Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Moderator: grup_moderatori
-
- suporter
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Da, se poate, eu mi l am schimbat anul trecut, dar am asteptat sa se duca perioada de reinnoiri ca sa vad daca se elibereaza ceva bun
Pe Maldonado ai dat 500k si iei 1.7 mil .
Pe Mitrita iei 2 mil . Nu conteaza cum se impart banii intre Club si Mitrita, pe hartia de la FRF sunt 2 mil.
Sa ne amintim de fairplay-ul financiar . Trebuie sa vindem de vreo 7-10 milioane ca se ne revenim sa putem reconstrui o echipa de titlu.
Ai scapat de Safira, Zajikov, Lukic, Bana
Iti vin inapoi:
Lazar (p, Gloria Buzău, revenire după împrumut), M. Rădulescu (m, Petrolul, 400.000 €), D. Matei (m, CSA Steaua, 75.000 €), Teles (m, Oțelul, gratis), T. Băluță (m, Slask Wroclaw, gratis), Al. Crețu (m, Al-Wehda, gratis), A. Ivan (a, Adanaspor, revenire după împrumut), Markovici (a, Oțelul, revenire după împrumut), Blesa (a, Dinamo Batumi, revenire după împrumut)
Ce e important, am cazut cu FK Sarajevo
24 iulie in bosnia
As avea eu un comentariu la Cretu. Are defecte de tehnica, dar e un jucator matur. Sa ne amintim ca acum 2 sezoane avea mai multe goluri decat are toata linia de mijloc actuala. Stie cum sa apara la finalizare, il ajuta fizicul, E un moldovean viclean si speculeaza bine. Ceea ce lui Ojima sau Anzor le lipseste cu desavarsire oportunismul.
Apoi ai 2 mijlocasi de peste 190cm. Baluta si Cretu, doi jucatori care pot face niste meciuri mari chiar si daca au o forma mai slaba. Axul central este foarte important. Baluta are in fata o cariera ratata, are o mare bila neagra venita din polonia . Revine acasa la echipa pe care o iubeste sa se reinventeze , sper sa ia acelasi drum ca alex mitrita si sa faca cele mai bune sezoane din viata lui la Stiinta.
Cat despre Basceanu, acum 2-3 ani nu dadeai 2 bani pe Baiaram . Acum e unul din cei mai buni jucatori din echipa.
Cica vrem sa luam un Gambiez din Ungaria, Lamin Colley a bifat 38 de meciuri, 10 goluri și 6 pase decisive pentru vicecampioana Ungariei în sezonul recent încheiat. Atacantul din Gambia are 1,95 metri înălțime și este de picior drept. A jucat cam pe la toate echipele de liga 3a din anglia
Pe Mitrita iei 2 mil . Nu conteaza cum se impart banii intre Club si Mitrita, pe hartia de la FRF sunt 2 mil.
Sa ne amintim de fairplay-ul financiar . Trebuie sa vindem de vreo 7-10 milioane ca se ne revenim sa putem reconstrui o echipa de titlu.
Ai scapat de Safira, Zajikov, Lukic, Bana
Iti vin inapoi:
Lazar (p, Gloria Buzău, revenire după împrumut), M. Rădulescu (m, Petrolul, 400.000 €), D. Matei (m, CSA Steaua, 75.000 €), Teles (m, Oțelul, gratis), T. Băluță (m, Slask Wroclaw, gratis), Al. Crețu (m, Al-Wehda, gratis), A. Ivan (a, Adanaspor, revenire după împrumut), Markovici (a, Oțelul, revenire după împrumut), Blesa (a, Dinamo Batumi, revenire după împrumut)
Ce e important, am cazut cu FK Sarajevo
24 iulie in bosnia
As avea eu un comentariu la Cretu. Are defecte de tehnica, dar e un jucator matur. Sa ne amintim ca acum 2 sezoane avea mai multe goluri decat are toata linia de mijloc actuala. Stie cum sa apara la finalizare, il ajuta fizicul, E un moldovean viclean si speculeaza bine. Ceea ce lui Ojima sau Anzor le lipseste cu desavarsire oportunismul.
Apoi ai 2 mijlocasi de peste 190cm. Baluta si Cretu, doi jucatori care pot face niste meciuri mari chiar si daca au o forma mai slaba. Axul central este foarte important. Baluta are in fata o cariera ratata, are o mare bila neagra venita din polonia . Revine acasa la echipa pe care o iubeste sa se reinventeze , sper sa ia acelasi drum ca alex mitrita si sa faca cele mai bune sezoane din viata lui la Stiinta.
Cat despre Basceanu, acum 2-3 ani nu dadeai 2 bani pe Baiaram . Acum e unul din cei mai buni jucatori din echipa.
