Dubla victorie in Malta

Universitatea Craiova a pus punct cantonamentului din Malta cu doua amicale intr-o singura zi. De la ora 16 prima echipa a Stiintei a intalnit ocupanta locului 7 din prima liga Austriaca formatia RZ Pellets WAC. Victoria alb-albastrilor a fost una categorica scor 4-0, dubla lui Andrei Ivan (minutele 38 si 40) plus reusitele lui Baluta (’62) si Nuno Rocha (’87) venite in repriza secunda au consfintit cea mai categorica victorie obtinuta de Stiinta in acest cantonament.

Antrenorul echipei domnul Gigi Multescu a inceput meciul in formula:

Calancea – Dimitrov, Kelic, Acka, Briceag – Zlatinski, Mateiu – Ivan, Baluta, Rocha – Fajic;

au mai jucat: Vlad, Manea si Robert Petre;

In cel de-al doilea meci al zilei rezervele alb-albastrilor plus juniorii au dat piept cu formatia moldoveana Zimbru Chisinau. Si in aceasta partida elevii lui Gheorghe Multescu s-au impus scor 2-0 stabilit in prima repriza prin golurile marcate de Bancu si Gustavo. Scorul putea sa ia proportii dupa pauza atunci cand Mazarache din nefericire a ratat lovitura de la 11 metri obtinuta de tanarul Stephan Draghici.

In partida cu moldovenii primul 11 al echipa a fost urmatorul:

Mingote – Petre, Popov, Screciu, A. Popescu – Madson, Birzan – Manea, Gustavo, Bancu – Mazarache;

au mai intrat: L. Popescu, Vladoiu si Draghici;

Una peste alta bilantul celor doua amicale este un neverosimul 6-0 in favoarea alb-albastrilor. De altfel bilantul total al amicalelor din cantonamentul maltez este unul foarte bun pentru gruparea din Banie: 6 meciuri, 5 victorii, un egal, golaveraj + 12  cu 16 goluri marcate si doar 4 primite.

Deasemenea trebuie mentionat si faptul ca in urma controalelor amanuntite s-a constatat ca accidentarea tanarului Jovan Markovic nu este atat de grava cum se credea initial si jucatorul nu o sa fie operat. Astfel perioada de absenta este estimata undeva la o luna de zile.

sursa pozei: csuc.ro

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.