Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
marius_vl
fanatic
fanatic

Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025

Mesaj de marius_vl » 09 Feb 2025, 21:07

din păcate în seara asta oile cam arată la toată lumea cine este principala favorită la titlu și cea mai puternică din campionat!
presing total, cu toată echipa în terenul advers, joc în viteză și din prima, așa ceva nu vezi la nimeni în România!
Mi-e tare teamă că așa cum este umilită sepsi în seara asta, o vom păți și noi peste 3 etape, nu de alta, dar avem antecedente cu ei, pe Arena Națională
in altă ordine de idei, Mogoș ăla mai vine? Că de vreo 3-4 zile tot face vizite medicale și se pun la punct detalii...

Dany
fanatic
fanatic

Mesaj de Dany » 09 Feb 2025, 21:15

marius_vl scrie:din păcate în seara asta oile cam arată la toată lumea cine este principala favorită la titlu și cea mai puternică din campionat!
presing total, cu toată echipa în terenul advers, joc în viteză și din prima, așa ceva nu vezi la nimeni în România!
Mi-e tare teamă că așa cum este umilită sepsi în seara asta, o vom păți și noi peste 3 etape, nu de alta, dar avem antecedente cu ei, pe Arena Națională
in altă ordine de idei, Mogoș ăla mai vine? Că de vreo 3-4 zile tot face vizite medicale și se pun la punct detalii...
Într-adevăr joaca bine, însă Sepsi e fără vlaga azi. Niciun meci nu seamănă cu altul. Trebuie sa ne ridicam și noi nivelul de joc.
Probabil sunt principalii favoriți la titlu, dar avem datoria sa jucam și sa ne batem pana la finalul sezonului.
Sper sa putem rezista și sa facem meciuri bune.

Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk

Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!

adi_g
suporter
suporter

Mesaj de adi_g » 09 Feb 2025, 21:17

Nu se stie, si ei trebuie sa intre si in pase mai proaste....Poate ar fi mai bine si sa fie ocupati cat mai mult prin Europa....Si noi suntem mai buni decat Sepsi. Mai e vreo luna pana la meci. La ultimul meci acolo, ce e drept in Cupa, i-am belit...

adi_g
suporter
suporter

Mesaj de adi_g » 09 Feb 2025, 21:23

Si pana la meciul cu noi, sunt aproape sigur ca o sa se incurce cu dinamo si/ sau rapid.

florinkeke
fanatic
fanatic

Mesaj de florinkeke » 09 Feb 2025, 23:20

Fanatik spune ca suntem in negocieri cu Tudor Baluta.Asta chiar ar fi o super bomba...

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 10 Feb 2025, 00:08

marius_vl scrie:
09 Feb 2025, 21:07
din păcate în seara asta oile cam arată la toată lumea cine este principala favorită la titlu și cea mai puternică din campionat!
Asa e. FCSB are acum multa experienta in Europa League - ii ajuta in meciurile tari. Au un preparator fizic mult peste tot ceea ce am avut noi de la Fane Cioaca. Nu stiu de ce roty nu l-a luat pe Neubert cind a fost liber de contract !

Becali da si multe rateuri la scouting - dar la el totul e darwinian : aduce jucatori, care rezista la presiune - OK, care nu - la revedere. Daca Lukic era adus la FCSB toamna trecuta, acum era "pa". Noi mai asteptam vreo 20 de ani ca Ivan sa faca psihic de competitie iar Houri sa puna muschi de liga 5 franceza.

Plingeau unii pe aici dupa Stefanescu vara trecuta - oierul zice ca Stefanescu va fi pa, ca nu face fata.

Oierul a facut niste achizitii de top in acest campionat : Birligea si M. Popescu. Daca si Cisotti confirma - va fi super pentru el.

Sint mult mai buni decit noi pe toate planurile.

fanUCV
suporter
suporter

Mesaj de fanUCV » 10 Feb 2025, 00:27

.. de Tudor Băluță, probabil, se vorbește din contextul că R2 l-a mai dorit pe la echipele unde mai fuse.. are fizic, poate ceva lovitură de cap..

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

ucv - un zambet, o lacrima, un suras de fericire

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 10 Feb 2025, 07:12

Nu vă descurajați in legătură cu jocul Fcsb ului de aseară, pe o privire mai atentă asupra palmaresului jocurilor Fcsb vs Sepsi in ultimele 9 meciuri oile au 8 victorii și este doar un egal. Interimarul antrenor al lui Sepsi , pe numele lui Suciu s-a dus aseară la București abordând un stil de joc liber , fără presing , fără să închidă jocul.... așa nu merge și probabil că au luat puține 3.
Forța Știința!!

