Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
dorumihnea2
fanatic
fanatic

Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025

Mesaj de dorumihnea2 » 30 Ian 2025, 17:23

Trebuie să îți dea minim 10 goluri până în vară ca să facă milionul....
Forța Știința!!

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 30 Ian 2025, 17:47

Cred ca este o solutie de moment. Nu cred ca o sa se plateasca 1,1 milioane pe un jucator de 30 de ani. Poate pana la vara gasim ceva mai bun, mai tanar, mai ieftin.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 30 Ian 2025, 18:10

La noi nu e ok antrenor manager. Am avut ceva de genul. Piti s-a visat asta, Mangia, Reghe... Cam toți.
Eu vad lucrurile asa: un manager sportiv top. Dar top. Sa fi jucat fotbal , sa aiba școala, sa fie și carismatic și dur. El. Sa decidă ce jucători apar pe listele de vizualizat , decizia sa o ia clubul cu el și antrenorul.
Sa monitorizeze tot ce se întâmplă. La antrenament, cu jucatorii, viata sportiva și extra... Sa le asigure rezolvarea problemelor dacă exista.
Sa simtă când un jucator are o pasa mai proasta.
Sa monitorizeze personal echipele de copii și juniori și sa propună la echipa mare jucatorii care sa facă pasul la echipa mare.
Sa aiba grija ca antrenorul și jucătorii sa se plieze pe tactica generala a clubului(" fotbal sampanie" de ex). Asta înseamnă că transferi sau păstrezi jucatori care sa facă acest lucru. Sa știe joace în sistemul clubului de fotbal sampanie.
El sa stea în post pe termen lung, sa aibă targete(x jucatori descoperiți și promovați), sa aibă responsabilitatea numirii antrenorului bazat pe directiva clubului.
Nu se baga peste antrenor decât dacă acesta se abate de la directiva clubului.
Bineînțeles, salariu mai mare ca al antrenorului.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 30 Ian 2025, 19:58

Safira, 7 cartonase galbene in acest sezon. E cam dur.

BiancoAzzurro_AS.
fanatic
fanatic

Mesaj de BiancoAzzurro_AS. » 31 Ian 2025, 00:24

nu stiu statistica, dar daca ma uit ochiometric(poate are careva statistici) cred ca violenta si agresivitatea e ultima noastra problema... o sa ii futta pe coltu' lu' 16, asta e... s-o bage in poarta

White&Blue
suporter
suporter

Mesaj de White&Blue » 31 Ian 2025, 01:35

fabius_2014 scrie:
30 Ian 2025, 17:47
Cred ca este o solutie de moment. Nu cred ca o sa se plateasca 1,1 milioane pe un jucator de 30 de ani. Poate pana la vara gasim ceva mai bun, mai tanar, mai ieftin.
As zice mai bun, mai tanar. E greu si mai ieftin. Eu unul imi doresc un singur transfer in fiecare perioada de mercato, care sa coste putin mai mult, dar care sa intre titular. Si un junior promovar caruia sa inse dea minute de fiecare data cand conducem acasa cu echipe gen Iasi sau cand conducem la 2 goluri diferenta cu orice echipa din campionat mai putin fcsb si cfr.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 01 Feb 2025, 04:30

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 01 Feb 2025, 08:03

fabius_2014 scrie:
30 Ian 2025, 10:42
Nu demult, un globalisto-nazist spunea pe forum ca nu exista presa libera, ca fiecare scrie la comanda cui plateste si niciun jurnalist nu are nicio obligatie, nici macar morala, deontologica sa scrie adevarul si sa fie obiectivi.
GSP a fost o hartie de impachetat peste, iar acum este o hartie igienica folosita, care s-a plasat constant alaturi de ghebos si impotriva Universitatii Craiova.
Am observat ca sunt cativa membri ai forumului care sunt fani GSP desi e limpede ca aceasta mizerie nu aduce niciun fel de informatie noua care priveste Universitatea Craiova si in general, cam toate articolele sunt " analize platite" care au scop denigrarea actionariatului si a echipei Universitatea Craiova.
Eu nu stiam ca exista votanti georgescu si sosoaca pe aici :laughing: Pentru analfabetii astia, orice om care a citit 3 carti in viata si vorbeste cit de cit articulat e globalist. Ce e aia globalist nene ? Ca tu nu vorbesti limba daca si nici nu ai adoptat religia lu' Decebal. Mult din ADN-ul tau, limba vorbita si religia tot de prin alte parti vin. Sau tu esti din aia care cred ca Hristos mergea la bere cu Burebista ?

