Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
robertc
fanatic
fanatic

Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025

Mesaj de robertc » 03 Noi 2024, 13:51

Acum nu stim cat de pervers e Rotaru,si cat poate sabota echipa jocul,la dorinta lui.Daca doctorul s-a opus,il da miai afara prim rezultate NOk pe costelache.Sper sa fie doar in capul meu scenariul asta.

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 03 Noi 2024, 13:54

dorumihnea2 scrie:
03 Noi 2024, 09:15
Sincer....dintre toți maximii eu l-aș vedea pe Cămătaru să fie președintele clubului, este un om de afaceri de succes și la n om echilibrat....a mai dat-o el cu Mititelu dar nu mă interesează. Nu știu cât chef ar avea el să facă treaba asta. Dacă ar fi să aleg un președinte dintre oamenii de fotbal dar care nu au activat la noi l-aș alege pe Răzvan Raț, îl văd la fel că și Cami.
Geolgau e mai potrivit, e in FRF, e mai obisnuit si cu hartogaria, e de bun simt, discret, nu atacat clubul niciodata etc

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 03 Noi 2024, 13:59

fanatic16 scrie:
02 Noi 2024, 15:23
Acum sa vedem daca și jucătorii or sa vrea sa joace sau e doar praf in ochi ca sa îl poată demite gratis conform clauzei că trebuie să fie pe podium la finalul turului sa fie în obiectiv.
Chiar crezi ca Galca este asa de fraier ? E vorba de o diferenta de 350K, chiar crezi ca Galca ar risca banii astia ?
Nu cred ca exista clauza asta si daca ar exista, orice antrenor ar accepta 150K si nu ar risca.

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 03 Noi 2024, 14:03

marius_vl scrie:
03 Noi 2024, 13:49
"domnu doctor" are si o mare contributie la ridicarea nivelului financiar in aceasta vara! De altfel se pare ca transferul lui Cic este exclusiv meritul sau!
Tot Fan Alb-Albastru ne-a spus si eu cred asta.

Nea Marin
fanatic
fanatic

Mesaj de Nea Marin » 03 Noi 2024, 16:27

Cine e "domnu doctor"?
STIINTA SUNTEM NOI !

Nea Marin
fanatic
fanatic

Mesaj de Nea Marin » 03 Noi 2024, 16:28

R.E.N. scrie:
03 Noi 2024, 12:56
Cateva date interesante. N-am avut ce face dimineata si am intrebat chatgpt cateva chestii.

Galca: primele 10 meciuri 2.4 puncte pe meci, medie cu care iei campionatul la pas. Urmatoarele 8 meciuri 0.87 ppm, retrogradare directa.

Ouzounidis: primele 15 meciuri 1.93 puncte pe meci, medie de locul 1-2. Ultimele 8 meciuri 0.75 ppm, retrogradare directa.

Radoi: primele 10 meciuri 1.8 puncte pe meci, medie de locul 2-3, ultimele 8 meciuri 1.13 ppm retrogradare sau baraj.

Acleasi scenariu, aceiasi clovni. Sau, cum spunea Craioveanu, “ceva s-a rupt”. De mai multe ori.
apld Deci nu antrenorii sunt de vina.
STIINTA SUNTEM NOI !

robertc
fanatic
fanatic

Mesaj de robertc » 03 Noi 2024, 16:33

Nea Marin scrie:
03 Noi 2024, 16:28
R.E.N. scrie:
Cateva date interesante. N-am avut ce face dimineata si am intrebat chatgpt cateva chestii.

Galca: primele 10 meciuri 2.4 puncte pe meci, medie cu care iei campionatul la pas. Urmatoarele 8 meciuri 0.87 ppm, retrogradare directa.

Ouzounidis: primele 15 meciuri 1.93 puncte pe meci, medie de locul 1-2. Ultimele 8 meciuri 0.75 ppm, retrogradare directa.

Radoi: primele 10 meciuri 1.8 puncte pe meci, medie de locul 2-3, ultimele 8 meciuri 1.13 ppm retrogradare sau baraj.

Acleasi scenariu, aceiasi clovni. Sau, cum spunea Craioveanu, “ceva s-a rupt”. De mai multe ori.
Dar problema e ca rotaru ia aceleasi masuri de fiecare data...a ntrenor demis.

Nea Marin
fanatic
fanatic

Mesaj de Nea Marin » 03 Noi 2024, 16:36

"A face mereu acelasi lucru asteptand rezultate diferite e definitia nebuniei" (A. Einstein).
STIINTA SUNTEM NOI !

