Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Moderator: grup_moderatori
-
- fanatic
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Mai sunt multe meciuri de jucat, nu vă bateți capul că sunt mulți candidați la mijloc.... amintiți -vă că la un moment dat eram cu Căpățână la mijloc. În vară se poate da drumul la Screciu sau Anzor, clubul trebuie să mai și vândă câte ceva.
Forța Știința!!
Eu zic ca il aducem pentru pozitia de fundas central. La Brighton nu a jucat niciun meci la prima echipa. Ciudati rau de tot astia crescuti de Gicanu. Razvan Marin cel mai bun produs de scoala lui "Gica Hagi cum zic".R.E.N. scrie:Uau al saselea mijlocas la inchidere dupa Anzor Oshima Cic Screciu si Lapadatescu.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Știi ca el își ia banii și dacă joaca și dacă se accidentează nu? E uimitor ca voi încă le numărați altora banii fix la doua zile după ce au prins un nou contract, pe bani mai mulți. De ce crezi tu ca s-ar gândi la bani? Eu zic ca dacă se deblochează o sa plângem după el, pare ca crapizii ii dau mai multa încredere decât i-ar fi dat suporterii echipei la care a jucat toată tinerețea.dorumihnea2 scrie: ↑08 Feb 2025, 20:42Probabil la faza cu ratarea lui Koljc i-a fost frică să se accidenteze....omul este atent doar la bani , este dezinteresat total acum pe final de carieră....la fel a ratat și anul trecut la Cluj.
I N I M I T A B I L I
-
- fanatic
Doleanța lui a fost să meargă la FCSB și s-a ajuns la un acord. Probabil că s-a discutat cu el, ținând cont că era un jucător în ultimele șase luni de contract. Nu își mai dorea să joace pentru noi, ce să faci… Nu poți să ții pe cineva cu forța.
Am tras concluzia că vrea să plece după ultimele meciuri. Încerca niște transferuri, ar fi vrut să plece pe gratis la alte echipe, dar ne-am opus. Au fost echipe care i-ar fi oferit numai lui niște condiții bune. Până la urmă e și o înțelegere financiară cu FCSB”, spune Sorin Cârțu....omul nu mai vroia la noi și privea doar spre alte zări....in alte zări e posibil să fie un salariu mai mare plus o primă de instalare. Ce am spus eu greșit? Are 30 de ani , e pe final de carieră. Dar....sunt f sigur că nu se mai deblochează.... când nu mai ai ,,foame,, e posibil să nu mai fii concentrat și atunci ies ratările pe care le-am menționat.
Am tras concluzia că vrea să plece după ultimele meciuri. Încerca niște transferuri, ar fi vrut să plece pe gratis la alte echipe, dar ne-am opus. Au fost echipe care i-ar fi oferit numai lui niște condiții bune. Până la urmă e și o înțelegere financiară cu FCSB”, spune Sorin Cârțu....omul nu mai vroia la noi și privea doar spre alte zări....in alte zări e posibil să fie un salariu mai mare plus o primă de instalare. Ce am spus eu greșit? Are 30 de ani , e pe final de carieră. Dar....sunt f sigur că nu se mai deblochează.... când nu mai ai ,,foame,, e posibil să nu mai fii concentrat și atunci ies ratările pe care le-am menționat.
Forța Știința!!
M(Uie) CLUJ! Stiinta este inca pe primul loc! oricum, eu cred ca vom lupta pentru titlu tot cu fcsb si CFR.
-
- fanatic
Bugetarii intelectuali se pacalira cu amaratii aia de moldoveni. Clasamentul arata bine. Arbitru din teren fu incurcat de Hotegan si obligat sa acorde golul iesenilor. 

Si lui naum?adi_g scrie:M(Uie) CLUJ! Stiinta este inca pe primul loc! oricum, eu cred ca vom lupta pentru titlu tot cu fcsb si CFR.
Si o medie de varsta ridicata.
Da, da... Cunosc opitica ta. Toate adversarele noastre cu ceva pretenii sunt ecipe f bune, mai putin Univ. Craiova! Raman la opinia ca o sa urmeze reculul si pentru U. Cj. și pentru dinamo....
-
- fanatic
Astia de la Digi spun ca U. Cluj a jucat prost pentru ca jucatorii au fost "timorati" dupa scandalul de la Craiova. Ce mizerabili sunt astia de la Digi !
Le-au zis si jucatorii clujeni ca nu au fost afectati de scandal, dar Digi nimic, o tin pe a lor. Ce jigodii !
Le-au zis si jucatorii clujeni ca nu au fost afectati de scandal, dar Digi nimic, o tin pe a lor. Ce jigodii !
Pai aveau tema pregatita de ieri. Eu de ce zic: huaaaaa naum, rusine... huaaaa naum.fabius_2014 scrie:Astia de la Digi spun ca U. Cluj a jucat prost pentru ca jucatorii au fost "timorati" dupa scandalul de la Craiova. Ce mizerabili sunt astia de la Digi !
-
- fanatic
Au jucat bine câtă vreme nu au avut presiune....anul ăsta se pare că cedează la presiune și nu mai pot câștiga nimic.
Forța Știința!!
Bobby, tu esti sigur ca esti suporter craiovean? Adica da, stiu, suntem obiectivi, învățam din greseli samd, ba vere dar U Cluj a furat si incerca, inclusiv azi, sa ia cu japca puncte. La asta sunt foarte buni, eu nu am chef sa aud peste tot, inclusiv pe forum aici, ca vai de mine cat de buni sunt.
Ii urasc cum uram Dinamo pe timpul lui Ceausescu.