Vezi ca nentu georgescu facea apologia legionara, adica a alora care au omorit evrei romani ca pe vite la abator. Daca tu oi fi pui de nazist sau legionar, nu inseamna ca toate lumea e asa :laughing: Mai invata istorie - Hitler urla nervos despre globalisti si oculta mondiala. Si ala tot nationalist era. Globalist - nazist e o contradictie. Ca motorina de un leu a lui georgescu si casele de 35 k ale lui simion.

Nu exista presa libera pentru ca presa e business. Vinzi ziare, vinzi publicitate - daca nu depinzi de factorul economic, poti sa zici ca esti liber. Tu vorbesti ce vrei si cum vrei la job ? Nu - ca te dau aia afara. Cind salariul tau depinde de altii - nu prea esti liber. Dar presa poate fi data in judecata daca exista parte vatamata. Finalul - fiecare om are perspectiva diferita si proprie. Nu exista om obiectiv 100 %. Vorbeste cu un psiholog - iti va spune acelasi lucru. Scorul la un meci e batut in cuie. This is data. Dar interpretarea a ceea ce s-a intimplat pe teren poate fi diferita daca vine de la oameni diferiti. Asta e viata. Diferenta intre fapt (scorul) si opinie (cine joaca frumos si / sau bine) - se invata la jurnalism.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 01 Feb 2025, 09:27

...Daca Gafiuc ar fi facut jurnalism in articolul incriminat, Bobby. Ar fi valabila axioma.
Dar din articolul lui Gafiuc razbate ura (vezi si acordarea de porecle ieftine clubului nostru).
Omul a luat in trecut masa cu Mititelu la Minerva. Perspectiva proprie nu mai exista. Sunt jurnalisti care duc o lupta de gherila impotriva clubului nostru.

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 01 Feb 2025, 10:02

Bobby scrie:
01 Feb 2025, 08:03
fabius_2014 scrie:
30 Ian 2025, 10:42
Nu demult, un globalisto-nazist spunea pe forum ca nu exista presa libera, ca fiecare scrie la comanda cui plateste si niciun jurnalist nu are nicio obligatie, nici macar morala, deontologica sa scrie adevarul si sa fie obiectivi.
GSP a fost o hartie de impachetat peste, iar acum este o hartie igienica folosita, care s-a plasat constant alaturi de ghebos si impotriva Universitatii Craiova.
Am observat ca sunt cativa membri ai forumului care sunt fani GSP desi e limpede ca aceasta mizerie nu aduce niciun fel de informatie noua care priveste Universitatea Craiova si in general, cam toate articolele sunt " analize platite" care au scop denigrarea actionariatului si a echipei Universitatea Craiova.
Globalist - nazist e o contradictie. Ca motorina de un leu a lui georgescu si casele de 35 k ale lui simion.

