Etapa 15: Universitatea Craiova - Fotbal Club Sporting București

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Pronosticul meu:

Poll ended at 04 Noi 2024, 12:51

1. Batem
6
25%
2. Egal
2
8%
3. Pierdem
16
67%

Total votes: 24

marius_vl
fanatic
fanatic

Re: Etapa 15: Universitatea Craiova - Fotbal Club Sporting București

Mesaj de marius_vl » 03 Noi 2024, 12:06

inima de leu scrie:
03 Noi 2024, 11:39
Într-un astfel de meci statisticile sunt și nu sunt relevante.
Batem sigur dacă maestrul Gâlcă merge pe mâna lui și vom avea în tereren următorul 11:
Popescu- Iago Lopez, Maldonado, Sierra, Ndong-Oshima- Mora, Houri (Anzor),Bană, Paradela- Lukic.
Pe cât posibil fără jucători români. Fără Bancu, fără Mitriță mai ales. Să se aleagă o data apele și să nu se mai caute scuze și conspirații. Să nu mai dăm vina aiurea pe jucători care și-au rupt picioarele pentru această echipă.
Jucătorii străini sunt foarte valoroși (meciurile cu Buzăul și Maribor au dovedit clar valoarea lor), este cazul să arate pe teren că sunt achiziții foarte bune.
Zevzecul să joace cu ce a adus!
cu echipa asta în teren, e 0-3 la pauză

inima de leu
suporter
suporter

Mesaj de inima de leu » 03 Noi 2024, 12:17

Păi asta e și ideea. Să ne lămurim, dacă mai este nevoie, de valoarea paradeilor.
Să nu ne mai ascundem după Bancu și Mitriță, după Cicâldău și Screciu, care au duc greul la echipă și să-i acuzăm după aia ca să nu vadă lumea campania de transferuri de știfturi.
Să joace exclusiv paradeii!

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 03 Noi 2024, 14:05

am o presimtire puternica ca in seara asta vom face cel mai mare meci din ultimii 5 ani!

valentin0001
suporter
suporter

Mesaj de valentin0001 » 03 Noi 2024, 14:54

Daca pana acum aveam emotii, sperante ca invingem, azi sunt resemnat ca luam bataie si nu imi fac asteptari, totusi daca batem bucuria o sa fie mai mare.
ucv ucv ucv ucv usteag ucv ucv ucv ucv

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 03 Noi 2024, 15:01

valentin0001 scrie:
03 Noi 2024, 14:54
Daca pana acum aveam emotii, sperante ca invingem, azi sunt resemnat ca luam bataie si nu imi fac asteptari, totusi daca batem bucuria o sa fie mai mare.
As vrea si eu sa pot spera, si eventual ca asta sa fie restartul catre un sezon glorios, dar pe noi ne-a dominau Metalul Buzau si am avut cateva meciuri fara sut la poarta.
Adica a fost nevoie de acele umilinte sa ne trezim sau ce?

fanucrv
fanatic
fanatic

Mesaj de fanucrv » 03 Noi 2024, 15:28

Echipa este la pământ: psihic, fizic și tactic ! Vina e împărțita intre jucatori si mai ales antrenor . M-aș bucura mult dacă se va-ntâmpla vreo minune, dar nu prea cred. În cazul unei probabile înfrângeri lucrurile se vor degrada și mai tare în actuala formula . Ori rămâne Galca cu grupul de jucatori girati de el dar care sunt varza valoric cum s-a văzut în Cupa și pleaca restul , ori invers și se cauta un nou antrenor care sa unească vestiarul. Vedem ce va fi după meciul cu oile .

inima de leu
suporter
suporter

Mesaj de inima de leu » 03 Noi 2024, 16:27

marius_vl scrie:
03 Noi 2024, 14:05
am o presimtire puternica ca in seara asta vom face cel mai mare meci din ultimii 5 ani!
Să sperăm. usteag

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 03 Noi 2024, 17:10

Si eu imi citi in urina azi dimineata, cam rosie e adevarat, intotdeauna ma pis rosu dupa ce mananc sfecla rosie...Arata bine se vedea chiar si Cicaldau pe acolo.

Prazake
suporter
suporter

Mesaj de Prazake » 03 Noi 2024, 18:40

Paul, te-am ascultat... Nu mă duc la meci in seara asta. O sa ii înjur pe băieți din spatele TV-ului. Am absolut 0 asteptari de la meciul asta, poate sa bage ce prim 11 vrea Gâlcă, e tot o varza că avem 0 leadership in echipa asta.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 03 Noi 2024, 19:24

Misca-ti fundul la meci prazake, lasă prostiile!
Tuamne, ce suporteri emo !...mai au puțin și își taie venele în debara.
Supărarea tine 12 ore maximum 24. Ce depășește vine de la Ghiavolul.

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 03 Noi 2024, 19:48

Se pare că și în seara asta Ivan o va arde cu călcâiele krlui, Baiaram și Vladoiu probabil vor fi cei mai fluierați.... să îmi bag picioarele în el fotbal....nu am nici o speranță.
Forța Știința!!