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 03 Noi 2024, 16:49

Nea Marin scrie:
03 Noi 2024, 16:27
Cine e "domnu doctor"?
Dr Michael Shekner, patronul centrului de oncologie Sf Nectarie, intersectia Bd Decebal cu Henry Ford, la giratoriul de la Calul Mort
https://centruldeoncologie.ro/oncologie/

Se pare ca el a platit transferul lui Cicaldau, e fan inrait si asociat cu Rotaru.
Eu zic ca avem noroc cu ambii, si imi inchipui flegmele care vor urma pe motiv de sclav and stuff, dar am o varsta si pot, cred, sa apreciez ce inseamna sa ai oameni dispusi sa isi arunce banii pe o pasiune.
Daca ei fac ce trebuie sau nu, e alta discutie, dar e bine ca sunt.

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 03 Noi 2024, 17:44

Nea Marin scrie:
R.E.N. scrie:

Pai nu toti antrenorii din lumea asta, sau o parte din ei, pleaca dupa rezultate slabe ?

Ideea e ca nu stiu daca roty intelege cum se rup lucrurile in vestiar cu astia toti. Asta e cheia insanatosirii clubului.

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 03 Noi 2024, 17:50

Gardos zice azi ca Mangia era foarte bun la tactica dar ca il voia plecat de la echipa. De ce ? Motivul e uluitor : cica Mangia avea prea multa putere la echipa !!! Gardos se plinge ca nu era director sportiv acolo ca sa mai vorbeasca cu el.

https://www.fanatik.ro/eu-abia-asteptam ... t-20880384

"Eu abia așteptam să plece Mangia, nu a mai plecat. Mangia era extraordinar de profesionist, nu exista o întrebare tactică la care să nu știe să îți răspundă, răspundea perfect. Problema mea a spus-o și atunci, uite că domnul Țicleanu confirmă lucrul ăsta.

El avea putere prea mare, lua toate deciziile. "

Inseamna ca zvonurile ca roty se baga peste antrenori sint doar atit - timpenii.

R.E.N.
fanatic
fanatic

Mesaj de R.E.N. » 03 Noi 2024, 18:26

Bobby scrie:
03 Noi 2024, 17:44
Nea Marin scrie:
R.E.N. scrie:

Pai nu toti antrenorii din lumea asta, sau o parte din ei, pleaca dupa rezultate slabe ?

Ideea e ca nu stiu daca roty intelege cum se rup lucrurile in vestiar cu astia toti. Asta e cheia insanatosirii clubului.
Da, toti antrenorii pleaca dupa rezultate slabe, dar aici ecuatia e alta:

- toti antrenorii astia au antrenat acelasi grup de jucatori. Niciunul nu a avut parte de plecari de jucatori cheie. Cu fiecare, grupul care a facut 2 ppm e si grupul care a facut si 0.8 ppm.

- cu toti antrenorii astia, grupul de jucatori a aratat ca poate sa joace si sa obtina rezultate. De fiecare data la inceput.

- diferenta de rezultate e uriasa. De la locul 1-3, la locul 15-16. La distanta de cateva luni sau chiar de la o etapa la alta (cazul lui Galca), fara sa plece niciun jucator.

Concluzia mea e ca astia sunt niste circari sinistri, niste vedete de carton care joaca atunci cand vor, uita sa joace atunci cand vor. Clubul asta trebuie restructurat din temelii.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

R.E.N.
fanatic
fanatic

Mesaj de R.E.N. » 03 Noi 2024, 18:26

Scuze dublu post
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 03 Noi 2024, 20:02

R.E.N. scrie:
03 Noi 2024, 18:26
Bobby scrie:
03 Noi 2024, 17:44
Nea Marin scrie:

Da, toti antrenorii pleaca dupa rezultate slabe, dar aici ecuatia e alta:

- toti antrenorii astia au antrenat acelasi grup de jucatori. Niciunul nu a avut parte de plecari de jucatori cheie. Cu fiecare, grupul care a facut 2 ppm e si grupul care a facut si 0.8 ppm.

- cu toti antrenorii astia, grupul de jucatori a aratat ca poate sa joace si sa obtina rezultate. De fiecare data la inceput.

- diferenta de rezultate e uriasa. De la locul 1-3, la locul 15-16. La distanta de cateva luni sau chiar de la o etapa la alta (cazul lui Galca), fara sa plece niciun jucator.

Concluzia mea e ca astia sunt niste circari sinistri, niste vedete de carton care joaca atunci cand vor, uita sa joace atunci cand vor. Clubul asta trebuie restructurat din temelii.
Pai roty trebuie sa stie detalii despre ceea ce se intimpla in culise, si sa ia masurile necesare. Nu stiu care sint capii rautatilor; vara asta au plecat Markovic si Mateiu. Care sint aia care trag echipa in jos acum ?

