”.

Imaginea de mai jos arată încercarea de furt a clanului Mititelu, alături de unica stemă cu leul care contează, cea introdusă în 1983 pe tricourile Craiovei Maxima și purtată în prezent de Screciu, Ivan, Bancu și ceilalti jucători ai Universității Craiova.

Share acest articol la DNA, FRF, LPF, Curtea de Apel și Inalta Curte de Casație și Justiție

Reaua credință și premeditare a familiei Mititelu către brandul Universitatii Craiova este demonstrată de  aceasta încercare penibilă de clonare și furt. Aceste dovezi pot fi decisive pentru procesul dezafilierii firmei boovene Fotbal Club U Craiova și pentru procesul mărcii Universitatea Craiova. In procesul dezafilierii, Mititelu acuză încercarea de clonare și furt de identitate a echipei sale – ca motiv principal al dezafilierii SRL-ului său. Dar booveanul a fost primul om din fotbalul craiovean care a declanșat procesul de clonari și furt de identitate ! Dezafilierea FCU s-a făcut din simplul motiv că Mititelu nu și-a plătit datoriile către foștii angajați și a refuzat să rezolve problema la TAS.

Dar dacă tot se incearcă inducerea în eroare a opiniei publice, e timpul ca judecătorii, ziariștii, procurorii și conducerile FRF și LPF să cunoască adevarul despre identitatea Universitatii Craiova. Să cunoască cum familia Mititelu a încercat să o fure acum 16 ani. Evident că familia Mititelu a încercat acea clonare în momentul în care clubul patronat de Nețoiu evolua în liga 1.

Renașterea Universitatii Craiova inițiată de clubul sportiv de drept public în 2013 s-a făcut în condițiile în care fotbalul dispăruse din Banie începind cu vara anului 2011. Ca să nu vorbim de principalul motiv moral al renașterii, faptul că brandul și palmaresul Universitatii Craiova nu a fost evaluat și vândut sau transferat niciodată vreunui investitor privat.
Related posts

5 Thoughts to “Dovezi explozive: Mititelu a încercat să fure identitatea Universitătii Craiova !”

 1. Jean Jean de Jean

  In sfârșit, un super articol care demonstrează inca 1 dată nemernicia acestui Mititeluțe, un om care a făcut mai mult rău Craiovei (d.p.d.v fotbalistic) decât Staicu si Netoiu la un loc .
  Boul nu e Bou destul pana nu e si fudul…:))))))))))
  Boveanu sa pornească de jos daca vrea echipă, si să lase adevărata Știința in pace.
  1 CRETIN care a privat âtatia ani de fotbal pe olteni si nu numai …
  Forzzaaaa Știința Craiovaaa!!!!!!!!!!!!

 2. Florin

  Si craiolguta ar fi trebuit sa plece tot de jos, nu direct din liga a 2-a!!!!

  1. Bobby

   Adunarea Generala a FRF a votat pentru un wild card / loc in liga 2 pentru proiectul renasterii Universitatii Craiova. Aceasta este practica internationala; proiectul renasterii clubului Napoli a primit un loc direct in liga 3 de la Federatia Italiana; noul Napoli nu a inceput „de jos” – adica din liga 9 italiana. Renasterile cluburilor de mare traditie nu se fac niciodata „de jos” in lumea civilizata – ci se dau wild carduri exact ca in cazul Craiovei. Noua clona booveana trebuie sa inceapa de jos pentru ca aici nu vorbim de o renastere – Universitatea Craiova e bine mersi liga 1 si se pregateste de revenirea in cupele europene.

 3. Viorel Stancut

  Pai atunci PSD-ul ce a facut?
  Adrian Mititelu nu avea cum sa fure ceea ce ii apartinea!
  Este un nonsens!
  Craiolguta este adevarata clona, nascuta in birourile de la Mogosoaia. Aceasta clona joaca in Craiova dar cel putin pentru noi nu reprezinta Craiova.

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.