Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
manex
fanatic
fanatic

Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025

Mesaj de manex » 29 Ian 2025, 23:15

Noi nu avem atac și Nu AVEM MIJLOC!!

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 29 Ian 2025, 23:33

manex scrie:Noi nu avem atac și Nu AVEM MIJLOC!!

Dar aparare avem? E ceva ce nu inteleg. Toti latraii de la tv, portaluri, site-uri sau ce mama draq-ului sunt, spun ca avem lot foarte bun. Nu mai zic de nea Mihai. E posibil sa nu inteleg eu ce inseamna lot bun. Ai lot bun dar nu ai atac si mijloc?!?!?! ATACUL si MIJLOCUL nu au legatura cu lotul?

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

fanUCV
suporter
suporter

Mesaj de fanUCV » 30 Ian 2025, 00:33

..în traducere, probabil, lotul ar fi bun prin valoarea individuală ..dar trebuie să fie o echipă, poate reușește R2 să unească ..logoreic, pare că își dorește mult(e) ..

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

ucv - un zambet, o lacrima, un suras de fericire

inima de leu
suporter
suporter

Mesaj de inima de leu » 30 Ian 2025, 00:54

Iata opinia lui Justin Gafiuc despre Mickey Mouse, acest Păcală al fotbalului craiovean:

https://www.gsp.ro/opinii/mihai-rotaru- ... 74769.html

90% din ce am scris eu este acolo. Ustură rău!
Lista începe să se lungească: Cârțu, Badea, Cristescu, Ungureanu, Țicleanu, Ioanițoaia,Staicu, Gafiuc. Iar Gafiuc e un ziarist sportiv cu experiență, de primă mână, nu unul angajat ieri.
Numai admiratorii rotarului stau în bula lor și îi închină ode.
În epoca rotaru clubul nu are doar pseudofotbaliști ci și pseudosuporteri. Admiratorii lui, nu ai Universității Craiova!
Altfel nu vei găsi suporteri adevărați care să-l gratuleze pe Pavel Badea cu ironii gen ochelari de cal sau Badea Samuraiul.
Nu mai folosiți argumentul mititeloo ca să-l scuzați pe măritul sultan. Ăla e plecat din 2011, trăiește în realitatea/echipa lui dintr-o lume paralelă.
Nu mititelu îl împiedică pe rotaru să investească și să performeze ci propria lui sărăcie, zgârcenie și impotență.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 30 Ian 2025, 06:46

Auzi inima de leu, nu imi spui tu mie cine e suporter adevarat si cine nu e.
Da, eu l-am “gratulat” pe Badea spunand ca are ochelari de cal, pentru ca el vede numai ce vrea el, si e pus intr-o functie in care nu face nimic dar are pareri despre altii mereu.
Ar avea si el bani de pus la bataie, dar nu pune un leu, in schimb stie tot despre cum ar trebui altii sa faca din banii lor.
Tu mai exact ce anume critici pana la urma? Ca nu este Rotaru un fost fotbalist, copil al Craiovei, sau ce?
Pai sa vina domnule odata unul din astia pe placul tau si sa se bage la finantare, de exemplu Camataru, nu? Vine careva?
Il pusesi pe Cartu pe lista ca sa dovedesti ce anume? Cartu e presedinte, si acolo se presupune ca nu e luat de decor, isi spune parerea, si asta e luata in seama.
In afara ca il apreciezi pe Gafiuc asta cu mistoul lui gen RealitateaTV, ce ai tu de reprosat mai exact?
Suporter adevărat al Craiovei sunt si fara certificat de revoluționar de la tine, si nu sunt admirator al lui Rotaru, care e clar ca nu le stie pe toate si cand greseste plateste, el, nu altii, dar eu il vad ca incearca si baga bani, daca ai observat insista cu promovarea tinerilor din curtea clubului, deci nu stiu ce ar trebui sa faca si nu face sau ce ar trebui sa nu faca si face mereu.
Asa ca te rog eu frumos, ca sa ne intelegem unii cu altii, da exemple concrete de greseli si ce solutii ai propune tu.
Un exemplu de greseala pe care l-as da eu ar fi readucerea lui Radoi, care a plecat cu scandal, trantind usa in nasul alora care credeau in el, si care, pe de alta parte, in afara de meciul cu Zorya si inca alte cateva, a avut si meciuri jalnice, si a stat putin ca antrenor pe unde a umblat.
Dar ma gandesc ca nu a luat Rotaru singur aceasta hotarare, sigur a luat-o cu Cartu si poate chiar cu preferatul tau Badea, posibil sa fi facut chiar un chestionar cu mai multi care nu baga bani dar nu te-a inclus si pe tine, si sigur i-a intrebat si pe ceilalti actionari, care se pare ca au zis da.
Tu cum ai fi facut?

