Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
gogu2005
fanatic
fanatic

Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025

Mesaj de gogu2005 » 13 Noi 2024, 08:56

R.E.N. scrie:
12 Noi 2024, 17:11
Domnul Cartu, la multi ani!

Apropo de urmatoarea declaratie „În opinia mea, tot ce s-a întâmplat până acum, în 16 etape și cele care vor urma, poate fi un reper decizional vizavi de X sau Y. Dacă în 20 și ceva de etape ai avut o prestație care nu ne dă speranțe pentru îndeplinirea obiectivelor, din punctul meu de vedere ar trebui să se ia niște decizii, chiar dacă asta presupune niște despăgubiri” as vrea sa aduc aminte ca avem cativa jucatori in lot - Capatana, Vladoiu, Ivan, Koljic de la care se asteapta ceva nu de 20 de etape, ci de 120. Poate vreti sa incepeti curatenia cu ei.

Ar fi foarte folositor, asa cum spunea si Bobby, sa nu mai fim casa de binefacere pentru vesnice sperante.
Despăgubiri nu pot primi decât jucătorii străini. Oarecum, Cârțu s-a antepronunțat spunând că străinii aduși acum sunt slabi și că românașii noștri sunt buni și de neînlocuit.
Așa că să ne obișnuim cu Vlădoiu, Ivan, Screciu, Baiaram și restul . Eventual să-i mai așteptăm cu maximă răbdare vreo 4-5 ani că poate explodează și luăm campionatul la pas :)))
CRAIOVA NESUPUSA

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 13 Noi 2024, 10:29

manex scrie:
13 Noi 2024, 00:08
Ok... Hai sa ii dam drumul! Pana începe etapa poate o rezolvam.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Daca e cineva in contact cu Copacel sau cu oricine din club, poate reuseste sa afle in ce conditii se poate obtine aceasta acreditare. Daca nu eu pot incerca sa vorbesc cu Vali sa fecm o lista cu intrebari inainte de fiecare conferinta, si sa dam sa zicem 3 dintre ele lui sau poate ne gaseste el un reprezentant acreditat. Spun asta inainte de a fi vorbit ceva, e posibil sa nu se poata nimic din toate astea, asa ca prima varianta ar fi sa aflam ceva din club, daca exista oameni cu contacte acolo.
Sau si mai bine, daca citeste cineva din club si clubul isi doreste sa existe un reprezentant al acestui forum acolo, poate gasesc ei o cale care sa stea in picioare.

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 13 Noi 2024, 10:31

Eu inteleg si aprob dorinta lui Sorinel de a promova tineri jucatori romani, dar pana iti cresc jucatorii astia, poti sa mai aduci si straini care sa te ajute sa te bati la primele 4-5 locuri in campionat. As vrea sa-l vad pe nea Sorin la antrenamentele si meciurile juniorilor, sa-l vad dand indicatii antrenorilor de la juniori, ajutand acolo unde se formeaza viitorii fotbalisti. As vrea sa vad ca nea Sorin ne spune de ce nu apare nimic de la juniori desi castigam trofee si se investeste mult in centrul de juniori. Cam aici ar putea sa ajute experienta si ochiul format al lui nea Sorin.
In ceea ce priveste declaratia cu strainii, as spune ca a fost o lipsa de inspiratie sa spui ca trebuie sa plece strainii ca sa se faca loc si in meciul imediat urmator Maldonado si Paradela sa fie notati cu cele mai mare note din echipa noastra.
Eu inteleg si afinitatea pe care o are nea Sorin pentru Baiaram, un fotbalist extrem de talentat, dar care nu se omoara cu munca si cu succes la dame.
Va las pe voi sa ghiciti cine din Craiova Maxima era foarte talentat, nu se omora cu munca si avea succes la dame.
Last edited by fabius_2014 on 13 Noi 2024, 12:10, edited 3 times in total.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 13 Noi 2024, 11:36

Pai trebuie făcut de reprezentantul legal al forumului.
Doar un email la press@ucv1948.ro
Cu nume instituție media, date.. Etc
Eu nu pot face asta in numele forumului.