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 10 Feb 2025, 07:55

Posibil sa si-l ia si pe Stefanescu inapoi, imprumut fara bani sau alta omenie de genul asta.
Plus ca au jucat pe teren practicabil, spre deosebire de noi cu Slobo.
Eu zic ca suntem spre bine si nu avem de ce sa ne facem griji cu Fcsb.

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 10 Feb 2025, 08:13

FCSB a batut pe Sepsi. :-( Asa si ? :up: Asta e un motiv sa-i criticam pe ai nostri ? :o
Mai bagam un bat prin gard. :-x

lory69
fanatic
fanatic

Mesaj de lory69 » 10 Feb 2025, 08:31

Azi e ultima zi de transferuri.....pana diaeara o sa vedem cine vine la noi!

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 10 Feb 2025, 08:39

Tudor Băluță este sută la sută un transfer de titlu, eu zic că olteanul nostru a fost artizanul titlului de acum doi sau trei ani al Farului. Am urmărit atunci câteva meciuri și am fost impresionat de el , plus că este la o vârstă perfectă pt fotbal și are și meciuri în picioare , poate intra de la primul meci. Eu zic că Oshima și Anzor sunt jucători buni de lot dar sunt firimituri, trebuie altceva pt titlu....cum ar arăta un mijloc cu Screciu , Cicaldau și Băluță?
Forța Știința!!

R.E.N.
fanatic
fanatic

Mesaj de R.E.N. » 10 Feb 2025, 09:56

Geronimo scrie:
09 Feb 2025, 15:22
R.E.N. scrie:
Fan Alb - Albastru scrie:
09 Feb 2025, 12:29
se invcearca aducerea lui Tudor Baluta
Uau al saselea mijlocas la inchidere dupa Anzor Oshima Cic Screciu si Lapadatescu.
Eu zic ca il aducem pentru pozitia de fundas central. La Brighton nu a jucat niciun meci la prima echipa. Ciudati rau de tot astia crescuti de Gicanu. Razvan Marin cel mai bun produs de scoala lui "Gica Hagi cum zic".

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Daca poate sa joace fundas central, ok, dar la Farul mi-l aduc aminte la mijloc si ultimul an vad ca tot la mijloc a jucat.

Va ca se plang mai multi colegi de Anzor. Acum, ca avem tot mai multe date online, e pacat sa nu vedem ca e al treilea jucator al nostru ca medie pe sofascore, in top la dueluri tacklinguri si recuperari pe meci. In acelasi timp, daca ne uitam la golgheteri, e remarcabil ca dupa Mitrita si Baiaram, urmatorul nostru marcator e Maldonado, cu 3 goluri. Deci.. unde e problema?
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 10 Feb 2025, 10:08

Nu e nicio problema, in afara de faptul ca trebuie sa avem mereu cativa clienti de tocat, de-aia suntem "suporteri" si "sustinatori" ai echipei, ca sa ii luam la mana pe cei care nu sunt unde am visa noi ca trebuie sa fie.
De luat au tot luat Rotaru si actionarii, dar trebuie sa mai si vanda ca sa se sustina, ca altfel inseamna ca isi fac doar niste capricii si nu e business. Asa ca a avea mai multi jucatori buni ca dubluri pe aceleasi posturi nu e chiar cea mai proasta idee, pentru ca ma gandesc ca in principiu oricine poate fi vandut si nu ramai cu pleava daca pleaca unul.

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 10 Feb 2025, 10:11

În ultimele două meciuri au fost victorii scurte 1-0 dar important este că ....1. Cic este tot mai des pe lista marcatorilor 2. Safirul a hotărât victoria Clujul prin penalty și eliminare scoasă.... până acum stăteam doar in golurile lui Mitriță și Baiaram dar eu pronostichezi cel puțin 5,6 goluri din partea lui Cic și Safirul.....eu am o teorie, degeaba presezi și prestezi cel mai estetic fotbal dacă nu ai oameni de gol .... până acum randament f scăzut, unii 0 , la numărul de goluri...de ex Oshima , Anzor , Căpățână, Ivan , Koljc sau Lukic....dar cu Cic , Baiaram, Mitriță , Houri sau Safirul putem fi mai eficienți .
Forța Știința!!

Scrie răspuns