"Grecotei cu nas subtire", " Bulgaroi cu ceafa groasa" - pentru expresiile astea ai spus ca Eminescu a scris chestii "un pic nazist", dar tu, in schimb, ne spui ca o intreaga natiune rusa "este dementa" . Cand ai scris ca o intreaga natiune este dementa ai dat dovada de gandire nazista si de ceva dementa senila. Cu oameni care au gandit in felul asta s-a ajuns la genocid in al doilea razboi mondial, doar ca acei criminali ii puneau in locul rusilor pe evrei sau tigani.
In Rusia sunt o gramada de oameni care gandesc diferit de actuala putere politica de acolo, dar si oamenii aia fac parte din natiunea rusa, si doar pentru asta sau pentru ei nu ai dreptul tu sa faca o intreaga natiune dementa.
Tu crezi ca esti globalist, dar gandesti ca un nazist sadea. Tu ai extermina o natiune intreaga ca asa vrea muschii din creierul tau. Natiunea lui Puskin, Tolstoi, Dostoievski, Ceaikovski, Mendeleev, etc, etc crede unul ca Bobby cel batut in cap, ca este o "natiune dementa" !!!
Idioti sunt in toate natiile, dar nimeni nu are dreptul sa judece o intreaga natie dupa cativa idioti care, vremelnic, se afla la putere.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 01 Feb 2025, 10:10

Vazand imaginile cred ca avem viitor in tribune sau poate si pe teren ?
https://www.facebook.com/UCVOficial/vid ... 5861603361

R.E.N.
fanatic
fanatic

Mesaj de R.E.N. » 01 Feb 2025, 12:32

manex scrie:
30 Ian 2025, 18:10
La noi nu e ok antrenor manager. Am avut ceva de genul. Piti s-a visat asta, Mangia, Reghe... Cam toți.
Eu vad lucrurile asa: un manager sportiv top. Dar top. Sa fi jucat fotbal , sa aiba școala, sa fie și carismatic și dur. El. Sa decidă ce jucători apar pe listele de vizualizat , decizia sa o ia clubul cu el și antrenorul.
Sa monitorizeze tot ce se întâmplă. La antrenament, cu jucatorii, viata sportiva și extra... Sa le asigure rezolvarea problemelor dacă exista.
Sa simtă când un jucator are o pasa mai proasta.
Sa monitorizeze personal echipele de copii și juniori și sa propună la echipa mare jucatorii care sa facă pasul la echipa mare.
Sa aiba grija ca antrenorul și jucătorii sa se plieze pe tactica generala a clubului(" fotbal sampanie" de ex). Asta înseamnă că transferi sau păstrezi jucatori care sa facă acest lucru. Sa știe joace în sistemul clubului de fotbal sampanie.
El sa stea în post pe termen lung, sa aibă targete(x jucatori descoperiți și promovați), sa aibă responsabilitatea numirii antrenorului bazat pe directiva clubului.
Nu se baga peste antrenor decât dacă acesta se abate de la directiva clubului.
Bineînțeles, salariu mai mare ca al antrenorului.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Eu zic ca puterea trebuie sa fie la cel care are raspunderea. ‘Antrenorul raspunde pentru rezultate’ atunci trebuie sa aiba puterea sa-si aleaga echipa. Altfel, dam afara directorul sportiv cand echipa nu merge. Parerea mea :-D ma rog, eu sunt fan Ferguson pe viata. Apropo, daca n-ati vazut documentarul cu Beckham de pe netflix, chiar merita.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 01 Feb 2025, 12:45

Eu zic ca puterea trebuie sa fie la cel care are ... pistolul. :)(
Atat Bobby cat si Inima de Fariseu mi se par doi tipi care nu au la inima varful piramidei la U Craiova si printr-un fel de coruptie interioara, pentru o alimentare propriului ego (supradimensionat la ambii) care nu poate suferi infrangeri, considera imixtiunile si jigodismele presei vis a vis de clubul nostru ...dezirabile.

lory69
fanatic
fanatic

Mesaj de lory69 » 01 Feb 2025, 13:27

Sunt foarte curios cum va aborda Radoi meciul de maine....Daca vrea sa jucam cu aparare in 3...as vedea asa. Popescu - Mora Maldonado Screciu Badelj Bancu - Baiaram Oshima Houri Mitrita - Lukic,repriza a doua Safirul....

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 01 Feb 2025, 14:10

Asejarea asa:
Popescu;
Maldonado-Screciu-Badelj/Zajkov;
Mora-Houri/Anzor-Oshima/Anzor-Bancu;
Baiaram-Mitrita;
Lukic.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk