Tocmai pentru ca am avut la mijloc doi jucatori care nu sunt mijlocasi nativi si ma refer aici la Screciu si Cretu ...de asta am dat gres in aceasta stagiune.
Sunt 2 jucatori, Screciu si Cretu ... niste strutzocamile de mijlocasi.

Moderator: grup_moderatori
Din pacate nu am facut asta niciodata.lory69 scrie:Daca vrem ceva de la sezonul viitor ,decizille trebuiesc luate pana la reunirea lotului!Altfel o sa dam iarasi chix.....Prin decizii inteleg alegerea antrenorului si minim 75% din transferuri...adica 3 din 4.
Eu cred mai mult in Stana, dar e prea crud pentru liga 1.cortinadampezzo scrie:Ba dar nu il fortam noi pe Sala ?
Adica avem curaj cu Istfan si Cimpanu, cat de slab o fi Sala in comparatie cu astia doi
mi se pare ca l-a luat si pe briceag ... iedi e baiatu lu' domn general mancami-ar [cenzurat] amandoicortinadampezzo scrie: ↑04 Iun 2023, 18:01Screciu, convocat la națională
Vlad Screciu a fost convocat la echipa națională de către Iordănescu. Este prima chemare la echipa mare pentru fotbalistul de la Craiova. Acesta a mai fost prezent la loturile de tineret, inclusiv la selecționata U21.
Tu cu cine te certi ?
well, parea previzibil dupa greselile de management facute, a fost o iesire elegant pregatita ..asa e in tenis daca nu castigiBiancoAzzurro_AS. scrie: ↑13 Dec 2022, 22:51Urat pt Cirtu , in lumea de business asta e un exit frumos al președintelui , gen :"ești varza, vin eu sa rezolv dar nu te dau afara sa nu te fac de [cenzurat] , găsim un motiv mai târziu pt imagine"
Pai Vatajelu nu mai are contract cu noi.fanatic16 scrie:Popescu- Ndong, Badelj, Zajkov, Vătăjelu - Bancu, Crețu, Screciu, Baiaram - Mitriță, Ivan![]()
(L am pus pe Baiaram că e u21 , că alt motiv nu era)
Deși Screciu ar trebui fundaș
Popescu- Badelj, Zajkov, Screciu, Vătăjelu - Mateiu, Crețu - Bancu, Mitriță, Baiaram - Ivan
Îmi place mai mult Badelj stânga, dpdv defensiv e peste Bancu și Ndong