Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Ca e prea prețios sa vina... Na. Nu știm cât a cerut. Asta nu înseamnă că îl face "prețios" la modul ala nașpa.
A declarat ca tine cu noi, ca e echipa lui de suflet... Si poate chiar ca e bun și și-ar merita banii în viitor. Ce știe e clar:a dat randament la tineret. Vrem sa promovam tineri? Eu îl vad după Radoi, peste 2 ani jumate.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
A declarat ca tine cu noi, ca e echipa lui de suflet... Si poate chiar ca e bun și și-ar merita banii în viitor. Ce știe e clar:a dat randament la tineret. Vrem sa promovam tineri? Eu îl vad după Radoi, peste 2 ani jumate.
Am zis!!
La noi nu merge cu baieti finuti,e pe ciobanie...manex scrie: ↑13 Feb 2025, 14:04Ca e prea prețios sa vina... Na. Nu știm cât a cerut. Asta nu înseamnă că îl face "prețios" la modul ala nașpa.
Era!! În 2 ani, 3...crezi ca Bancu sau Ivan vor mai fi pe aici? Sau Mitrita? În curând o sa intram într-o nouă era. Dacă nu luam acum campionatul e timpul pentru reconstrucție, cu nucleu de jucatori, cu promovat jucatori. Și Radoi știe cu tinerii... Si Chivu. Sper ca Radoi sa mai stea după ce luam campionatul încă un an. După... Sa vina Chivu. Care nu mi se pare vreun domnisor.
Am zis!!
Sa vezi ce o sa fie pe aici dupa primul esec/semiesec. Demisia, demisia.... nu stie sa-i aseze in teren, greseste primul 11, nici schimbari nu stie sa faca, e praf... Noroc ca e impulsiv si pleaca singur. ;-)
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
-
- suporter
Ce puscarie de arbitru a devenit coltescu sau rau intentionat, ceva ireal la petrolul-uta, care ati urmarit
Important e ca bătu Uta și suntem calificați matematic în playoff, dacă bătea Petrolul încă nu eram 
Având în vedere ca avem deplasare la Botoșani unde în 10 ani am câștigat decât odată și acasă cu Farul care ne bat pe unde ne prind în ultimii 3 ani, apoi deplasare fcsb, era crucial sa fim matematic calificați de acum.
Anul trecut am avut ceva emoții, abia în etapa 29 eram siguri de calificare.
Sunt foarte optimist pentru următoarele 3 meciuri, iar acum la adăpostul calificării matematice jucam fără presiune zic eu, sper doar sa nu mai avem accidentați la Botoșani ca intra țăranii aia la rupere, vedea-i-as în b și pe ei și pe Iași.
Important e zic eu sa nu ne mire dacă vom mai avea reprize ca prima de aseară și sa nu sărim în cap direct lui Radoi, omul în afara de moral și câteva detalii nu poate schimba multe în nici 2 sapt.

Având în vedere ca avem deplasare la Botoșani unde în 10 ani am câștigat decât odată și acasă cu Farul care ne bat pe unde ne prind în ultimii 3 ani, apoi deplasare fcsb, era crucial sa fim matematic calificați de acum.
Anul trecut am avut ceva emoții, abia în etapa 29 eram siguri de calificare.
Sunt foarte optimist pentru următoarele 3 meciuri, iar acum la adăpostul calificării matematice jucam fără presiune zic eu, sper doar sa nu mai avem accidentați la Botoșani ca intra țăranii aia la rupere, vedea-i-as în b și pe ei și pe Iași.
Important e zic eu sa nu ne mire dacă vom mai avea reprize ca prima de aseară și sa nu sărim în cap direct lui Radoi, omul în afara de moral și câteva detalii nu poate schimba multe în nici 2 sapt.
Danciu cum juca? ;-)BogdanWick8 scrie:Ce puscarie de arbitru a devenit coltescu sau rau intentionat, ceva ireal la petrolul-uta, care ati urmarit
-
- suporter
Dadu un assist, in rest cam invizibil
Nu vazui meciul dar ma uitai pe statistici. Eram curios cum arata live.