Leonard Albert
fanatic
fanatic

Mesaj de Leonard Albert » 03 Noi 2024, 20:20

Buna seara prieteni, buna seara tuturor, cum zice Minculescul nostru cel de toate zilele!
Va salut cu drag dupa cateva saptamani petrecute la Beciul Domnesc al Farului nostru calauzitor, preainteleptul si Ayatolahul nostru cel de toate zilele Freakboy, fie-i numele binecuvantat caci el vegheaza asupra constiintelor noastre pacatoase! Si pe oaia proasta si ratacita o plesneste peste bot si o baga la beci intru indreptare. Sa-mi traiesti maestre!
Marturisesc ca am pacatuit cu vorba, cu gandul si cu fapta...ma autoflagelez in public, am indraznit sa ridic cuvantul impotriva ostenilor nostri vajnici care ne apoara glorios onoarea in teren. Am cartit impotriva dumnezeilor Capatana, Ivan, Baiaram, Vladoiu si a altor cativa semizei... Sa mi se taie capul! Recunosc, in nemernicia mea de caine turbat am muscat mainile lor hranitoare precum si picioarele lor atotmarcatoare de goluri (la antrenamente) ... si i-am facut indolenti si fara valoare, sau nesimtiti si nulitati, ceva pe-acolo.
Am indraznit sa-mi supar temnicerul ciudat dar totusi baiat, afirmand ca nu vom lua titlul cu extraterestii din teren (si din fenomen). Imi merit soarta. Atat m-a dus capul, atat am putut, iarta-ma Faraoane! M-am suparat la meciul cu Botoseii ca prostul, pai stiam eu ca vine alt Far, mai al dracu' ca matale sau ca ne topesc metalisii din Buzau? Macar pe vremuri ma bateau punkistii, dar era totul cinstit. In loc sa le multumesc pentru punctul ala...eu mi-am permis sa fiu nemultumit. Un nenorocit...

Eu am fost un dulce in exprimare la meciul ala cu Botoseii. Voi, camarazii de pe forum ati fost mult mai contondenti in exprimare ulterior si va transmit felicitari pentru ca nu aveti mentalitate de pupatori in fund. Doar pe la "sefi" observ asta din pacate.
Dar culmea ar fi ca sefii astia sa fie tocmai cei care sustin protestul galeriei in ideea ca "jandarmii incalca dreptul suporterului la libera exprimare".

Pai eu ce-as mai putea sa zic? Ca nu mai sesizez diferenta dintre ppulane si butoane!! Sa mor de ras sau de plans? Kafka.
Si vezi ca nu injurai pe nimeni, sefu de la ppulane, pardon, butoane, desi as cam avea de ce. Pentru ca in mod normal banezi pe cineva care a incalcat niste reguli ale forumului, asa ar fi un pic corect. Daca mai valoreaza ceva aceaste notiuni in lumea infecta de azi. Pentru ca rezultatele se vad: peluza goala, forumul cu pumnul in gura. Nu crezi ca totul e mai sarac si mai gol? ...cui foloseste?

E urat sa ne spalam chiloteii in public, dar ar fi corect sa stie si baietii de pe forum ce scrie de trei saptamani in dreptul meu cand vreau sa ma loghez, mesaj compus de manuta matale - "Motivul ban-ului: Nu lipseste." Pai e frumos maestre Freak? Si mai mult, sa-ti permiti sa ma persiflezi prin mesaje dupa ce mi-ai bagat pumnul in gura stiind ca nu pot riposta? Tie ti-ar placea tratamentul asta? Stiu, esti mare fan al expresiei "mwie oameni buni" si esti foarte mandru de asta. Cam putin contribui la calitatea acestui forum si nu stiu ce te recomanda sa imparti "dreptatea" pe-aici. Ma rog...
Eu ti-as da si-o naveta de bere, cu mare placere, doar daca ti-ai schimba atitudinea asta invechita de grof, ca eu nu sunt ranchiunos. Dar nici nu permit pe dreptatea mea sa fiu nedreptatit.
Vezi ca in cazul meu unde lipseste, prisoseste. Si ca nu-mi mai dai tu voie sa scriu pe-aici nu ma face decat sa scriu mai mult in alte parti, asa ca nu e nici-o scoatere pentru al-de matale in caz ca ai vreo directiva. Cred ca m-ai inteles bine.
Ma intinsei prea mult si te rog sa ma scuzi, am sa inchei cu un citat in speranta ca putem ramane oameni:

Ion Ratiu i-a spus lui Iliescu urmatorul lucru: „ Domnule, voi lupta până la ultima mea picătură de sânge pentru ca dumneata să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!“ A fost considerata ca fiind "Cea mai elegantă definiţie a democraţiei" din toate timpurile.
Ti-o dedic cu prietenie, my freak friend! Securea de razboi o ingropai eu primul.
Sa fim sanatosi si mai putina ura!

(si fara ban te rog, ca am si eu acasa)
Dragi colegi, va saluta Leu' Alb!

Scrie răspuns