Emil Săndoi a fost schimbat

Emil Săndoi și-a reziliat azi contractul cu Universitatea Craiova. In locul lui a fost numit Victor Naicu, iar pe postul de director tehnic rămas liber după demisia lui Sorin Cârţu a fost numit Daniel Mogoșanu.

Săndoi a preluat Universitatea Craiova împreună cu Sorin Cârţu, la 3 septembrie 2014, alături de care a reuşit o serie de 19 meciuri fără înfrângere în ediţia 2014-2015 a Ligii 1 la fotbal. In sezonul actual, cuplul de tehnicieni s-a despărţit după ce Cârţu a demisionat din funcţia de director tehnic la 9 septembrie 2015. După plecarea lui Cârţu, echipa nu şi-a revenit şi este pe cale să rateze calificarea în playoff. Sub conducerea lui Săndoi, echipa a câştigat ultimul meci în deplasare la Chiajna în etapa 18 (2-0), în următoarele 4 etape reuşind doar un rezultat de egalitate cu ACS Poli Timisoara si 4 înfrângeri.

Noul antrenor principal Victor Naicu deţine licenţa pro din octombrie 2015 şi îndeplinea funcţia de antrenor al lotului de juniori A al clubului.

victor_naicu

Potrivit unor speculaţii, Naicu a fost cooptat în noua echipa tehnică doar datorită faptului că Daniel Mogoşanu nu deţinea licenţa pro.

daniel_mogosanu

Daniel Mogoşanu va conduce echipa tehnică a clubului. Mogoşanu a mai antrenat Universitatea Craiova pe vremea lui A.Mititelu, în sezonul 2009-2010, atunci când după o pregătire de vară dezastruoasă a fost schimbat cu Neagoe după numai 7 etape în urma meciului pierdut acasă cu 3-4 cu Rapid Bucuresti.

In altă ordine de idei, ieri au efectuat vizita medicală 19 dintre jucători: Straton, L. Popescu, A. Vlad, Achim, Bancu, Băluță, Dumitraș, Hergheligiu, Ivan, Mateiu, Măzărache, Popov, Vătăjelu, Zlatinski, Hreniuc, Burlacu, Ciocoteală, R. Petre, Izvoranu. Toți sunt apți de efort și pregătiți pentru stagiile din Antalya. Potrivit clubului, în următoarele zile se vor alătura lotului și ceilalți fotbaliști străini.

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.