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 30 Ian 2025, 08:02

Inima de Gheu, esti incorigibil...
Exista ghena, gaoaza suporterilor U Craiova in care traiesc printre viermi, orci, limbrici, goblini, acesti ...indivizi lugubri cu o apartenenta promiscua care recicleaza tot rahatul din presa, al dusmanilor de moarte ... il absorb, asimileaza ca pe niste adevaruri absolute si isi alimenteaza mereu imaginea de damnati ai grupului ca si cum prin atingerea unui nivel de saturatie, de maximum ...ar obtine cumva victoria, noncombatul partii adverse. Si totul ... in opozitie cu clubul, culorile pe care cica le apara.
Hai sictir !

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 30 Ian 2025, 10:42

Nu demult, un globalisto-nazist spunea pe forum ca nu exista presa libera, ca fiecare scrie la comanda cui plateste si niciun jurnalist nu are nicio obligatie, nici macar morala, deontologica sa scrie adevarul si sa fie obiectivi.
GSP a fost o hartie de impachetat peste, iar acum este o hartie igienica folosita, care s-a plasat constant alaturi de ghebos si impotriva Universitatii Craiova.
Am observat ca sunt cativa membri ai forumului care sunt fani GSP desi e limpede ca aceasta mizerie nu aduce niciun fel de informatie noua care priveste Universitatea Craiova si in general, cam toate articolele sunt " analize platite" care au scop denigrarea actionariatului si a echipei Universitatea Craiova.

R.E.N.
fanatic
fanatic

Mesaj de R.E.N. » 30 Ian 2025, 10:48

Astept ca nea napoleon sa ne citeze si din gabi safta, alt monstru sacru al sportului romanesc.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 30 Ian 2025, 10:50

Bun.... să încerc să schimb subiectul.....
se pare că aseară s-a terminat bălăcăreala ,,in public,, pe subiectul Gâlcă și metodele lui, in rolurile principale Rotaru, Cartu și ,,colaboratorii,, lui Costelus. Aceeași bălăcăreală și acum doi ani la plecarea lui Rădoi..... alaltăieri imagini din ,, Iartă-mă ,, cu Cartu și Rădoi in rolurile principale. Să zicem că Rădoi a citit tot subiectul Gâlcă....ce concluzii trage el la viitoarea,,reziliere amiabilă,, ?
Forța Știința!!

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 30 Ian 2025, 10:57

Eu zic asa:dacă Mike citește articolul ar fi bine sa isi pună și el întrebări. Și le-a pus zilele trecute când a spus"inseamna ca greșim undeva" fiind întrebat de ce stau antrenorii asa puțin. Omul, oamenii care dau bani în club NU AU OAMENI Profesioniști pe lângă ei, ci niște oameni care au interese, care cred ca se pricep și care dau sfaturi proaste. După mine aici e buba: consilierii. Nu Cartu sau Craioveanu sau Papura sau Badea. Astia sunt oameni care știu cu mingea, cu ce se mănâncă. Și culmea e ca de Cartu nici acum nu știm sigur dacă asculta. Pare ca mai mult ca prima data.
Rotaru e naiv în ceea ce privește fotbalul și apleacă urechea la oamenii nepotriviți Craiovei.

Am zis!!