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 03 Noi 2024, 20:04

Anzor și Houri nema, Gâlcă vrea sa moara de tot pe mâna lui

Leonard Albert
fanatic
fanatic

Mesaj de Leonard Albert » 03 Noi 2024, 20:22

Buna seara prieteni, buna seara tuturor, cum zice Minculescul nostru cel de toate zilele!
Va salut cu drag dupa cateva saptamani petrecute la Beciul Domnesc al Farului nostru calauzitor, preainteleptul si Ayatolahul nostru cel de toate zilele Freakboy, fie-i numele binecuvantat caci el vegheaza asupra constiintelor noastre pacatoase! Si pe oaia proasta si ratacita o plesneste peste bot si o baga la beci intru indreptare. Sa-mi traiesti maestre!
Marturisesc ca am pacatuit cu vorba, cu gandul si cu fapta...ma autoflagelez in public, am indraznit sa ridic cuvantul impotriva ostenilor nostri vajnici care ne apoara glorios onoarea in teren. Am cartit impotriva dumnezeilor Capatana, Ivan, Baiaram, Vladoiu si a altor cativa semizei... Sa mi se taie capul! Recunosc, in nemernicia mea de caine turbat am muscat mainile lor hranitoare precum si picioarele lor atotmarcatoare de goluri (la antrenamente) ... si i-am facut indolenti si fara valoare, sau nesimtiti si nulitati, ceva pe-acolo.
Am indraznit sa-mi supar temnicerul ciudat dar totusi baiat, afirmand ca nu vom lua titlul cu extraterestii din teren (si din fenomen). Imi merit soarta. Atat m-a dus capul, atat am putut, iarta-ma Faraoane! M-am suparat la meciul cu Botoseii ca prostul, pai stiam eu ca vine alt Far, mai al dracu' ca matale sau ca ne topesc metalisii din Buzau? Macar pe vremuri ma bateau punkistii, dar era totul cinstit. In loc sa le multumesc pentru punctul ala...eu mi-am permis sa fiu nemultumit. Un nenorocit...

Eu am fost un dulce in exprimare la meciul ala cu Botoseii. Voi, camarazii de pe forum ati fost mult mai contondenti in exprimare ulterior si va transmit felicitari pentru ca nu aveti mentalitate de pupatori in fund. Doar pe la "sefi" observ asta din pacate.
Dar culmea ar fi ca sefii astia sa fie tocmai cei care sustin protestul galeriei in ideea ca "jandarmii incalca dreptul suporterului la libera exprimare".

Pai eu ce-as mai putea sa zic? Ca nu mai sesizez diferenta dintre ppulane si butoane!! Sa mor de ras sau de plans? Kafka.
Si vezi ca nu injurai pe nimeni, sefu de la ppulane, pardon, butoane, desi as cam avea de ce. Pentru ca in mod normal banezi pe cineva care a incalcat niste reguli ale forumului, asa ar fi un pic corect. Daca mai valoreaza ceva aceaste notiuni in lumea infecta de azi. Pentru ca rezultatele se vad: peluza goala, forumul cu pumnul in gura. Nu crezi ca totul e mai sarac si mai gol? ...cui foloseste?

E urat sa ne spalam chiloteii in public, dar ar fi corect sa stie si baietii de pe forum ce scrie de trei saptamani in dreptul meu cand vreau sa ma loghez, mesaj compus de manuta matale - "Motivul ban-ului: Nu lipseste." Pai e frumos maestre Freak? Si mai mult, sa-ti permiti sa ma persiflezi prin mesaje dupa ce mi-ai bagat pumnul in gura stiind ca nu pot riposta? Tie ti-ar placea tratamentul asta? Stiu, esti mare fan al expresiei "mwie oameni buni" si esti foarte mandru de asta. Cam putin contribui la calitatea acestui forum si nu stiu ce te recomanda sa imparti "dreptatea" pe-aici. Ma rog...
Eu ti-as da si-o naveta de bere, cu mare placere, doar daca ti-ai schimba atitudinea asta invechita de grof, ca eu nu sunt ranchiunos. Dar nici nu permit pe dreptatea mea sa fiu nedreptatit.
Vezi ca in cazul meu unde lipseste, prisoseste. Si ca nu-mi mai dai tu voie sa scriu pe-aici nu ma face decat sa scriu mai mult in alte parti, asa ca nu e nici-o scoatere pentru al-de matale in caz ca ai vreo directiva. Cred ca m-ai inteles bine.
Ma intinsei prea mult si te rog sa ma scuzi, am sa inchei cu un citat in speranta ca putem ramane oameni:

Ion Ratiu i-a spus lui Iliescu urmatorul lucru: „ Domnule, voi lupta până la ultima mea picătură de sânge pentru ca dumneata să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!“ A fost considerata ca fiind "Cea mai elegantă definiţie a democraţiei" din toate timpurile.
Ti-o dedic cu prietenie, my freak friend! Securea de razboi o ingropai eu primul.
Sa fim sanatosi si mai putina ura!

(si fara ban te rog, ca am si eu acasa)
Dragi colegi, va saluta Leu' Alb!

Si scuze ca postai de doua ori, dar macar sa apuce vreunul sa citeasca pana ma sterge Faraonu, sau eventual sa munceasca Faraonu de doua ori. :))
Hai sa jupuim oile, hai Craiova!

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 03 Noi 2024, 20:42

Venim cu Boss si Prada la stadion, si ne suparam ca cei cu salariu de 1000 de Euro si rucsac cumparat cu 10 euro din bazar ne fluiera.

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/csu-cr ... 62760.html

Exista un bun simt - si alintatii astia nu il au.

Leonard Albert
fanatic
fanatic

Mesaj de Leonard Albert » 03 Noi 2024, 21:01

Hai ca incet, incet ne luminam... Taranul prost de la T2, in ingeniozitatea lui, s-a prins repede. Noi astia, aristocratii, am mai avut nevoie de ceva timp... Tot e ceva.

Si sa nu uit: "Li-ber-ta-te pentru suporteri!!"
P.S.: Sunt suporter.

Scrie răspuns