Am zis!!

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 13 Noi 2024, 11:44

@fabius_2014 - exact nea Sorin. :-)
La Academie/juniori il avem pe Lucica. Eu zic ca ne trebuie cineva care se pricepe(a jucat fotbal serios, nu in curtea scolii) care sa mearga la antrenamente si meciuri. Sa urmareasca progresul la cei mai talentati. Nea Sorin nu poate face asta, mai ales cand e frig afara. Are si el o varsta.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

R.E.N.
fanatic
fanatic

Mesaj de R.E.N. » 13 Noi 2024, 12:13

gogu2005 scrie:
13 Noi 2024, 08:56

Despăgubiri nu pot primi decât jucătorii străini. Oarecum, Cârțu s-a antepronunțat spunând că străinii aduși acum sunt slabi și că românașii noștri sunt buni și de neînlocuit.
Așa că să ne obișnuim cu Vlădoiu, Ivan, Screciu, Baiaram și restul . Eventual să-i mai așteptăm cu maximă răbdare vreo 4-5 ani că poate explodează și luăm campionatul la pas :)))
Pai na, Cartu avea o problema cu conspiratia covid si vaccinurile 5g, acum cu strainii care ne cotropesc.. a venit Paradela din Cuba sa-i fure painea lui Capatana.

Acum cateva luni, tot nenea Sorin ne explica cum Anzor nu e cine stie ce fotbalist, si ca lui i-a placut cum s-a miscat Mateiu.

Din nou, sunt foarte sceptic apropo de cat de folositoare sunt opiniile lui nea Sorin. Si mi-e ca daca incepe iar sa faca analiza tactica a meciului si o sa vrea sa antreneze antrenorii, mai schimbam iar 12 in urmatorii trei ani, iar Ivan o sa ajunga in Guiness book drept jucatorul cu cei mai multi antrenori la o singura echipa. Si eu l-as vedea tot un soi de consilier in transferuri de tineri, ca stie fotbal daca nu-l intuneca gandurile de aur.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 13 Noi 2024, 13:40

R.E.N. scrie:
13 Noi 2024, 12:13

a venit Paradela din Cuba sa-i fure painea lui Capatana.

:laughing:

EDMOND_
fanatic
fanatic

Mesaj de EDMOND_ » 13 Noi 2024, 14:12

[/quote]
Daca e cineva in contact cu Copacel sau cu oricine din club, poate reuseste sa afle in ce conditii se poate obtine aceasta acreditare. Daca nu eu pot incerca sa vorbesc cu Vali sa fecm o lista cu intrebari inainte de fiecare conferinta, si sa dam sa zicem 3 dintre ele lui sau poate ne gaseste el un reprezentant acreditat. [/quote]

Ce nu a fost clar in ce am scris eu legat de acreditare? Sa completez - poate fi schimbat reprezentantul la o conferinta sau alta (sa mearga altcineva), dar initial trebuie un nume clar, el va fi raspunzator pentru eventuale probleme ulterioare. Eu am acreditare pentru sezonul in curs, mi-au cerut o legitimatie cu fotografie. La conferintele de presa dinaintea meciului nu este asa strictete, doar ulterior daca o folosesti si la meciuri iti pot cere actele.

EDMOND_
fanatic
fanatic

Mesaj de EDMOND_ » 13 Noi 2024, 14:40

gogu2005 scrie:
Adica il poti da afara un jucator roman care are contract inca doi ani, fara o intelegere amiabila sau fara plata contractului?

