Paul scrie: ↑05 Iul 2022, 11:26
Exista o vorba @Arthur: "Nu trebuie sa crezi in miracole, trebuie sa te bazezi pe ele". Asa suntem si noi, marea majoritate a suporterilor craioveni.
Iar despre Martic, ce sa zic, a plecat ca nu am mai vrut sotia in Romania, la Craiova, ca era naspa, si acum dupa doi ani prin Elevetia fara multe jocuri, s-au gandit ca mai are putin pana la pensie si vine tot la noi. De ce a plecat daca ii placea, sau de ce revine daca nu le place?
Nu stiu ce sa zic, daca nu ii costa mare lucru ca vine gratis, pana la urma asta e, nu stiu cat de bine va juca, dar macar il ambitioneaza pe Vladoiu.
Ce facem cu mijlocasul de creatie, il luam direct din Albania, eventual ne dau ei unul de la ei, cum faceam cand jucam in curtea scolii - ba, Popescu trece la voi ca altfel va batem prea rau.
Eu am auzit de aceasta vorba, Paul.

Dar asta inseamna sa esuezi in ...secteur de sperantele, ori ,,sperantele, asta este ultim virtute a sclavilor''.
Pe alta parte, daca reusesti mari lucruri doar cu certitudini, parca nu mai este asa frumosa ca un miracol.
Atunci cand eu am fost mic, tata spunea: ,, Fiston, si moi j'avais ordonnée ma vie que sur des certitudes seulement, elle aurait été très moche et moi très ennuyé.''
(Fiule, eu daca as fi ordonat viata mea decat pe certitudini doar, ea ar fi fost foarte urata iar eu foarte plictisit.''
Nici macar eu nu am fost o certitudine in viata tatal meu.