Paul scrie: ↑15 Mai 2024, 21:23
Bana nu mai e copil, ok, dar e tanar si pare de perspectiva, iar pentru noi e nou, asta e daca nu l-au promovat pana acum, bine ca a prins lotul si a inceput sa joace si acum, nu inteleg daca e vorba de retincenta sau de ce de fiecare data tii sa subliniezi ca nu mai e asa copil, cum ar veni e cam expirat.
Hagi fix asa a castigat 2 titluri, cu multi copii si tineri, unii debutanti. Bine, si cu ajutor de unde s-a putut, dar nu inteleg de ce tu nu crezi ca se poate asa?
Stii cum e treaba cu virsta - junior esti pina la 18-19 ani, atit.
Zic ca nu mai e copil ca sa pun totul in context. Eu l-am vazut citiva ani la echipa a doua, in liga 3. Acum el este fotbalist senior, un jucator tinar, la inceput de cariera in liga 1.
Copil / junior e Gaspar care are 16 ani acum, si face 17 ani la toamna.
Vad la unii prin presa si pe la patronat care se refera la jucatorii under din liga 1 ca fiind "juniori". Pai sint juniori daca sint sub 18-19 ani, atit.
Daca U Craiova joaca meci de meci cu Gaspar, Bana si Barbu titulari am indoieli ca prinde play offul. Baietii astia tineri cresc in timp, vor avea fluctuatii de forma, sint slabuti ca fizic. Daca ai 6-7 baieti tineri de valoare, ii poti roti in functie de forma de moment si ai poate sanse sa faci treaba.
La Hagi e alta treaba - baietii tineri sint altfel antrenati si promovati. Nu ne putem compara cu ce e acolo deocamdata.