Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
manex
fanatic
fanatic

Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025

Mesaj de manex » 12 Noi 2024, 17:52

Eu știu ca @Dantes. Dacă gresesc
...
Hai sa fim acolo, o data la... Nu contează, dacă nu se poate la fiecare conferinta.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

FreakBoy
Site Admin
Site Admin

Mesaj de FreakBoy » 12 Noi 2024, 19:24

manex scrie:
12 Noi 2024, 17:52
Eu știu ca @Dantes. Dacă gresesc
...
Hai sa fim acolo, o data la... Nu contează, dacă nu se poate la fiecare conferinta.

Cred ca am spus, forumul a fost al lui Bogho, el l-a preluat de la Dantes. Din punctul meu de vedere acum e al unuia dintre cei 3 menționați anterior... cel mai frumos ar fi să fie al tuturor în același timp.
I N I M I T A B I L I

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 12 Noi 2024, 20:30

Geronimo scrie:
12 Noi 2024, 11:58
E bun acest amical cu Slatina din pauza asta. Dar oare de cate amicale/oficiale avem nevoie sa vedem ce-i lipseste lui Bana sa fie o solutie U21 acceptabila?! Oare il mai incearca si pe Danciu in acest amical?

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
nu găsesc nicio informație despre amicalul ăsta cu Slatina

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 12 Noi 2024, 21:06

Pai... Știm ce s-a întâmplat cu Bogho..:(
Hai sa facem ceva mișto.. Dar am zis asta și acum câțiva ani... Si am tot zis-o. Sa acreditam forumul pt conferinte, prin 2, 3 oameni care, prin rotatie, pot participa la conferinte.
In felul asta putem avea răspunsuri la ce ne tot întrebam pe aici.

Am zis!!

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 12 Noi 2024, 21:44

marius_vl scrie:
Geronimo scrie:
12 Noi 2024, 11:58
E bun acest amical cu Slatina din pauza asta. Dar oare de cate amicale/oficiale avem nevoie sa vedem ce-i lipseste lui Bana sa fie o solutie U21 acceptabila?! Oare il mai incearca si pe Danciu in acest amical?

nu găsesc nicio informație despre amicalul ăsta cu Slatina
Pai eu ce sunt aici?! Sunt de florile marului? :-) :-) :-)

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 12 Noi 2024, 21:48

manex scrie:
12 Noi 2024, 21:06
Hai sa facem ceva mișto.. Dar am zis asta și acum câțiva ani... Si am tot zis-o. Sa acreditam forumul pt conferinte, prin 2, 3 oameni care, prin rotatie, pot participa la conferinte.

Il sun eu pe Vali Pribeanu, fost coleg de liceu, de la TVR Craiova, care face emisiunile sportive si merge la aceste conferinte, sa il intreb care este procedura de acreditare.
Forumul asta este o entitate, dar nu stiu daca se poate considera “acreditabil” sau daca se accepta prezenta la conferinte.
Putem incerca. Daca are cineva intrare la club ne poate da niste hinturi.

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 12 Noi 2024, 21:49

R.E.N. scrie:Domnul Cartu, la multi ani!

Apropo de urmatoarea declaratie „În opinia mea, tot ce s-a întâmplat până acum, în 16 etape și cele care vor urma, poate fi un reper decizional vizavi de X sau Y. Dacă în 20 și ceva de etape ai avut o prestație care nu ne dă speranțe pentru îndeplinirea obiectivelor, din punctul meu de vedere ar trebui să se ia niște decizii, chiar dacă asta presupune niște despăgubiri” as vrea sa aduc aminte ca avem cativa jucatori in lot - Capatana, Vladoiu, Ivan, Koljic de la care se asteapta ceva nu de 20 de etape, ci de 120. Poate vreti sa incepeti curatenia cu ei.

Ar fi foarte folositor, asa cum spunea si Bobby, sa nu mai fim casa de binefacere pentru vesnice sperante.
Sunt de acord cu tine. Poate nu te poti debarasa de toti odata dar poti incepe cu cei de peste 28-29 de ani. Cat sa mai asteptem?!
Problema ramane la selectie.

