de așteptat ca timpul de recuperare să se reducă la jumate

Moderator: grup_moderatori
Am vrut si eu sa o zic , dar deja sunt repetitiv ..dorumihnea2 scrie: ↑09 Feb 2023, 10:28Nu ne trebuie gratis...îl luăm în vară de la Sepsi cu 300 de mii.
Sunt de acord cu tine.lory69 scrie:Ma uitam pe transfermarkt....sunt destui jucatori promitatori pe posturile vulnerabile de la noi.De ex am vazut 2 brazilieni...unul inchizator,altul mijlocas ofensiv...amandoi tineri,22 ani.Ii iei pe astia,le dai maxim 10k salariu si poate iese ceva.Decat specimene ca Vana,Hanca,Mitrea,Gaman,etc....poate e mai bine asa.Dar na,nu sunt eu scouter la nivelul celor de la club!
Zisa nea Mihai ca nu s-a discutat cu Nita. Are incredere in cei doi portari de la tineret.dorumihnea2 scrie:S-a exagerat această măsură cu Arlauskis dacă e să fim corecți ne-a scos de încă două ori în meciul cu Farul. Dacă pe ăsta îl dai afară pt o singură gafă ce să mai spunem de gafeurii noștri din apărare care o comit meci de meci. Astăzi citeam o știre în ProSport in care se spunea că din vară ar putea veni Fl.Nita și ar pleca Arlauskis. Poate aici e sâmburele.