oficiale
Universitatea Craiova - Sezonul 2023/2024
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2023/2024
Tre sa vad minunea.
Ps... Unde e pijamaua? E una de copii.... Aia e?
Patura a vazut-o cineva?
Trimis de pe al meu ELE-L29 folosind Tapatalk
Ps... Unde e pijamaua? E una de copii.... Aia e?
Patura a vazut-o cineva?
Am zis!!
@manex Haha pijamale de care cauta si Parintele. Denumite echipament de joc pentru meciurile de acasa
Ar fi misto sa aiba niste tricouri albastre simple cu stema pe piept. Si cea cu leul si aia in dungi. Au fost acum cativa ani dar au disparut repede. Stiu ca am vazut pe cineva in Bucuresti cu unul, as fi vrut si eu.

Ar fi misto sa aiba niste tricouri albastre simple cu stema pe piept. Si cea cu leul si aia in dungi. Au fost acum cativa ani dar au disparut repede. Stiu ca am vazut pe cineva in Bucuresti cu unul, as fi vrut si eu.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
-
- fanatic
Eu am asa ceva. Am cumparat acum n ani pentru mine si pentru copii cite doua de caciula, unul alb si unul albastru (normal, nu?). Sint simple, au stema pe piept si pe spate. Nu-s tricouri de joc, dar sint foarte comode si nu-s deloc tipatoare.R.E.N. scrie: ↑21 Sep 2023, 19:59@manex Haha pijamale de care cauta si Parintele. Denumite echipament de joc pentru meciurile de acasa![]()
Noroc ca ai prins atunciParintelePafnutie scrie: ↑21 Sep 2023, 21:07Eu am asa ceva. Am cumparat acum n ani pentru mine si pentru copii cite doua de caciula, unul alb si unul albastru (normal, nu?). Sint simple, au stema pe piept si pe spate. Nu-s tricouri de joc, dar sint foarte comode si nu-s deloc tipatoare.R.E.N. scrie: ↑21 Sep 2023, 19:59@manex Haha pijamale de care cauta si Parintele. Denumite echipament de joc pentru meciurile de acasa![]()

In alta orinde de idei, se pare ca am belit-o si ca ramanem cu marele antrenor Papura. Nu cred ca se faceau miscarile la tineret si echipa a doua si le anuntau pe facebook daca Papura era numit doar pentru trei etape. Ce cosmar...
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Pfff. Zi asa... Cat am cautat pijamale... Eram pregatit sa aduc cardulR.E.N. scrie:@manex Haha pijamale de care cauta si Parintele. Denumite echipament de joc pentru meciurile de acasa![]()

