dorumihnea2 scrie: ↑10 Feb 2025, 08:39
Eu zic că Oshima și Anzor sunt jucători buni de lot dar sunt firimituri, trebuie altceva pt titlu...cum ar arăta un mijloc cu Screciu , Cicaldau și Băluță?
Ar arăta mereu 3 goluri în dreptul adversarilor. Screciu din păcate este noul Ivan. Când a revenit din aventura belgiană, unde chiar dacă nu era titular, măcar era pregătit, avea o masă musculară excelentă, juca rapid, din prima, avea ambiție. Pe parcurs a revenit la sistemul românesc, adică a pierdut mușchii, are 99% pase înapoi, pierde majoritatea duelurilor 1vs1, nu poate juca cu adversar în spate, este greoi în mișcări. Dacă ar putea să mai facă un stagiu de pregătire în Belgia ar redeveni jucător de națională.
Cic s-a lipit de gol și doar pt asta mă abțin să îl critic ba chiar îl felicit și m-aș bucura să o țină tot așa cu goluri de 3 puncte, dar jocul lui acolo în zona unde chiar contează pe termen lung este încă foarte departe de ce avem nevoie.
La Băluță mi-e teamă să nu vină la fel ca Screciu, la început bine și vânos și pe parcurs grătare și manele.