Exclusiv – cum ticalosii de la Gazeta Sporturilor mint si manipuleaza anti Universitatea Craiova

Minciuni si declaratii modificate de catre Gazeta Sporturilor

Articolul recent publicat de craiova-maxima.ro pe tema atitudinii banditesti a celor de la Gazeta Sporturilor a rezonat cu fanii Universitatii Craiova. Un membru al forumului ne-a semnalat ieri un alt exemplu de mizerie anti Stiinta pusa la cale de ziarul ticalosit din Bucuresti. Pe scurt, un articol care citeaza declaratiile lui Hagi despre un interes al Craiovei pentru Dragus, include un fals plasat fie de catre redactia GSP,  fie de catre autorul articolului. Hagi a folosit in declaratia sa cuvintele „nu cred eu ca Craiova o sa-l oferteze”. GSP schimba declaratia lui Hagi din „nu cred eu ca Craiova o sa-l oferteze” in „nu cred ca CS U Craiova o sa il oferteze”:

Obsesia murdara a GSP de a brandui Universitatea Craiova cu numele CSU loveste din nou – de data asta prin modificarea declaratiei lui Gheorghe Hagi impotriva regulilor elementare ale jurnalismului ! Declaratia lui Hagi de joi a fost preluata de alte publicatii si site-uri de sport intr-un mod corect – doar GSP a decis sa mai arunce inca o data cu noroi in renasterea Stiintei, editind in mod ticalos cuvintele patronului clubului constantean.

 

Declaratia netrunchiata a lui Hagi se poate vedea in clipul de pe acest site :

https://www.telekomsport.ro/dragus-la-craiova-hagi-a-rabufnit-povesti-ce-discutie-a-avut-cu-patronul-echipei-din-banie-18843180

Articolul miselesc al GSP este aici :

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cs-u-craiova-gica-hagi-prima-reactie-despre-plecarea-lui-denis-dragus-poate-v-a-zis-voua-de-intentie-si-mie-nu-559471.html

Autorul articolului de pe GSP este :

https://www.facebook.com/people/Ionut-Coman/100004993998934

Ce pot sa faca fanii Stiintei ? Ce pot sa faca managerii clubului ?

Craiova-maxima.ro propune urmatoarele sugestii :

  1. Fanii sa ignore tot ceea ce inseamna GSP. Nu mai faceti trafic pe site, nu mai cumparati fituica murdara, nu mai comentati pe site-ul ticalosit.
  2. Clubul sa propuna la FRF si LPF ca GSP, si orice alt mijloc mass media, sa nu mai primeasca acreditare la competitiile fotbalistice in cazul in care un club este jignit de catre acel mijloc mass media.
  3. Nu mai cumparati nici o publicatie Ringier, proprietarul GSP.

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.