Etapa 23: Rapid - "U" Craiova
Moderator: grup_moderatori
-
- suporter
Re: Etapa 23: Rapid - "U" Craiova
Vă rog să vă uitați la faza golului primit : Mora se află în fața lui Dobre, e prins din urmă, depășit și când ajung în careu Dobre e liber ca pasărea cerului, marchează lejer, aproape ca la antrenament. Mora Umflatul n-a putut să alerge. Mare surpriză într-adevăr!
Mai limpede de atât nimic nu poate fi în privința deciziilor zevzecului și mărețului miai. Să dai afară la mijlocul sezonului un fundaș dreapta de meserie, crescut de tine, cu un progres evident în ultimele sezoane, ca să joci cu o improvizație e de noaptea minții.
La aceeași fază a golului zgubiliticul Maldonado aleargă stânga dreapta, e în criză ca de obicei, nici nu talonează extrema adversă, nici nu strânge în careu. Și el e depășit în viteză, clar nu face față situației.
Așa e când n-ai bani, iei jucători care fug doar până în viteza întâi și termină benzina repede.
S-a văzut clar diferența în a doua repriză cu Screciu și Badelj dar și cu Zajkov pe dreapta (tot o improvizație dar măcar fundaș de meserie!).
Cât despre Lukic magistrul Badea dixit: Lukic este chiar rușinos, să te prezinți la un asemenea derby într-o asemenea manieră. Bine că nu s-a accidentat, a călcat pe minge și aproape își rupea piciorul. Atacant, singur cu portarul, al doilea meci la rând, și ratează.
Acum îl așteptăm pe domnul Paul să ne spună că Badea, marele jucător Pavel Badea, idolul nostru din anii 80-90, jucătorul cheie al ultimului titlu e de fapt rasist pentru că arată lipsa de valoare a ultimelor achiziții din cocotier. Și că Mora, tehnicul superlent, Umflatul, a dat o pasă bună.
Dar lasă că vin meciurile cu Iașiul și Slobozia, câștigăm și iar vom avea o nouă ediție din Festivalul Cântare Rotarului.
Păcat, mare păcat de cariera lui MItriță, Screciu, Baiaram sau Bancu că sunt nevoiți să aibă astfel de coechipieri.
Zic să nu ne impacientăm totuși: elanul distructiv al zevzecului e abia la început. După Markovici și Vlădoiu vor urma și alții.
Am văzut înaintea meciului cu Dinamo o declarație (foarte mobilizatoare!) a zevzecului pe unul din siteurile de sport: din vară Mitriță, Ivan și încă un jucător (nu mai știu cine) pot să plece.
Ăsta vrea să ne curețe de tot, să nu mai avem niciun jucător de valoare. Culmea e că o face în aplauzele publicului telespectator!
Succesuri!
Mai limpede de atât nimic nu poate fi în privința deciziilor zevzecului și mărețului miai. Să dai afară la mijlocul sezonului un fundaș dreapta de meserie, crescut de tine, cu un progres evident în ultimele sezoane, ca să joci cu o improvizație e de noaptea minții.
La aceeași fază a golului zgubiliticul Maldonado aleargă stânga dreapta, e în criză ca de obicei, nici nu talonează extrema adversă, nici nu strânge în careu. Și el e depășit în viteză, clar nu face față situației.
Așa e când n-ai bani, iei jucători care fug doar până în viteza întâi și termină benzina repede.
S-a văzut clar diferența în a doua repriză cu Screciu și Badelj dar și cu Zajkov pe dreapta (tot o improvizație dar măcar fundaș de meserie!).
Cât despre Lukic magistrul Badea dixit: Lukic este chiar rușinos, să te prezinți la un asemenea derby într-o asemenea manieră. Bine că nu s-a accidentat, a călcat pe minge și aproape își rupea piciorul. Atacant, singur cu portarul, al doilea meci la rând, și ratează.
