Ca poate ia 500K. Daca relatia cu jucatorii era normala, mai speram ca poate, dar asa...
Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Moderator: grup_moderatori
-
- fanatic
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Gâlcă merita toată clauza că e Rotaru fraier, nu pt că ar fi făcut ceva concret
Cohortele fecesebiste de jurnalisti si indivizi din media au inceput "sa-l scoata pe Galca"....Prin simpatie la ce a reprezentat si a facut pentru FCSB.
Daca ar fi Sandoi la mijloc si as fi jurnalist desigur as face acelasi lucru...
Daca ar fi Sandoi la mijloc si as fi jurnalist desigur as face acelasi lucru...
-
- fanatic
Banii aia ar fi ramas in club si poate plateau un antrenor mai bun sau aduceau un jucator valoros. Asa intra in contul unuia care nu a facut ceva concret. Am vazut o satisfactie (Fanatik- Vivi si Nita) si atunci cand Hanca a plecat cu ceva bani de la Craiova, dar banii astia pierduti aiurea slabesc clubul si asta nu trebuie sa ne bucure.
Atunci cand a venit Galca, toata lumea considera ca este o mutare excelenta. Badea se lauda ca el l-a propus si toti vorbeau frumos de el. Acum nu am vazut sa-si puna cineva cenusa in cap ba chiar, multi il considera vinovat tot pe ala de da banii.
Cand o sa se faca analiza financiara trebuie sa se puna si banii astia in calcul , iar @mflorin trebuie sa stie ca uite asa a pierdut Rotaru cateva partide de vanatoare in Africa.
Ai uitat pe otelul. cineva zicea odata ca vine si noua randul, probabil dupa iasi, buzau si altele.manex scrie: ↑01 Noi 2024, 22:15De ce nu am reușit nimic acolo unde astra o data, viitorul de doua ori, cfr de 5 ori și fcsb o data au reușit???? Unde am greșit noi? Am vândut de 10 ori mai mult ca ei să zică că ne-am ales cu ceva? Avem stadion plin meci de meci? Facem cel mai tare spectacol, ocazii?? Nu!
Eu vreu președinte pe mandat cu kpi...
bai fratilor cand ziceam ca nu merge bine treaba, ma faceau ca sunt de al lui mitichelul sau ca tin cu fcsb-ul. si nu mergea treaba bine ca nu castigam titlul si altii puteau. pai noi suntem Galati sau Giurgiu? eu daca am pica pe cineva, aia sunt steaua si dinamo care au furat ani de randul si nu-i pot ierta. dar am observat ca sunt unii pe aici care mai tin si cu astia, poate sunt in armata sau militeni si sunt platiti pentru asta.
eu nu ti as da dreptate in cateva aspecte:TheMan scrie: ↑01 Noi 2024, 12:56Am vazut pe fb o postare interesanta si am intrat sa verific si se pare ca aveau dreptate:
Se pare ca in ultimele 7 etape (o luna jumatate) antrenorii considerati autoritari in campionatul nostru nu au cel mai bun randament.
Dan Petrescu - 8 pc Galca - 6pc Dorinel - 4pc
De unde trag concluzia ca stilul asta autoritar nu mai este atat de eficient cum era pe vremuri (steaua 86, nea puiu…),
- Problema la noi imi pare grupul pe care il consider putin toxic prin prezenta unei rude intre ei, lucru care tot timpul va genera discutii intr-un grup in care toti ar trebui sa se simta egali si ca trag spre un tel comun.
Incep eu :- Chivu
- cred ca Galca nu e un antrenor autoritar de genul Petrescu, Dorinel, Grozavu, etc, nu a altoit pe nimeni. cand ai 25-30 trebuie sa existe niste reguli, altfel e harmalaie.
- referirea e la Mitrita, nu cred ca poate cineva sa conteste ca isi da sufletul, ar putea sa fie si fiul si nu ar avea nimeni ce zice. nu face faza de aparare, nu e nevoie atata timp cat marcheaza peste 10 goluri pe sezon si lui mbape i s-a zis ca poate sa nu faca faza de aparare, pe aia sa o faca fundasii, daca merita sa joace.
- nu agreez ca antrenori valul nou: iedi (asta de fapt nu e antrenor), radoi, mutu, chivu (un jucator bun, dar ca antrenor la o superechipa nu a avut rezultate, acolo vin talente din toata lumea, ce s-a castiga se castiga si fara antrenor)
Last edited by mflorin on 02 Noi 2024, 12:42, edited 1 time in total.
Primele 10 meciuri in campionat cu Galca(exceptand barajul cu ucluj) - 24 de puncte. 2.4 puncte pe meci, ca se poarta. Meciuri de playoff cu rapid fcsb, sepsi, deplasare la cfr.
Urmatoarele 8 meciuri in campionat - 7 puncte. 0.87 puncte pe meci. Derby doar cu rapid, plus deplasari mai grele la dinamo si galatz.
E demn de twin peaks ce se intampla la echipa asta.
