Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Bine ca nu am luat catastrofa de Alibec, mai vroiau niste habarnisti sa-i dea si un salariu pe masura catastrofei care e. Pai noua ne trebuie elefantul asta care nu mai poate nici sa alerge. Noua ne trebuie unu gen Dragus. Ramane sa vedem cine are dreptate, cate goluri da elefantul intr-o echipa buna. El si-a lua masuri si a cerut sa nu fie criticat in fata tuturor.
Ba, fi-v-ar Alibleg al Carasului (ca el vine de acolo de la Carasu)...ma mir ca unii dintre voi v-ati gandit la el.
Va credeam mai experimentati. Ce credeti ca mai face nadragu ala in fotbal ?
Va credeam mai experimentati. Ce credeti ca mai face nadragu ala in fotbal ?
Nici mie nu imi place Alibec....dar fata de ce avem noi....
-
- suporter
Markovic e acelasi tipar, si dintre cei doi el are o sansa mai buna si timp mai mult sa isi schimbe atitudinea.
-
- fanatic
Markovici tocmai și-a terminat două împrumuturi într-un an și a lăsat să se înțeleagă că nu își dorește nimic.
Forța Știința!!
Markovic o sa-l vedem in curand dupa cupru sau reciclabile...
Eu sper ca "pe Markovici" sa il vedem inapoi la echipa, sa slabeasca putin ca sa nu mai turbeze toti ca e el gras, dar mai ales sa revina la forma pe care o avea pe timpul lui Reghe, si cred ca asta ar fi cel mai bine pentru toata lumea.
Paul, am mai spus-o ...asta-i genomul lui, oase mari, butucanos, lent...Mai adaugam si personalitatea, caracterul. Nu merge.
Peste cativa ani o sa-mi ceara bani in spatele blocului...
le. Jur ca daca nu am dreptate in privinta lui Markovic, imi tai puzza, o toc marunt si o dau la razze.
E terminat, s-a nascut terminat...

Peste cativa ani o sa-mi ceara bani in spatele blocului...
le. Jur ca daca nu am dreptate in privinta lui Markovic, imi tai puzza, o toc marunt si o dau la razze.

E terminat, s-a nascut terminat...
Nu pari sa fi cel mai optimist suporter al Craiovei, si chiar joci totul pe o carte cu taiatul puzzei. Eu nu vreau sa ti se intample asa ceva, dar vreau sa isi revina Marko, ii tin pumnii maxim, si in acelasi timp vreau ca tu sa ramai intact.
Iti dai seama la sfarsitul sezonului, Marko ridicand trofeul deaspura capului, si in calitate de golgheter al campionatului cu 30 de goluri, si tu sa fii in suferinta?! Nu putem avea asa ceva.
Iti dai seama la sfarsitul sezonului, Marko ridicand trofeul deaspura capului, si in calitate de golgheter al campionatului cu 30 de goluri, si tu sa fii in suferinta?! Nu putem avea asa ceva.
Doamne Paule dar tu chiar esti ... neprihanit !
Paul e doar visator :)
Adevarat iti spun, daca va fi unul dintre voi care va sta de-a dreapta mea in Rai ...el va fi acela. 
Amin.

Amin.
O semana Markovic la fizic cu Alibec, dar pe Marko l-am vazut de multe ori cu driblinguri reusite in careu si chiar si goluri.