Acum îl așteptăm pe domnul Paul să ne spună că Badea, marele jucător Pavel Badea, idolul nostru din anii 80-90, jucătorul cheie al ultimului titlu e de fapt rasist pentru că arată lipsa de valoare a ultimelor achiziții din cocotier. Și că Mora, tehnicul superlent, Umflatul, a dat o pasă bună.
Dar lasă că vin meciurile cu Iașiul și Slobozia, câștigăm și iar vom avea o nouă ediție din Festivalul Cântare Rotarului.
Păcat, mare păcat de cariera lui MItriță, Screciu, Baiaram sau Bancu că sunt nevoiți să aibă astfel de coechipieri.
Zic să nu ne impacientăm totuși: elanul distructiv al zevzecului e abia la început. După Markovici și Vlădoiu vor urma și alții.
Am văzut înaintea meciului cu Dinamo o declarație (foarte mobilizatoare!) a zevzecului pe unul din siteurile de sport: din vară Mitriță, Ivan și încă un jucător (nu mai știu cine) pot să plece.
Ăsta vrea să ne curețe de tot, să nu mai avem niciun jucător de valoare. Culmea e că o face în aplauzele publicului telespectator!
Succesuri!
- valentin0001
- suporter
Wow, ce voma de analiză. GG!
- valentin0001
- suporter
Si cine vine ca sa aduca un plus valoare?dorumihnea2 scrie: ↑26 Ian 2025, 00:03Demisia!!! Nu încape nici o îndoiala.... Gâlcă e depășit.....cel mai urât fotbal din ultimii 12 ani

Re: Etapa 23: Rapid -
Parca nu venea nici un jucator la echipa faca acceptul lui Gilca. Pai Lukic s-a adus singur, sau Gilca si-a dat si el acceptul ?
Ca sa nu-l mai tin pe Inima de Leu, al nostru profesor universitar emerit, cu sufletul la gura, ii spun ca am luat gol pe contra-atac, si in general luam goluri cand suntem prinsi descoperiti, asa cum iau toate echipele, degeaba ii alegi cu mana pe unii ca sa tragi concluziile pe care le ai pregatite.
Nu o sa ma apuc sa caut exemple cu greselile la fel de mari ale regretatului Vladoiu sau ale lui Screciu, ca eu nu am ochelarii de cal montati asa cum ii are dom profesor si Badita, si problema mea nu este cu strainii si atat, ca ar fi prea simplu dar totodata si pe dinafara.
Problemele noastre nu sunt ca luam cate un gol din-asta pe meci, la fel de stupide par si cele mai mari echipe cand iau goluri, problemele noastre sunt mai multe altele, dupa parerea mea: nu avem atacanti, cel putin cateva faze de 1-la-1 sunt ratate pe meci, jocul de pase si respectiv schemele de joc se bazeaza pe ce inventeaza Mitrita, fara un sistem gandit, nu aratam deloc bine, primul 11 e mereu gresit, iar Galca are reactii tarzii si e foarte fricos.
Si eu consider ca lui Galca i s-a oferit mult mai mult ca oricarui alt antrenor si primim inapoi ceva foarte modest, si mai grav, ceva care nu ne da speranțe.
Este un inceput conform reactiilor lui Galca, fara niciun fel de energie si entuziasm, chinuit si neputincios.
Sa vedem ce face Rotaru si restul actionarilor. De Badita nici nu ma indoiesc ca incepe pregatirea pentru Sandoi sau Neagoe.
Nu o sa ma apuc sa caut exemple cu greselile la fel de mari ale regretatului Vladoiu sau ale lui Screciu, ca eu nu am ochelarii de cal montati asa cum ii are dom profesor si Badita, si problema mea nu este cu strainii si atat, ca ar fi prea simplu dar totodata si pe dinafara.