Tricourile alea cu stema... Eu am unul de la Joma, gri, stema in fata si pe spate Universitatea Craiova. Suuper calitate, pretul bun. Din pacate Puma nu cred ca ne lasa sa avem tricouri din alta parte(nu Joma, ci no name). E clar ca magazinul poate fi muuult mai bun.
Am zis!!
-
- fanatic
Da, raminem cu Papura. Costa putin pe termen scurt, iar pe termen lung nu cred ca se mai gindeste nimeniR.E.N. scrie: ↑21 Sep 2023, 22:29Noroc ca ai prins atunciParintelePafnutie scrie: ↑21 Sep 2023, 21:07Eu am asa ceva. Am cumparat acum n ani pentru mine si pentru copii cite doua de caciula, unul alb si unul albastru (normal, nu?). Sint simple, au stema pe piept si pe spate. Nu-s tricouri de joc, dar sint foarte comode si nu-s deloc tipatoare.R.E.N. scrie: ↑21 Sep 2023, 19:59@manex Haha pijamale de care cauta si Parintele. Denumite echipament de joc pentru meciurile de acasa![]()
Ar fi misto sa aiba niste tricouri albastre simple cu stema pe piept. Si cea cu leul si aia in dungi. Au fost acum cativa ani dar au disparut repede. Stiu ca am vazut pe cineva in Bucuresti cu unul, as fi vrut si eu.eu mi-am comandat unul acum cativa ani, dar are scris mare Universitatea Craiova pe spate. L-as fi preferat simplu, doar cu stema.
In alta orinde de idei, se pare ca am belit-o si ca ramanem cu marele antrenor Papura. Nu cred ca se faceau miscarile la tineret si echipa a doua si le anuntau pe facebook daca Papura era numit doar pentru trei etape. Ce cosmar...
-
- fanatic
Este o campanie pro Papi pe toate site-urile, îl laudă toți moderatorii că e tobă de fotbal, că e inteligent etc. Eu văd partea cealaltă a paharului ....nenumărate înfrângeri cu Filiași, Potcoava, Colonesti plus un meci de baraj cu Lupaș (sper că am scris bine) , plus o atitudine de 2 lei la interviuri , plus că e marioneta lui Rotaru , etc. Wtf....chiar nu am nici o șansă să fiu optimist, ar fi surpriza vieții, dar nu cred.
-
- fanatic
Plus generații întregi de juniori pierduți, în afară de cei aduși de Silviu Bogdan.
Înțeleg de la Fanatik că Reghecampf nu poate semna momentan pt că antrenorul lui al tai nu vrea sa renunțe la clauza de 2 milioane de euro.
Parca văd că vine înapoi, da , am fi de râsul lumii ca și club, dar am face puncte, am juca fotbal.
Cu papură facem iar 7 egaluri la rand și adio podium sau cupa ( nu uitați că cu papură ne a scos rapciuga de Iași în cupa cu 3-2, deși cu o lună înainte îi bătusem 5-2)
Parca văd că vine înapoi, da , am fi de râsul lumii ca și club, dar am face puncte, am juca fotbal.
Cu papură facem iar 7 egaluri la rand și adio podium sau cupa ( nu uitați că cu papură ne a scos rapciuga de Iași în cupa cu 3-2, deși cu o lună înainte îi bătusem 5-2)
Eu nu l-aș mai primi pe Reghe..Sper sa fii platit clauza
Și eu îl prefer pe Papi, și atitudinea lui la interviuri care nu fac 2 lei.
Dacă vine cineva mai bun(dovedit) , sa vina, altfel, Forza Papi!
Dacă vine cineva mai bun(dovedit) , sa vina, altfel, Forza Papi!
I N I M I T A B I L I
Ba râdem glumim, dar se aude că la anul iese primar Solomon, nu am ceva cu el , dar m a intrigat să descopăr puzderia de booveni din comentariile de pe pagina lui și el le dădea like la comentarii în care ne ziceau clona , mogosoaia etc.
Mi-e sa nu ne pună bețe în roate daca iese primar, mă surprinde că i-ar lua partea lui mititelu desi ani de zile ăla nu îi plătea nicio chirie.
Cine știe ce tâmpenii se pregătesc pt la anul cu " fuziunea", mai ales că Rotaru e clar că va pleca
Mi-e sa nu ne pună bețe în roate daca iese primar, mă surprinde că i-ar lua partea lui mititelu desi ani de zile ăla nu îi plătea nicio chirie.
Cine știe ce tâmpenii se pregătesc pt la anul cu " fuziunea", mai ales că Rotaru e clar că va pleca
Gresit. Nea Mihai e marioneta lui Papura.dorumihnea2 scrie:Este o campanie pro Papi pe toate site-urile, îl laudă toți moderatorii că e tobă de fotbal, că e inteligent etc. Eu văd partea cealaltă a paharului ....nenumărate înfrângeri cu Filiași, Potcoava, Colonesti plus un meci de baraj cu Lupaș (sper că am scris bine) , plus o atitudine de 2 lei la interviuri , plus că e marioneta lui Rotaru , etc. Wtf....chiar nu am nici o șansă să fiu optimist, ar fi surpriza vieții, dar nu cred.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
- Leonard Albert
- suporter
Daca un bosorog tiggan puscarias ajunge primarul Craiovei ne meritam soarta!
Daca asa se va pune problema o sa-mi alunece stampila pe PSD, ceea ce n-am facut in viata mea!
Daca vad mecla aia de retard a lui Papi la interviuri pana la primavara, mor!
Daca vine Reghe inapoi i-as pune si covor rosu!
Aici nu e vorba de orgolii personale, aici vorbim de interesul echipei. Iar Rotaru ma uimeste, pur si simplu! L-am crezut mult mai destept. Infinit mai inteligent fata de ceea ce demonstreaza azi.
Daca asa se va pune problema o sa-mi alunece stampila pe PSD, ceea ce n-am facut in viata mea!
Daca vad mecla aia de retard a lui Papi la interviuri pana la primavara, mor!
Daca vine Reghe inapoi i-as pune si covor rosu!
Aici nu e vorba de orgolii personale, aici vorbim de interesul echipei. Iar Rotaru ma uimeste, pur si simplu! L-am crezut mult mai destept. Infinit mai inteligent fata de ceea ce demonstreaza azi.