Ce a putut face Galca atat de complet gresit ca antrenor ca sa produca schimbarea asta? I-a dezinvatat schemele de joc? Alergarea? Ok, a lipsit Anzor, dar chiar de la 2.4 la 0.9 puncte pe meci?
Urmatoarele 8 meciuri in campionat - 7 puncte. 0.87 puncte pe meci. Derby doar cu rapid, plus deplasari mai grele la dinamo si galatz.
E demn de twin peaks ce se intampla la echipa asta.
Ce a putut face Galca atat de complet gresit ca antrenor ca sa produca schimbarea asta? I-a dezinvatat schemele de joc? Alergarea? Ok, a lipsit Anzor, dar chiar de la 2.4 la 0.9 puncte pe meci?
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
@mflorin
- din ce stiu si din ce am auzit pe la tv de la fosti lui colegi este un om foarte strict care merge pe principiul (occidental de altfel) daca nu faci asta te penalizez. Problema ar fi ca jucatorii romani si in general jucatorii mediocri nu sunt in stare sa se capaciteze singuri si asta este si unul dintre motivele pentru care jucatori nostri cand ies afara nu dau randament din prima. Asta e profilul jucatorilor de pe la noi. Asa ca genul asta de management nu pare cel mai potrivit avand in vedere materialul clientului (stork, ala de la batut pe golofca, dorinel, cartu de la titlu incoa, samd)
- la mitrita cam asta e problema din punctul meu de vedere, ca pare de multe ori delasator si din cauza asta si lumea reactioneaza cum reactioneaza. Bine aici e mult de vorbit, despre el toti fosti lui antrenori au spus ca este un jucator problema si nu prea la tinut nimeni pe langa el. Imaginează-ti ce bomba poate fi acum cand e si ruda si jucator vedeta. Iar despre goluri as zice ca ca 10 sunt putine ptr atacant de echipa de top si mai conteaza si importanta lor ca goluri. Ca de goluri in mintele de prelungire cand deja avem avantaj si adversarii sunt toti in atac cred ca ne putem lipsi. In sensul ca nu sunt atat de importante fata de cele care chiar schimba soarta jocului
Asa ca noi avem pareri diferite, si cred ca e normal si sanatos. Sa speram ca cei ce conduc echipa vad mai clar lucrurile si o sa faca alegeri inspirate.
- din ce stiu si din ce am auzit pe la tv de la fosti lui colegi este un om foarte strict care merge pe principiul (occidental de altfel) daca nu faci asta te penalizez. Problema ar fi ca jucatorii romani si in general jucatorii mediocri nu sunt in stare sa se capaciteze singuri si asta este si unul dintre motivele pentru care jucatori nostri cand ies afara nu dau randament din prima. Asta e profilul jucatorilor de pe la noi. Asa ca genul asta de management nu pare cel mai potrivit avand in vedere materialul clientului (stork, ala de la batut pe golofca, dorinel, cartu de la titlu incoa, samd)
- la mitrita cam asta e problema din punctul meu de vedere, ca pare de multe ori delasator si din cauza asta si lumea reactioneaza cum reactioneaza. Bine aici e mult de vorbit, despre el toti fosti lui antrenori au spus ca este un jucator problema si nu prea la tinut nimeni pe langa el. Imaginează-ti ce bomba poate fi acum cand e si ruda si jucator vedeta. Iar despre goluri as zice ca ca 10 sunt putine ptr atacant de echipa de top si mai conteaza si importanta lor ca goluri. Ca de goluri in mintele de prelungire cand deja avem avantaj si adversarii sunt toti in atac cred ca ne putem lipsi. In sensul ca nu sunt atat de importante fata de cele care chiar schimba soarta jocului
Asa ca noi avem pareri diferite, si cred ca e normal si sanatos. Sa speram ca cei ce conduc echipa vad mai clar lucrurile si o sa faca alegeri inspirate.
Iara ca “nici nu se pune problema” demiterii lui Galca
https://www.prosport.ro/fotbal-intern/s ... a-20021857
Daca o tinem asa ajungem la baraj.
https://www.prosport.ro/fotbal-intern/s ... a-20021857
Daca o tinem asa ajungem la baraj.
Direct de la nea Mihai:
https://www.fanatik.ro/s-a-decis-totul- ... r-20881434
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
https://www.fanatik.ro/s-a-decis-totul- ... r-20881434
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
-
- fanatic
Bine.... Cârțu zice că l-a propus pe Chivu și apoi apare Rotaru cu declarația asta....
Forța Știința!!
Acum sa vedem daca și jucătorii or sa vrea sa joace sau e doar praf in ochi ca sa îl poată demite gratis conform clauzei că trebuie să fie pe podium la finalul turului sa fie în obiectiv.
Oricum ar fi, cota 3.25 pe fcsb sunt bani pe jos
Oricum ar fi, cota 3.25 pe fcsb sunt bani pe jos
Dacă asa e și dacă și jucatorii fac ce trebuie... Semănam a club profi.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
-
- fanatic
Este o vorbă care merge vizavi de rămânerea lui Gâlcă.....mortul de la groapă nu îl mai întorci.....și vă zic că nu sunt fan Rotaru, ba dimpotrivă. La meciul cu oile poate aveam o șansă dacă era demis Gâlcă, dar așa vom vedea o nouă reprezentație de gală.