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 12 Noi 2024, 21:51

Paul scrie:
manex scrie:

Il sun eu pe Vali Pribeanu, fost coleg de liceu, de la TVR Craiova, care face emisiunile sportive si merge la aceste conferinte, sa il intreb care este procedura de acreditare.
Forumul asta este o entitate, dar nu stiu daca se poate considera “acreditabil” sau daca se accepta prezenta la conferinte.
Pai nu putem sa-i dam lui intrebarile? Evident, daca nu-l deranjeaza.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 12 Noi 2024, 21:56

E simpla treaba. Se trimite un email la club, spunem cine suntem su cerem acreditare.
Sa dai altuia sa pună întrebările, în condițiile în care poate nu e la toate conferintele, în condițiile în care mulți nu pun întrebări incomode de teama... Nu e ok. Prefer sa fim noi aia incomozi.
Dar e simpla treaba, dar trebuie făcută de reprezentantul forumului.
Legal

Am zis!!

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 12 Noi 2024, 22:04

Geronimo scrie:
12 Noi 2024, 21:51
Paul scrie:
manex scrie:

Pai nu putem sa-i dam lui intrebarile? Evident, daca nu-l deranjeaza.

Eu sunt prieten cu Vali dar nu imi permit sa ii dau ru o lista cu intrebari, e totusi meseria lui. Nu merge de fiecare data, cand merge nu pune de fiecare data intrebari si in general cred ca daca vrem noi sa facem o lista de intrebari e bine sa ne-o sustinem tot noi.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 12 Noi 2024, 22:31

Asa e, Paul. Deci... De unde mișcăm căruța?
Eu nu sunt din Craiova, ca as fi primul acolo.

Am zis!!

EDMOND_
fanatic
fanatic

Mesaj de EDMOND_ » 12 Noi 2024, 23:02

Paul scrie: Eu sunt prieten cu Vali dar nu imi permit sa ii dau ru o lista cu intrebari, e totusi meseria lui. Nu merge de fiecare data, cand merge nu pune de fiecare data intrebari si in general cred ca daca vrem noi sa facem o lista de intrebari e bine sa ne-o sustinem tot noi.
Nu imi aduc aminte sa-l mai fi vazut pe Vali pe la conferintele de presa, doar foarte rar si nu in ultima vreme.
Altfel, Lpf a semnat recent un acord cu Asociatia presei sportive din Romania, valabil pentru sezonul care urmeaza...acreditarea, accesul la conferinte, etc va fi permis doarreprezentanților media, nu altor invitați, influenceri, creatori de conținut non-jurnalistic, vloggeri, reprezentanți ai clubului ori ai partenerilor, rude, suporteri, sponsori etc. Excepție fac reprezentanții media desemnați de club și care, la data evenimentului, au în mod obligatoriu un raport contractual în vigoare cu clubul. Posibil sa se poata obtine o acreditare doar pentru sezonul in curs. Pentru asta trebuie discutat cu ofiterul de presa al clubului ( "copacel"). Trebuie sa stiti insa ca la orice intrebare poti primi un raspuns evaziv sau care ocoleste subiectul.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 12 Noi 2024, 23:55

Sunt sigur ca o cerere către club, către Copacel, va avea un final fericit. Cum și știu ca întrebările incomode sunt evitate, dar macar sunt puse, iar cei ce ar trebui sa răspundă se gândesc nițel la ele. Deci... Câștig!!
Hai sa creezi un topic dedicat, în care cei ce pot sa facă asta sa o faca. Sa alegem 1...2...care sa participe prin rotatie.

Am zis!!

EDMOND_
fanatic
fanatic

Mesaj de EDMOND_ » 13 Noi 2024, 00:05

manex scrie:
12 Noi 2024, 23:55
Hai sa creezi un topic dedicat, în care cei ce pot sa facă asta sa o faca. Sa alegem 1...2...care sa participe prin rotatie.
Nu cred ca se paote prin rotatie. Acreditarea se acorda nominal, incerere trebuie mentionat numele... in principiu iti trebuie si o legitimatie, cu fotografie, semnatura si stampila.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 13 Noi 2024, 00:08

Ok... Hai sa ii dam drumul! Pana începe etapa poate o rezolvam.

Am zis!!

Scrie răspuns