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 13 Noi 2024, 15:38

EDMOND_ scrie:
13 Noi 2024, 14:12
Daca e cineva in contact cu Copacel sau cu oricine din club, poate reuseste sa afle in ce conditii se poate obtine aceasta acreditare. Daca nu eu pot incerca sa vorbesc cu Vali sa fecm o lista cu intrebari inainte de fiecare conferinta, si sa dam sa zicem 3 dintre ele lui sau poate ne gaseste el un reprezentant acreditat. [/quote]

Ce nu a fost clar in ce am scris eu legat de acreditare? Sa completez - poate fi schimbat reprezentantul la o conferinta sau alta (sa mearga altcineva), dar initial trebuie un nume clar, el va fi raspunzator pentru eventuale probleme ulterioare. Eu am acreditare pentru sezonul in curs, mi-au cerut o legitimatie cu fotografie. La conferintele de presa dinaintea meciului nu este asa strictete, doar ulterior daca o folosesti si la meciuri iti pot cere actele.
[/quote]

Pai mie ce mi s-a parut clar a fost ca ai sugerat sa se ia legatura cu cineva din club, si am lansat apelul catre cei care ar putea face demersul asta.
Acum inteleg ca tu ai acreditare, ceea ce e perfect, inseamna ca putem sa ne bazam pe tine cu intrebarile si reprezentarea?
Eu unul stiu deja ca imi vs fi greu sa imi fac timp, si nu tin sa fiu bagat, dar daca discutam despre asta, vouam doar sa nu discutam in zadar si sa vedem ce optiuni avem.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 13 Noi 2024, 17:11

Trebuie cineva din Craiova. Edmond sta în București, nu? Hai, craioveni, ca durează o ora maxim, cu tot cu duș, asta.. Drum... :) care se oferă, sa putem face un email cu nume concret.

Am zis!!

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 13 Noi 2024, 17:17

Edmond sta langa echipa, nu la Bucuresti. Cu mult timp in urma a stat la Chateau d'If. ;-)

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

EDMOND_
fanatic
fanatic

Mesaj de EDMOND_ » 13 Noi 2024, 18:48

Locuiesc in Craiova, dar nu prea merg la conferintele de presa. Sunt formale si trebuie sa asculti minute bune intrebarile de cancan puse de Cristi Stancescu. Am luat acreditarea mai mult pentru foto, la meciuri. Insa as putea sa fac un efort,vad ca problema asta a devenit foarte importanta pentru unii membri ai forumului. Daca sunt in oras...

@manex care sunt primele trei intrebari la care te gandesti?

gogu2005
fanatic
fanatic

Mesaj de gogu2005 » 13 Noi 2024, 19:02

EDMOND_ scrie:
13 Noi 2024, 14:40
gogu2005 scrie:
Adica il poti da afara un jucator roman care are contract inca doi ani, fara o intelegere amiabila sau fara plata contractului?
exista un obicei impamantenit prin campionatul nostru prin care jucatorii romani sunt mai usor de fentat cu tot felul de vrajeli si amanari pentru ca sunt si mai prosti in general, pe cand cei straini se descurca mult mai usor pt ca nu stau la povesti si merg imediat la TAS. Chiar a fost un articol acum ceva timp cu reprezentantul AFAN care spunea ca romanii sunt lasati in inimă goala fata de straini (sper sa-l gasesc in timp util si sa-l postez aici)

PS iata si articolul https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cum-su ... 46683.html (faceti abstractie ca e gspkkt)

"Un fotbalist din cinci, în medie, își recuperează salariile neplătite doar dacă câștigă litigiul cu clubul. Datele sunt valabile pentru primele trei ligi din România. Străinii beneficiază în continuare de o protecție, ei pot să deschidă procese direct la FIFA dacă nu sunt plătiți.

Federația internațională judecă rapid și forțează cluburile să îi plătească sau îi și declară liberi. Românii trebuie să treacă prin comisiile FRF, un demers care durează luni de zile în fiecare caz. "
CRAIOVA NESUPUSA

lory69
fanatic
fanatic

Mesaj de lory69 » 13 Noi 2024, 19:43

Eu as pune urmatoarele intrebari....Prima ar fi daca si ce ce mod urmareste antrenorul sau cineva din staff, meciurile echipelor de tineret si under21 sau meciurile unde avem tineri imprumutati.A doua intrebare....Cum este posibil ca o echipa cu 2 varfuri inalte sa nu fie in stare sa centreze de pe flancuri....se antreneaza aceste centrari,pt ca nu se vede?

Scrie răspuns