Forța Știința!!
-
- suporter
Cred că e bine să vedem ce spun și alții cu privire la UNICUL VINOVAT:
1.Alexandru Barbu (gsp.ro)
Când își asumă și Rotaru?
“Că nu se pricepe la fotbal și că sabotează continuu Universitatea Craiova? Că e responsabil pentru stabilitatea financiară a clubului, pentru revenirea Craiovei în elita Ligii 1, dar și că e principalul vinovat pentru 10 ani fără titlu și fără nicio calificare în grupele cupelor europene?”
Dar omul care i-a alungat pe Cârțu, Craioveanu ca să devină factotum la Craiova vrea rezultate urgente, nu performanță planificată. Nu a învățat să se înconjoare de oameni potriviți, cărora să le ofere încredere și timp, îi e teamă să delege, la înfrângeri ridică tonul și face pe victima în dialoguri televizate cu Radu Naum.
2. Aurel Țicleanu:
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/la-cra ... 62384.html
“Mi-am propus să nu mai vorbesc despre ei, fiindcă am spus acum câțiva ani că nu se pricep la fotbal niciunul dintre patroni (n.r. ai ambelor echipe din Craiova). Cu toate acestea, nimeni dintre cei care au făcut performanță la Craiova nu se află în jurul patronilor (n.r. dintre gloriile clubului)”
3. Pavel Badea
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/pavel- ... 62484.html
„Patronul face unele lucruri anormale”. se ocupă acum de unele lucruri care nu sunt normale pentru un patron,
4.Și o părere avizată, tot în gsp despre Mora și Paradela :
Gică Craioveanu, nemulțumit de Luis Paradela și Carlos Mora
„Eu aștept mult de la Paradela, de la Mora, dar nu am văzut nimic de la ei. Vreau să văd de la ei ce văd de la Bană, de exemplu. În Spania, esti bine primit, dar atunci când nu dai randament ți se spune că ai fost adus ca să fii mai bun decât ce au în pepinieră. Dacă nu le aduci bani, pleci imediat!”.
Craioveanu spune totuși că "mike" i-a adus lui Gâlcă tot ce a cerut.
5. Narcis Drejan:
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/csu-cr ... 62424.html
A intrat în direct și l-a făcut praf pe Mihai Rotaru: „A «tocat» cei mai de perspectivă antrenori”.
„Joci cu Maldonado fundaș central, care e puțin mai înalt decât mine. Am 1,62”
1.Alexandru Barbu (gsp.ro)
Când își asumă și Rotaru?
“Că nu se pricepe la fotbal și că sabotează continuu Universitatea Craiova? Că e responsabil pentru stabilitatea financiară a clubului, pentru revenirea Craiovei în elita Ligii 1, dar și că e principalul vinovat pentru 10 ani fără titlu și fără nicio calificare în grupele cupelor europene?”
Dar omul care i-a alungat pe Cârțu, Craioveanu ca să devină factotum la Craiova vrea rezultate urgente, nu performanță planificată. Nu a învățat să se înconjoare de oameni potriviți, cărora să le ofere încredere și timp, îi e teamă să delege, la înfrângeri ridică tonul și face pe victima în dialoguri televizate cu Radu Naum.
2. Aurel Țicleanu:
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/la-cra ... 62384.html
“Mi-am propus să nu mai vorbesc despre ei, fiindcă am spus acum câțiva ani că nu se pricep la fotbal niciunul dintre patroni (n.r. ai ambelor echipe din Craiova). Cu toate acestea, nimeni dintre cei care au făcut performanță la Craiova nu se află în jurul patronilor (n.r. dintre gloriile clubului)”
3. Pavel Badea
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/pavel- ... 62484.html
„Patronul face unele lucruri anormale”. se ocupă acum de unele lucruri care nu sunt normale pentru un patron,
4.Și o părere avizată, tot în gsp despre Mora și Paradela :
Gică Craioveanu, nemulțumit de Luis Paradela și Carlos Mora
„Eu aștept mult de la Paradela, de la Mora, dar nu am văzut nimic de la ei. Vreau să văd de la ei ce văd de la Bană, de exemplu. În Spania, esti bine primit, dar atunci când nu dai randament ți se spune că ai fost adus ca să fii mai bun decât ce au în pepinieră. Dacă nu le aduci bani, pleci imediat!”.
Craioveanu spune totuși că "mike" i-a adus lui Gâlcă tot ce a cerut.
5. Narcis Drejan:
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/csu-cr ... 62424.html
A intrat în direct și l-a făcut praf pe Mihai Rotaru: „A «tocat» cei mai de perspectivă antrenori”.
„Joci cu Maldonado fundaș central, care e puțin mai înalt decât mine. Am 1,62”