Fabulos ! Piturca baga in faliment noua firma fotbalistica a lui Mititelu !

Pe site-ul FRF a aparut zilele acestea un anunt sec :

15. 32/CD/2020

Creditor
• Pițurcă Victor

Debitor
• U Craiova 1948 SA
Executare drepturi financiare. Termen 18.03.2020

Detaliile sint la acest link :
https://www.frf.ro/wp-content/uploads/2020/03/lista-de-sedinta-din-04.03.2020.pdf

Federatia Romana de Fotbal indica un litigiu financiar intre Victor Piturca si noua firma fotbalistica a familiei Mititelu, SC U Craiova 1948 SA, intrata in competitii in anul 2017, in prezent in liga 3.

Cum Piti nu a lucrat la noua firma a familiei Mititelu, singura explicatie a acestui litigiu ar fi datoria de 7 milioane de Euro a booveanului catre fostul selectioner, datorie din perioada 2010-2011. Atunci Piti a fost dat afara de la fostul club al familiei Mititelu, Fotbal Club U Craiova SA, club dezafiliat regulamentar in anul 2011 si falimentat in anul 2014. Instantele civile si sportive din Romania au dat dreptate atunci lui Piturca.

Daca Mititelu s-a invirtit sa obtina de la FIFA anul trecut oarece recunoastere precum ca noua firma ar avea legatura cu firma veche si falimentata, acum Piti isi cere drepturile financiare consfintite de deciziile definitive ale justitiei. Daca booveanul pretinde ca noua firma e continuatoarea firmei vechi, atunci noua firma e responsabila de plata datoriilor catre fostii angajati tepuiti pe fosta societate. Piti are de primit 7 milioane de Euro – care probabil vor depasi 11 milioane de Euro cu tot cu penalizari. Asta ar putea insemna falimentul noii firme fotbalistice a familiei Mititelu. Evident ca booveanul si acolitii lui vor inscrie un alt SRL in liga 4 Dolj – si noua societate va fi din nou de fapt vechiul club, infiintat in anul 1948, cu 20 de ani inainte ca insusi eternul patron Mititelu sa se nasca 🙂

In premiera in presa din Romania, craiova-maxima.ro va informeaza ca noile steme clonate folosite de familia Mititelu la clubul de liga 3 nu se afla de fapt in proprietatea acestei societati ! Practic s-ar putea specula ca booveanul anticipa prin acea miscare riscul de faliment al SC U Craiova 1948 SA, acum in liga 3. Marca clona „FCU 1948” nu se afla in patrimoniul clubului de liga 3 – asa ca un nou SRL al familiei va putea folosi aceasta facatura, si fraierii vor fi pacaliti inca o data cu aceeasi minciuna perena booveana : ca orice nou SRL al familiei e de fapt clubul vechi. Marca clona „FCU 1948” este singura caricatura din proprietatea familiei. De doi ani Mititelu se chinuie sa inregistreze la OSIM alte doua aberatii – „FCU EST. 1948” si „FCUniversitatea1948” – dar OSIM a refuzat pina acum aceste cereri. Dupa ce a pierdut in instanta marca „Fotbal Club Universitatea Craiova” si stema cu leul din anii 80, Ajica a propus caricatura de stema „FCU 1948” in anul 2017, odata cu intrarea in competitii a SRL-ului nou SC U Craiova 1948 SA. Clubul sportiv de drept public Universitatea Craiova a contestat in instanta si aceasta caricatura de desen pentru ca imita stema cu leul de pe tricourile Universitatii Craiova – procesul este in plina desfasurare.

P.S.1 ICCJ s-a pronuntat definitiv si irevocabil pe tema datoriei de 7 milioane catre Piturca :
https://www.romaniansoccer.ro/stiri/39346/victor-piturca-a-castigat-procesul-demarat-de-adrian-mititelu.htm

P.S.2 Mititeii deja se agita online pe tema datoriei catre Piti; unii pretind ca Ajica sa-si primeasca cele 300 de milioane de Euro despagubiri, si din acesti bani i se va plati datoria catre Piturca. Marea diferenta intre cele doua litigii este ca nici o instanta sportiva ori civila nu a certificat prin decizie definitiva si irevocabila ca cineva ii datoreaza acesti bani lui Miitelu; booveanul a pierdut toate procesele pe acest subiect. In schimb Piturca a cistigat procesul pentru datoria de 7 milioane de Euro – vezi P.S.1 mai sus.

P.S.3 FRF pregateste conditii stringente in ceea ce priveste datoriile, pentru cluburile care vor sa participe in liga 2 incepind din acest an :
http://liga2.prosport.ro/seria-1/campionat/certificarea-cluburilor-pentru-participarea-in-liga-2-devine-mai-dura-incepand-cu-sezonul-2020-2021-schimbarea-adoptata-de-cex-si-reactia-lui-burleanu-intarim-competitia-18866576

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.