Dovezi in exclusivitate : fostul club al lui Mititelu avea cel mult 500 de abonati, mult mai putini decit Sepsi si FC Botosani !

S-a vorbit mult pe tema „milioanelor de suporteri” pe care ii avea fostul club al lui Mititelu.

Se pare ca milioanele de suporteri de fapt erau mult, mult mai putini. Insusi Mititelu declara in ziarul propriu, pe 12 decembrie 2010, ca fosta lui echipa avea cel mult 500 de abonati pe an ! Si asta, in ciuda faptului ca pretul abonamentelor era cel mai mic din tara,  la care se adauga propaganda desantata a presei sportive pro Mititelu. Plus faptul ca atunci nimeni nu stia adevaratul nume al clubului infiintat de Dinel Staicu in 2002 si predat catre omul in Booveni in 2005, si nici faptul ca acel club nu era continuator al clubului fondat in 1948, asa cum a decis definitiv si irevocabil justitia din Romania in anul 2017.

Stiinta renascuta fara fostul finantator vinde cam 7000 de abonamente pe an, adica de 14 ori mai multe abonamente decit fostul SRL al familiei Mititelu. Asta in conditiile in care unicul ziar de sport in print din Romania, Gazeta Sporturilor, duce o campanie furibunda impotriva Universitatii Craiova si pro Mititelu, campanie de denigrare probabil unica in lume.

Ca sa intelegem ce inseamna cele maxim 500 de abonamente vindute de Ajica pe an in trecut, va prezentam mai jos numarul de abonati la citeva echipe de liga 1 in acest campionat, cifre reflectate in presa sportiva :

FC Voluntari : 200 de abonati

Dunarea Calarasi : 360 de abonati

Sepsi : 1000 de abonati

FC Botosani : 1100 de abonati

 

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.