Problemele noastre nu sunt ca luam cate un gol din-asta pe meci, la fel de stupide par si cele mai mari echipe cand iau goluri, problemele noastre sunt mai multe altele, dupa parerea mea: nu avem atacanti, cel putin cateva faze de 1-la-1 sunt ratate pe meci, jocul de pase si respectiv schemele de joc se bazeaza pe ce inventeaza Mitrita, fara un sistem gandit, nu aratam deloc bine, primul 11 e mereu gresit, iar Galca are reactii tarzii si e foarte fricos.
Si eu consider ca lui Galca i s-a oferit mult mai mult ca oricarui alt antrenor si primim inapoi ceva foarte modest, si mai grav, ceva care nu ne da speranțe.
Este un inceput conform reactiilor lui Galca, fara niciun fel de energie si entuziasm, chinuit si neputincios.
Sa vedem ce face Rotaru si restul actionarilor. De Badita nici nu ma indoiesc ca incepe pregatirea pentru Sandoi sau Neagoe.
Renunțați sa mai cereți demisia lui Gâlcă! În toamna asta s-au făcut presiuni și purtat discuții de negociere sa plece și a fost foarte ferm : nu pleacă fără sa i se achite clauza de 500k ! Anul trecut ne-am calificat greu în cupele europene, la baraj datorita lui Popica și nu lui Gâlcă . Anul ăsta vom sta acasă , scutiți de miștoul unei tari intregi si rușinea eliminării din primul tur . Pana la vara când se va trage linie la rahatul făcut sezonul ăsta nu scăpăm de actualul antrenor. Probabil ca pentru Rotaru e de învățătură de minte sa mai facă astfel de contracte, dar asta nu-l va împiedica sa aduca antrenor pe banca Universității un nou fost stelist. Cred ca Lăcătuș a mai rămas, cum bine zicea cineva pe forum. Știu ca sunt colegi pe forum deranjați de asocierea dintre Rotaru si Steaua dar realitatea nu poate fi mascată. E greu sa găsești circumstanțe când tu l-ai adus inclusiv pe Basarab Panduru ca băgător de seama, ca ăsta nici antrenor la copii nu e în stare.
inima de leu >
Vă rog să vă uitați la faza golului primit... Succesuri!
Analiza clitoridiana a fotbalului craiovean.
Vă rog să vă uitați la faza golului primit... Succesuri!
Analiza clitoridiana a fotbalului craiovean.

Si in tur am luat un gol tot in genul asta. Atunci a fost Vladoiu.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
trebuie să fii complet rupt de realitate să nu îți asumi greșeala enormă de a-l aduce pe acest păcălici de antrenor! costel gâlmă trebuie demis urgent, cât încă se mai poate salva ceva, îl vreau inclusiv pe Papură pe bancă până la vară, numai să dispară dracu o dată "antrenorul de titlu"!!! Asta e, costă 500k, e dureros, însă nu există altă soluție, lucrurile sunt deja scăpate de sub control! Dacă nu se acționează acum, nu vom bate nici iasiul
Eu în locul clubului, as impune schimbarea sistemului de joc. Atat.
In sistemul asta și chiar în altele NU ADUCEM JUCĂTORI ÎN ATAC. degeaba au Bana sau Mora faza de centrare ca NU AU CUI!!! E un rătăcit pe acolo în careu, restul așteaptă... Ce? La faza cu driblingul lui Mora: a primit super pasa d ela Houri trecut super de aia doi când colo.... A pasat în careu, unde Koljic era singur și poziționat prost. Pai dacă mai erau încă minim 2 acolo nu ne triplam
șansele la gol?
Facem prost faza de atac.
