Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Incredibil, au presupus ca i-a atins mana aluia de la Otelul.
pai daca au nevoie de meciuri in picioare, desi la experienta lor nu prea ar fi cazul, inseamna ca sunt sub Oshima si Anzor. Cat timp nu sunt pregatiti nu au ce cauta titulari, forma de moment trebuie sa prevaleze. Nu putem sa tot pierdem puncte pe recuperarea unor jucatori (indiferent de numele lor) tot asteptandu-i sa revina la valoarea din trecut sau sa-i tot mangaiem pe cap ca poate-poate prind si ei un meci mai bun.dorumihnea2 scrie: ↑04 Feb 2025, 09:41În legătură cu meciul nostru din weekend....e clar că prin prezența lui Houri, Cic(chiar și nepregătit) , Mitriță, Mora, Baiaram și Safira jocul este mai dinamic, este țesătură de pase, jucătorii se caută mai bine și apar multe ocazii. Într-adevăr că Cic și Screciu nu par pregătiți dar trebuie să recunoaștem că au valoare și nu poți să îi compari cu Oshima sau Anzor... dacă nu ii forțezi să îi bagi să aibă meciuri în picioare atunci nu poți profita de valoarea lor. Eu cred că pe playoff vom arăta mai bine. Ar fi și cazul după atâția ani.
CRAIOVA NESUPUSA
Ca sa nu uitam totusi, Anzor a fost accidentat vreo trei luni anul trecut. De abia in ianuarie a revenit. Pe sofascore e pe locul patru ca rating sezonul asta, dupa Mitrita, Bancu si Baiaram.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
-
- fanatic
Și total nepregătit Cic o mai bagă și în plasă câteodată plus mai vede cate o pasă luminoasă, ceea ce nu e cazul la Anzor sau Oshima. Cic nu are meciuri multe în ultimul an.gogu2005 scrie: ↑05 Feb 2025, 10:58pai daca au nevoie de meciuri in picioare, desi la experienta lor nu prea ar fi cazul, inseamna ca sunt sub Oshima si Anzor. Cat timp nu sunt pregatiti nu au ce cauta titulari, forma de moment trebuie sa prevaleze. Nu putem sa tot pierdem puncte pe recuperarea unor jucatori (indiferent de numele lor) tot asteptandu-i sa revina la valoarea din trecut sau sa-i tot mangaiem pe cap ca poate-poate prind si ei un meci mai bun.dorumihnea2 scrie: ↑04 Feb 2025, 09:41În legătură cu meciul nostru din weekend....e clar că prin prezența lui Houri, Cic(chiar și nepregătit) , Mitriță, Mora, Baiaram și Safira jocul este mai dinamic, este țesătură de pase, jucătorii se caută mai bine și apar multe ocazii. Într-adevăr că Cic și Screciu nu par pregătiți dar trebuie să recunoaștem că au valoare și nu poți să îi compari cu Oshima sau Anzor... dacă nu ii forțezi să îi bagi să aibă meciuri în picioare atunci nu poți profita de valoarea lor. Eu cred că pe playoff vom arăta mai bine. Ar fi și cazul după atâția ani.
Forța Știința!!
Anzor apare acolo in niste situatii critice in fata careului nostru cand baga piciorul si strica faza adversarilor. In rest ca si Oshima doar in lateral si in spate paseaza. La un moment dat il comparam cu Mateiu la aceeasi varsta a lui Mateiu dar Mateiu mai iesea spre in fata cu mingea dintre adversari.
Pana la urma Mateiu la 25-26 de ani era mai bun decat Anzor acum.
-
- fanatic
Sunt informații că suntem în tratative cu Cfr pt Mogoș, a confirmat Balaj discuțiile. Eu cred că ar fi o soluție f bună că și fundaș dreapta, jucător puternic cu experiență. Se pare că a ieșit din disgratiile lui Petrescu. La o eventuală înregimentare a lui Mogoș, Mora ar putea urca in atac .
Forța Știința!!
Mihnea ?
Pai si cu underul ce facem ca acolo joaca Baiaram ?
Pai si cu underul ce facem ca acolo joaca Baiaram ?
Last edited by Freestate on 05 Feb 2025, 13:27, edited 2 times in total.
-
- fanatic
-
- fanatic
Baiaram poate juca și pe stânga..... oricum sunt variante destule pt Rădoi.
Forța Știința!!
Mie mi-a placut mult Mateiu, dar as zice ca Anzor e mai bun. Recupereaza si acolo in fata careului unde zici, si in atac. Si deposedeaza mai fara fault decat Mateiu, care era client principal la cartonase. Plus, as zice ca se pozitioneaza mai bine decat Mateiu. Anzor are 23 de ani.Freestate scrie: ↑05 Feb 2025, 12:28Anzor apare acolo in niste situatii critice in fata careului nostru cand baga piciorul si strica faza adversarilor. In rest ca si Oshima doar in lateral si in spate paseaza. La un moment dat il comparam cu Mateiu la aceeasi varsta a lui Mateiu dar Mateiu mai iesea spre in fata cu mingea dintre adversari.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Pai si Mitrita ? Paradela cand o reveni ?
Daca il luam pe Mogos trebuie sa slabim in atac si nu stiu cat obtineam acolo in dreapta ?
Daca il luam pe Mogos trebuie sa slabim in atac si nu stiu cat obtineam acolo in dreapta ?
-
- fanatic
Cred ca mai avem nevoie de un atacant, nu de fundas dreapta. Daca il aducem pe Mogos, inseamna ca Gaspar nu mai are nicio sansa sa debuteze. Mie problema mi se pare ca este la omul care sa dea gol.
- Fan Alb - Albastru
- suporter
Daca iti era dor de Marko,se intorce la noifabius_2014 scrie: ↑05 Feb 2025, 13:35Cred ca mai avem nevoie de un atacant, nu de fundas dreapta. Daca il aducem pe Mogos, inseamna ca Gaspar nu mai are nicio sansa sa debuteze. Mie problema mi se pare ca este la omul care sa dea gol.

Asa rezolvam si atacu cu reiantoarcerea lui.
Cât cerul este albastru suntem deasupra tuturor

-
- fanatic
Cate kilograme are in plus ?Fan Alb - Albastru scrie: ↑05 Feb 2025, 13:40Daca iti era dor de Marko,se intorce la noifabius_2014 scrie: ↑05 Feb 2025, 13:35Cred ca mai avem nevoie de un atacant, nu de fundas dreapta. Daca il aducem pe Mogos, inseamna ca Gaspar nu mai are nicio sansa sa debuteze. Mie problema mi se pare ca este la omul care sa dea gol.![]()
Asa rezolvam si atacu cu reiantoarcerea lui.
Cand vine Marko? Acum? Sau la vara? La vara era normal.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!