Hai. Ca începe sa se ceara echipele. Dacă batem la Botosei rămânem noi, oile și cfr, asa zic eu.
Am zis!!
Dacă intrăm în PO de pe primul loc va fi epidemie de hepatită în studiourile de sport 

CRAIOVA NESUPUSA
-
- fanatic
Criticii de serviciu sunt cam absenti de cand a inceput seria victotriilor. Tristete mare pentru unii.
Urmeaza un meci extrem de greu, dar care ne arata exact unde suntem si ce pretentii putem avea in campionatul asta.
Echipele antrenate de Leo sunt extrem de agresive, practic joaca atat de agresiv cat ii lasa arbitrul, la limita maxima.
Patronul coleg cu Boc, cu Sucu, cu arbitrii. Terenul ca pe islaz si o sa fie ori inghetat ori desfundat. Ce sa mai discutam, meci greu.
Poate ca e mai bine ca nu joaca Mitrita ca il rupeau aia. Radoi nu o sa schimbe mult din echipa desi cred ca ne trebuie niste jucatori cu talie si curajosi. Nu stiu ce poate sa faca Houri in fata ghiolbanilor aia.
Acu' e acu'.
Urmeaza un meci extrem de greu, dar care ne arata exact unde suntem si ce pretentii putem avea in campionatul asta.
Echipele antrenate de Leo sunt extrem de agresive, practic joaca atat de agresiv cat ii lasa arbitrul, la limita maxima.
Patronul coleg cu Boc, cu Sucu, cu arbitrii. Terenul ca pe islaz si o sa fie ori inghetat ori desfundat. Ce sa mai discutam, meci greu.
Poate ca e mai bine ca nu joaca Mitrita ca il rupeau aia. Radoi nu o sa schimbe mult din echipa desi cred ca ne trebuie niste jucatori cu talie si curajosi. Nu stiu ce poate sa faca Houri in fata ghiolbanilor aia.
Acu' e acu'.
Acum ai vorbit doar ca sa te afli in treaba.... nu cred ca cineva e suparat cand echipa castiga. Trebuie recunoscut ca jocul are momente multe slabe,Radoi a reusit sa lucreze la moral,mai are nevoie de timp.fabius_2014 scrie: ↑16 Feb 2025, 14:06Criticii de serviciu sunt cam absenti de cand a inceput seria victotriilor. Tristete mare pentru unii.
Acu' e acu'.
Urmează trei meciuri foarte grele : cu Botoșani, Farul în mare revenire de formă și cu noi oricum joaca bine și Fcsb, de care numai discutam. Tragem concluziile după jocurile astea. Important e ca echipa vrea , acum vedem și ce poate. Este evident ca schimbarea lui Galca a fost inspirata, iar Radoi pare ca s-a maturizat mult de la primul mandat.
Păcat ca tot criticii aia sunt absenți și la meciuri, nu e posibil după 3 victorii la rand sa vii 6 mii la un meci vineri seara!fabius_2014 scrie: ↑16 Feb 2025, 14:06Criticii de serviciu sunt cam absenti de cand a inceput seria victotriilor. Tristete mare pentru unii.
Acu' e acu'.
Și nu ma luați cu frigul ca acum ceva ani am dat sold out cu dinamo în cupa pe niște nămeți care au forțat mutarea meciului câteva zile mai târziu și a fost pus marțea de la 17...
Ca de obicei ocazionalii vor veni la tradiționalul meci cu fcsb din playoff de unde vor pleca cu buza umflata înjurând echipa, deși la seria de victorii nu au catadicsit sa miște din fotoliu.
Btw, am văzut ca ieri a jucat echipa de tineret un amical cu filiasi pe stadionul de atletism, habar nu aveam ca se poate juca fotbal pe el, eu în locul clubului aș juca meciurile unde nu ne strângem mai mult de 6 mii pe stadionul ăsta, ca are decât 5 mii de locuri și altfel ar pune presiune o singura tribuna plina pana la refuz, gen dinamo pe arcul de triumf sau rapid pe cutia de chibrite giulesti.