Mitrita zice bine: am.primit un gol pe care nu trebuia sa îl primim. Ei fac un fel de mate din fazele de aparare... Totul e exact pana se gripează ceva și cedam. Dar faza de atac o facem prost.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
In sistemul asta și chiar în altele NU ADUCEM JUCĂTORI ÎN ATAC. degeaba au Bana sau Mora faza de centrare ca NU AU CUI!!! E un rătăcit pe acolo în careu, restul așteaptă... Ce? La faza cu driblingul lui Mora: a primit super pasa d ela Houri trecut super de aia doi când colo.... A pasat în careu, unde Koljic era singur și poziționat prost. Pai dacă mai erau încă minim 2 acolo nu ne triplam
șansele la gol?
Facem prost faza de atac.
Mitrita zice bine: am.primit un gol pe care nu trebuia sa îl primim. Ei fac un fel de mate din fazele de aparare... Totul e exact pana se gripează ceva și cedam. Dar faza de atac o facem prost.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
dacă era Vlădoiu titular aseară, la viteza lui, 100% era mai rapid decât Dobre și ajungea la centrarea aia înaintea ăluia! Se vede clar cum Mora nu știe cum să îi ia fața ăluia, cum să îi taie calea, pt că Mora nu este fundaș lateral, el este cred cea mai bună extremă dreapta din campionat! a nu se înțelege că îl regret pe Vlădoiu, el este vinovat pt golul luat în tur pe Oblemenco la contraatacul ăla când ne-au dat gol prin Braun! Dar [cenzurat]-n gură de "antrenor de titlu", dacă ai renunțat la titularul postului de fundaș dreapta de ce nu-ți asumi să joci cu Iago acolo, că tu l-ai cerut să vină? ce cauți să îl "strici" pe Mora acolo?
Cum să îl ții rezervă și cu dinamo și cu rapid pe cel mai valoros închizător din România și să joci titular cu japonezul și cu anzor? Cum? Cât de penibil să fii să joci non stop cu același sistem de joc, cât de penibil să fii să faci 3 schimbări la pauză?? Rotarule, plătește-i dracu clauza aia nenorocita și salvează ce mai e de salvat!!!
Dacă nu se renunță acum la amatorul ăsta, vom rata playofful
Cum să îl ții rezervă și cu dinamo și cu rapid pe cel mai valoros închizător din România și să joci titular cu japonezul și cu anzor? Cum? Cât de penibil să fii să joci non stop cu același sistem de joc, cât de penibil să fii să faci 3 schimbări la pauză?? Rotarule, plătește-i dracu clauza aia nenorocita și salvează ce mai e de salvat!!!
Dacă nu se renunță acum la amatorul ăsta, vom rata playofful
-
- suporter
Eu l-as vrea pe Dorinel antrenor dupa ce ii ascultai azi la digisport parerea scurta despre meciul de aseara. El zice ca la Craiova problema principala e la mijloc pentru ca mijlocasii dau drumul la minge mult prea greu si de cele mai multe ori nu in fata. Alta parere a lui despre fotbal in general e ca un fotbalist are sanse mai mari sa faca performanta daca are mentalitate buna si dorinta foarte mare de a face cariera decat unul care e mai inzestrat dar ii lipsesc dorinta si mentalitatea corecta. Incep sa cred ca nu e doar un antrenor dur, si ca daca ar avea pe mana un lot mai potent decat la Otelul ar putea produce si un fotbal bun si frumos.
sunt 100% de acord sa il puna pe Dorinel antrenor, stie ce inseamna sa fii campion ca antrenor in Romania, stie sa puna presiune pe jucatori, sa scoata tot ce e mai bun din ei, cred ca ar fi cu 3 clase peste orice antrenor care a trecut pe la noi in ultimii 5 ani!
Cu un lot valoros ca al nostru cred ca Dorinel ar duce clubul asta la alt nivel!!!
Cu un lot valoros ca al nostru cred ca Dorinel ar duce clubul asta la alt nivel!!!
Din păcate Dorinel nu ar avea viața lunga la noi pentru că s-ar plânge vedetele la el patron, poate doar să își pună o clauză record de 1-2 milioane și să își asigure liniștea minim un an doi!