Cica vrem sa luam un Gambiez din Ungaria, Lamin Colley a bifat 38 de meciuri, 10 goluri și 6 pase decisive pentru vicecampioana Ungariei în sezonul recent încheiat. Atacantul din Gambia are 1,95 metri înălțime și este de picior drept. A jucat cam pe la toate echipele de liga 3a din anglia
Jucatorii cu care mergem in cantonament, lotul arata cam asa:
sper ca n-am omis pe nimeni
PORTARI:
Laurențiu Popescu
Silviu Lung Jr.
Relu Stoian
Alexandru Glodean
Matei Goga
FUNDAȘI:
Juraj Badelj
Vasile Mogoș
Florin Gașpăr
Iago Lopez
Bancu
Basilio
Mora
MIJLOCAȘI:
Alex Cicâldău
Ștefan Baiaram
Lyes Houri
Takuto Oshima
Mihnea Rădulescu
Samuel Teles
Mihai Căpățînă
Alex Ișfan
Denys Muntean
Robert Petculescu
Robert Ristoiu
Robert Gârgel
Eric Călugărescu
Basceanu
David Matei
Screciu
ATACANȚI:
Luis Paradela
Jalen Blesa
Andrei Ivan
Jovan Markovic
Mihai Ninaci
Teodor Luță
Barbu
PORTARI:
Laurențiu Popescu
Silviu Lung Jr.
Relu Stoian
Alexandru Glodean
Matei Goga
FUNDAȘI:
Juraj Badelj
Vasile Mogoș
Florin Gașpăr
Iago Lopez
Bancu
Basilio
Mora
MIJLOCAȘI:
Alex Cicâldău
Ștefan Baiaram
Lyes Houri
Takuto Oshima
Mihnea Rădulescu
Samuel Teles
Mihai Căpățînă
Alex Ișfan
Denys Muntean
Robert Petculescu
Robert Ristoiu
Robert Gârgel
Eric Călugărescu
Basceanu
David Matei
Screciu
ATACANȚI:
Luis Paradela
Jalen Blesa
Andrei Ivan
Jovan Markovic
Mihai Ninaci
Teodor Luță
Barbu
Last edited by UnBetiv on 19 Iun 2025, 17:48, edited 1 time in total.
Reinnoit abonamentul... Astept sa ma sune de la club sa iau interviu lu Roti. :)
Ah:si asteot sa pot schimba locul
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Ah:si asteot sa pot schimba locul
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
-
- suporter
Mora nu stiu cat prinde din cantonament, s au calificat mai departe din grupe
Am o mare premonitie ca Jovan va recidiva cu meniscu ala si il pierdem pe 6 luni 1 an . Simt io in urina
David Lazar apare printre portari mai sus. De ce ? Acum este la Arges.
Ii omiți fix pe Crețu și Baluță și îl pui pe Oshima care pleacă.UnBetiv scrie: ↑19 Iun 2025, 16:07Jucatorii cu care mergem in cantonament, lotul arata cam asa:
PORTARI:
Laurențiu Popescu
Silviu Lung Jr.
Relu Stoian
Alexandru Glodean
Matei Goga
FUNDAȘI:
Juraj Badelj
Vasile Mogoș
Florin Gașpăr
Iago Lopez
Bancu
Basilio
Mora
MIJLOCAȘI:
Alex Cicâldău
Ștefan Baiaram
Lyes Houri
Takuto Oshima
Mihnea Rădulescu
Samuel Teles
Mihai Căpățînă
Alex Ișfan
Denys Muntean
Robert Petculescu
Robert Ristoiu
Robert Gârgel
Eric Călugărescu
Basceanu
David Matei
Screciu
ATACANȚI:
Luis Paradela
Jalen Blesa
Andrei Ivan
Jovan Markovic
Mihai Ninaci
Teodor Luță
Barbu
https://cdn.stream-24.xyz/live/stream.p ... &id=370525
Romania Danarmeanca U19
Avem 3 jucatori, Matei Barbu si Basceanu
Romania Danarmeanca U19
Avem 3 jucatori, Matei Barbu si Basceanu
E foarte bun Gutea asta....l-am vazut si cu Spania,dar azi face un meci foarte bun.Apartine Voluntariului,i snu cred ca ar costa mult!
Uite ce inseamna sa dai din prima, fara 15k de atingeri... Bravo David.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
a tunat-o Barbu ca Nelu
Cele mai ieftine abonamente in Peluza ...la student intra si cei din galerie, vad acolo 99 lei.
Dupa mine nu le-as da abonamente acolo celor care profita de pret dar nu-i vezi incurajand echipa. Anul trecut s-au laudat cu 1200-1300 de abonamente facute acolo dar prezenta si consistenta a fost slaba.
Dupa mine nu le-as da abonamente acolo celor care profita de pret dar nu-i vezi incurajand echipa. Anul trecut s-au laudat cu 1200-1300 de abonamente facute acolo dar prezenta si consistenta a fost slaba.
I-auzi ! Ca pustiul ala Gutea ne-a fost propus si noua si l-am refuzat . Intre el si Basceanu mi se pare ca singura diferenta e 1 mil euro. Prosti aia de la Voluntari ca nu au cerut atat pe el, probabil ca atunci ne activam.