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 30 Ian 2025, 12:42

manex scrie:
30 Ian 2025, 10:57
Eu zic asa:dacă Mike citește articolul ar fi bine sa isi pună și el întrebări. Și le-a pus zilele trecute când a spus"inseamna ca greșim undeva" fiind întrebat de ce stau antrenorii asa puțin. Omul, oamenii care dau bani în club NU AU OAMENI Profesioniști pe lângă ei, ci niște oameni care au interese, care cred ca se pricep și care dau sfaturi proaste. După mine aici e buba: consilierii. Nu Cartu sau Craioveanu sau Papura sau Badea. Astia sunt oameni care știu cu mingea, cu ce se mănâncă. Și culmea e ca de Cartu nici acum nu știm sigur dacă asculta. Pare ca mai mult ca prima data.
Rotaru e naiv în ceea ce privește fotbalul și apleacă urechea la oamenii nepotriviți Craiovei.

Partea buna este ca este ca omul/oamenii constientizeaza ca "gresim undeva".
Toti oamenii au interese, dar unii le "armonizeaza" cu profesionalismul".
Daca o sa citesti presa si toate decalaratiile oamenilor de fotbal, din momentul in care a fost adus Galca, o sa constati ca toti erau incantati de "profesionistul" , de "omul" de "caracterul", Galca. Daca lui Galca nu i se accepta clauza de 500k euro la reziliere, conducerea clubului era criticata ca se zgarceste "arici", ca Galca e profesionist si ca normal ca are pretentii etc. Acum toata lumea da inapoi.
Lucrurile sunt mai complicate si complexe :lol: .
Vorbeam odata cu un component al "Campioanei unei mari iubiri" care mai activa ca antrenor si imi spunea de interesele pe care este obligat sa le ia in calcul atunci cand alcatuieste echipele pe care le antreneaza.
Din nefericire lucrurile se bazeaza mai mult pe latura asta a intereselor decat a profesionalismului.

R.E.N.
fanatic
fanatic

Mesaj de R.E.N. » 30 Ian 2025, 14:41

manex scrie:
30 Ian 2025, 10:57

Problema e si calitatea interventiilor si sfaturilor lui Badea, Cartu, Papura etc. Badea si Cartu au insistat pentru Neagoe, antrenor care toata viata lui n-a depasit locul 12 cu echipele antrenate, si mai are cativa ani pana la pensie. Papura.. si-a dat dovada competentei atat la echipa mare cat mai ales la echipa a doua. Cartu ne explica de Mamut ca e scula, de Mateiu in ultimul an aici ca joaca bine, dar nu-i placeau Anzor si Paradela.

Una din problemele noastre e ca grupul asta de potentiali sfatuitori - legende si fosti jucatori - au fost pe langa echipa intr-o forma sau alta 20 de ani si n-au realizat nimic. Si atunci cand dau sfaturi, sunt partinitori cu fosti colegi si actuali prieteni, sau au un val de aur pe ochi si au inceput sa simta amenintarea ‘strainilor’. Dupa mine, solutia e aia pe care o tot anunta nea Mihaie - un antrenor manager care sa decida singur ce jucatori ii trebuie si pe cine sa ia. Si un departament de scouting care sa ajute antrenorul cu propuneri - inclusiv de la tineretul din Craiova si din afara ei si din ligile inferioare - ca sa nu ne mai uitam pe listele cu jucatori de la diversi impresari. Plus, cum spunea Lory si mi se pare super important, preparatori fizici straini la copii si juniori. Ce l-a tinut pe Cartu in toti anii astia sa-i propuna lui nea Mihaie un sistem de scouting?
Last edited by R.E.N. on 30 Ian 2025, 17:12, edited 1 time in total.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 30 Ian 2025, 15:00

Hai ca vi-l adusai, safirul albastru ...
Ce observ la el, are urechi putin ciulite la fel ca si Luckic. Sper sa fie singura asemanare.
Am avut diamant (Campanu avea tatuat un diamant pe piept), acum avem safir...
Doamne ajuta, macar sa-si respecte numele. Ca Luck-ic nu a facut-o ! :)(
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 30 Ian 2025, 15:49

Speram sa ne ajute.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

BogdanWick8
suporter
suporter

Mesaj de BogdanWick8 » 30 Ian 2025, 16:06

E bine ca e imprumut, il lasam sa vedem ce poate, daca e ce trebuie cumparat si gata

Scrie răspuns