EXCLUSIV – Lovitura de gratie pentru Mititelu pe 22 iunie 2018 : Universitatea Craiova a recuperat cu acte in regula brandurile “FC Universitatea Craiova” si “Fotbal Club Universitatea Craiova”

Pe 22 iunie 2018, Universitatea Craiova a obtinut de la OSIM acordarea marcilor “Fotbal Club Universitatea Craiova” si “FC Universitatea Craiova”.  Practic pe 22 iunie 2018 s-a incheiat procesul de recuperare a tuturor simbolurilor identitatii Stiintei : brandurile “CS Universitatea Craiova”, “FC Universitatea Craiova”, “Fotbal Club Universitatea Craiova”, “Stiinta Craiova”, stema istorica in dungi, stema istorica cu leul (cea purtata pe tricouri de Craiova Maxima in anii 80, nu clonele desenate de familia Mititelu) si imnul Stiintei. Practic familia Mititelu nu mai detine nimic – de fapt n-a detinut niciodata nimic cu acte in regula, dupa cum au precizat instantele de judecata. Mititelu doar a mintit vreme de ani buni precum ca ar fi detinut FC Universitatea Craiova. E o zi istorica pentru Universitatea Craiova libera de boovean !

De astazi Mititelu nu mai poate vorbi despre SRL-urile sale ca despre “FC Universitatea Craiova”, pentru ca acest brand este detinut de alta entitate (in fapt pe 22 iunie s-a recuperat acest brand istoric). De astazi doar echipa Craiovei de liga 1, cistigatoarea Cupei Romaniei, poate folosi brandul FC Universitatea Craiova.

Brandul „Fotbal Club Universitatea Craiova” – act emis de OSIM pe 22 iunie 2018 :

Brandul „FC Universitatea Craiova” – act emis de OSIM pe 22 iunie 2018 :

Proprietarul celor doua branduri, clubul sportiv de drept public si nu familia unui tepar :

Problema palmaresului a fost rezolvata de insusi Mititelu intr-un comunicat oficial pe 24 februarie 2015, : “În ceea ce priveşte palmaresul, asa cum a reţinut şi Înalta Curte, acesta este indivizibil cu marca de la OSIM şi nu poate fi pus în discuţie separat. ” (http://www.fcuniversitatea.ro/stiri/marca-leii-din-banie-recunsocuta-ca-marca-conexa-a-fc-universitatea-craiova-de-catre-osim.html). Practic palmaresul obtinut sub brandurile CS Universitatea Craiova si FC Universitatea Craiova a revenit acasa, pentru ca Universitatea Craiova – echipa Craiovei de liga 1 – detine cele doua marci istorice.

Universitatea Craiova – echipa fanilor din tara si strainatate, echipa orasului Craiova, nu echipa copiilor mincinosului Mititelu

Cum  brandurile CS Universitatea Craiova si FC Universitatea Craiova sint detinute de clubul sportiv de drept public Universitatea Craiova si nu de catre o firma sau de catre o persoana privata, inseamna ca Stiinta nu este proprietatea unui mincinos mititel si a familiei sale. Nimeni nu mai poate spune ca „asta e echipa mea”, nimeni nu mai poate tiri aceasta echipa in campanii electorale cum a facut-o Mititelu in trecut, nimeni nu mai poate muta echipa din oras spunind ca „orasul nu merita echipa de fotbal”, nimeni nu mai poate face SRL-uri peste SRL-uri pe care sa le prezinte in presa drept „FC Universitatea Craiova”, nimeni nu mai poate folosi aceste branduri pentru cistiguri de imagine personale. Universitatea Craiova este echipa fanilor de pretutindeni si echipa orasului Craiova, mindria Olteniei si a Romaniei.

 

P.S. Avem o alta surpriza pentru mititei in urmatoarele zile. Va vom demonstra cu acte cum de fapt Mititelu a pierdut orice drept la palmaresul Stiintei in celebrul de acum proces de la Timisoara, incheiat la inceputul saptaminii. Booveanul a tipat altceva in presa si presa a muscat din momeala. De fapt Mititelu a pierdut TOT in acel process. De ani buni craiova-maxima.ro demasca minciunile mititelului si va continua sa o faca; e trist ca presa sportiva din Romania preia intr-o veselie toate prostiile chelului fara sa faca o minima verificare a afirmatiilor acestuia. Nu vorbim despre sclavii booveanului din presa de genul Ciurezu (halucinant caz de analfabet care se imagineaza jurnalist !), Daniel Vlad (Fanatik) sau pigmeii de la GSP (Nedelea, Raducanu, Andries, Decebal Radulescu etc.) – ci despre cei care ar trebui sa faca jurnalism adevarat, si nu preluarea timpeniilor unui mitoman notoriu.

Related posts

3 Thoughts to “EXCLUSIV – Lovitura de gratie pentru Mititelu pe 22 iunie 2018 : Universitatea Craiova a recuperat cu acte in regula brandurile “FC Universitatea Craiova” si “Fotbal Club Universitatea Craiova””

  1. […] EXCLUSIV – Lovitura de gratie pentru Mititelu pe 22 iunie 2018 : Universitatea Craiova a recup… […]

    1. Maximus

      Multe multumiri pentru postari si pentru efortul depus in demascarea groparului boovean!!

      De neinteles de ce clubul nu face aceste eforturi in presa, pe langa FRF, UEFA, etc.

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.